VG > Økonomi

Monday, 26 September, 02:32

VG - I førrgår: 18:41

Den russiske mobiliseringen: Treningen får slakt

Russland driver en desperat jakt på nye soldater til krigen i Ukraina. Men eksperter har liten tro på at disse soldatene vil få fullverdig trening..
Les mer på VG


Les mer om:
Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Den russiske, mobiliseringen, Treningenfår , slakt
NRK - 22 sep 22 kl. 17:42

Russland avviser at mobiliseringen omfatter en million reservister

Den uavhengige avisen Novaya Gazeta skriver at mobiliseringen av russiske reservestyrker kan omfatte en million mennesker. Russland sier det er løgn. Ifølge Novaya Gazeta kommer informasjonen fra en dekret som Putin har undertegnet.

VG - 8 timer siden

Putins folk innrømmer feil i mobiliseringen

Ledere fra Vladimir Putins parti i en rekke russiske regioner innrømmer nå at det har blitt gjort feil i mobiliseringen av soldater. Lederen i det russiske overhuset – en av presidentens nærmeste allierte – ber dem rydde opp..

NRK - 15 timer siden

Russisk redaktør raser mot mobilisering

I statskontrollerte russiske medier uttrykkes det nå frustrasjon over den militære mobiliseringen som Vladimir Putin kunngjorde onsdag. En redaktør i TV-kanalen RT, som vanligvis forsvarer Kremls politikk, er sterkt kritisk til måten mobiliseringen foregår på. – Det er blitt kunngjort at det kan rekrutteres menige opp til 35 år.

NRK - 25 jul 22 kl. 14:01

Russiske flyselskaper mister trolig 19 millioner passasjerer i 2022

Det ventede passasjertallet i den russiske luftfartsindustrien faller trolig med 19 millioner i 2022 på grunn av flyforbud og vestlige sanksjoner. Tallet utgjør en femdel av det totale antallet passasjerer industrien hadde planlagt for i 2022, melder næringslivsavisen Vedomosti, med henvisning til det russiske samferdselsdepartementet. Den russiske luftfartsindustrien er hardt rammet som følge av krigen i Ukraina.

VG - 22 sep 22 kl. 18:14

Russiske medier: Mobiliserte er allerede på vei til militærleirer

Russiske menn har allerede blitt samlet og sendt til militærleirer flere steder i landet. Mobiliseringen har startet i fattige regioner fjernt fra storbyene Moskva og St. Petersburg..

NRK - 22 sep 22 kl. 21:57

Zelenskyj ber russerne protestere mot mobiliseringen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj oppfordret torsdag den russiske befolkningen til å protestere mot Putins avgjørelse om en delvis mobilisering av reservestyrkene. – 55.000 russiske soldater har dødd i løpet av disse seks månedene med krig.

VG - I førrgår: 10:45

Russiske menn om mobiliseringen: – Gjem deg, eller dø

Russiske menn flykter fra hjemlandet etter at president Vladimir Putin beordret delvis mobilisering. Andre forsøker å finne kreative løsninger for å unngå å bli kalt inn til tjeneste..

NRK - 30 maj 22 kl. 14:48

Guvernør: Russiske styrker rykker inn i Sievjerodonetsk

Russiske styrker nærmer seg sentrum av Sievjerodonetsk, den østligste byen som til nå har vært kontrollert av ukrainske regjeringsstyrker, ifølge guvernør. Sievjerodonetsk har de siste ukene vært under massive russiske angrep. Mandag morgen nærmet de russiske styrkene seg sentrum av byen, ifølge guvernør Serhij Hajdaj.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Saki ved Novofedorivka på Krim-halvøya.

Aftenposten - 19 jun 22 kl. 09:00

Annette Molvær (46) trener alltid i ferien. Dette skjer med kroppen om du dropper treningen i noen uker.

Annette Molvær blir sur og gretten om hun ikke får trent på ferie. Men er det like greit med en pause fra treningen i….

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Storspill og Eriksen-magi da Danmark slo Frankrike igjen

(Danmark – Frankrike 2–0, Østerrike – Kroatia 1–3) 62 dager før de møtes i gruppespillet i Qatar-VM, slo Danmark regjerende verdensmester Frankrike for andre gang på tre og en halv måned..

VG - 4 timer siden

En nydelig fotballkrangel

To av Norges største fotballpersonligheter småkrangler med ujevne mellomrom. Den mer eller mindre saklige diskusjonen mellom Ståle Solbakken (54) og Kjetil Rekdal (53) tar samtidig bort litt av fokuset fra landslagets svake prestasjon mot Slovenia..

VG - 5 timer siden

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik..

VG - 9 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i størrelse skjønte han at han måtte på sykehuset..

VG - 9 timer siden

Fikk politiet på døren etter instagram-sending

Aaron Carter fikk politiet på døren etter at fansen trodde han brukte narkotika mens han var live på Instagram..

VG - 12 timer siden

Venter store nedbørsmengder på Østlandet

Et lavtrykk er på vei innover kysten av Norge. De neste dagene kan det bli svært vått på deler av Østlandet..

VG - 13 timer siden

Skarstein ble verdensmester: Helt suveren

Birgit Skarstein (33) er verdensmester i roing for fjerde gang i singelsculler PR1. Hun var i en egen klasse i para-VM på 2000 meter..

VG - 13 timer siden

Skarstein har ingen klar plan for livet etter idretten: – Det er kjempespennende

Søndag kjemper Birgit Skarstein for sitt femte VM-gull. 33-åringen er kjent for å ha mange jern i ilden. Men vet ikke hva hun skal bli når hun «blir stor»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com