NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:49

NRK - 18 sep 21 kl. 12:24

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen. Melbourne er nå stengt ned for sjette gang siden koronapandemien startet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melbourne, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrasjoneri , Melbourne
NRK - 21 aug 21 kl. 12:56

250 pågrepet i koronademonstrasjon

Over 250 mennesker er pågrepet i store demonstrasjoner mot smitteverntiltak i de australske storbyene Melbourne og Brisbane. Minst sju politifolk ble behandlet for skader etter sammenstøt med demonstranter, I Melbourne deltok minst 4.000 mennesker i demonstrasjonene, og de færreste av dem fulgte myndighetens påbud om bruk av munnbind.

NRK - 09 sep 21 kl. 18:10

Demonstrasjoner i Kabul innstilt

Planlagte protester i Afghanistans hovedstad Kabul innstilles etter at Taliban la ned forbud mot demonstrasjoner. Det var onsdag kveld at Taliban kunngjorde at demonstrasjoner nå trenger tillatelse fra justisdepartementet, og at ingen demonstrasjoner er tillatt for øyeblikket..

NRK - 09 jun 21 kl. 06:29

Melbourne ferdig med nedstenginga

Melbourne sine 5 millionar innbyggarar er ferdige med å leva innestengt. I to veker har dei måtta halda seg heime. Dei strengaste restriksjonane i Australia sin nest største by blir oppheva frå midnatt torsdag.

NRK - 27 jul 21 kl. 06:43

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 19 aug 21 kl. 05:11

Ny smittetopp i Australia

For andre dag på rad er det registrert ny smittetopp i de australske delstatene New South Wales og Victoria. Myndighetene i New South Wales registrerte torsdag 681 nye koronasmittede, samt et koronarelatert dødsfall. Onsdag ble det påvist 633 smittetilfeller i landets mest folkerike delstat.

NRK - 17 okt 21 kl. 06:42

Melbourne starter gjenåpningen

Den australske byen Melbourne starter kommende uke en gradvis gjenåpning etter å ha gjennomlevd verdens lengste nedstengning på grunn av koronapandemien. Blant annet vil et krav om at man må holde seg hjemme, oppheves, og fra fredag blir flere restriksjoner lempet på..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:25

Vil ikke gi regningen til politiet

I kjølvannet av Sian-demonstrasjoner og kostnadene det påfører politiet, reagerer ordfører i Porsgrunn Robin Kåss (Ap). – Det er grenseløst at 4–5 mennesker skal kunne reise fra by til by og påføre andre kanskje opptil millioner av kroner i kostnader – det går rett og slett ikke an, sier Kåss til NRK, og refererer til at resturanter har måttet holde stengt som følge av demonstrasjoner. Leder i Sian Lars Thorsen mener det er motdemonstrantene som har ansvaret.

NRK - 23 aug 21 kl. 01:40

Ny smitterekord i Australia

Australia har satt enda en smitterekord med 914 nye koronatilfeller det siste døgnet. Statsminister Scott Morrison vil ikke lette på de strenge smittetiltakene som har ført til nye, heftige demonstrasjoner i helgen. I Sydney og Melbourne er flere hundre pågrepet etter protester.

VG - 29 maj 21 kl. 08:51

Colombias regjering setter inn militæret mot demonstrasjoner

Fire mennesker er drept under nye demonstrasjoner i Colombias nest største by Cali. President Iván Duque sender nå tusenvis av soldater til byen..

NRK - 29 maj 21 kl. 21:34

Store demonstrasjoner i Brasil

I minst 16 byer ble det arrangert demonstrasjoner mot sittende president i landet, Jair Bolsonaro på lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre IS-kvinner landet i Sverige

Tre kvinner og åtte barn, hvorav tre foreldreløse, har ankommet Sverige etter at de ble utvist av selvstyremyndighetene nordøst i Syria. Kvinnene ble pågrepet av politiet på Arlanda da de ankom ved 17-tiden. Barna er tatt hånd om av sosialtjenesten, skriver SVT.

NRK - 15 minutter siden

NVE-sjef varsler dyr strøm i vinter

– Mye tyder på at vi får en vinter preget av høyre strømpriser, sier NVE-sjef Kjetil Lund til NRK. – Så ser vi et annet fenomen også. Og det er at prisene varierer mer enn før, og raskt og sterkt.

NRK - 45 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 1 time siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 1 time siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 1 time siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 2 timer siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt