E24 > Økonomi

Monday, 27 March, 21:05

E24 - 08 feb 23 kl. 22:02

Demonstrasjon av chatterobot trakk Wall Street ned

Teknologiaksjene trakk Wall Street nedover onsdag. Google-eier Alphabet falt tungt, og selskapets nye chatterobot er i fokus..
Les mer på E24


Les mer om:
Wall Street, Alphabet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstrasjonav , chatterobot, trakk, Wall, Street, ned
E24 - 08 feb 23 kl. 15:30

Nedgang tiltar på Wall Street

Teknologiaksjer trekker Wall Street nedover. Google-eier Alphabet faller tungt, og selskapets nye chatterobot er i fokus..

NRK - 5 timer siden

Wall Street opp etter bank-oppkjøp

Det er grønne tall på Wall Street i USA på ukens første handelsdag. Mandag morgen ble det klart at den amerikanske banken First-Citizens kjøper kriserammede Silicon Valley Bank (SVB). First-Citizens-aksjen hoppet 45 prosent ved børsåpning mandag, og trakk med seg alle de tre hovedindeksene på Wall Street.

Klartale - 25 okt 22 kl. 13:00

Hvem er Rishi Sunak?

Rishi Sunak blir den nye lederen for det konservative partiet. Og blir dermed Storbritannias neste statsminister.Etter flere uker med politisk kaos ble Sunak det nye lederen.

E24 - 13 mar 23 kl. 13:12

Storbankene falt tungt på Wall Street - tek-aksjer trakk opp

Bankene slet tungt på Wall Street mandag kveld. Samtidig steg flere tek-kjemper i kjølvannet av lavere renter..

NRK - 15 okt 22 kl. 23:38

Demonstrasjon ved den iranske ambassaden i Oslo

Etter nyheten om brannen i Evin-fengselet i Irans hovedstad Teheran lørdag, samlet «Den iranske motstandsbevegelsen» seg på kort varsel til en spontan demonstrasjon ved den iranske ambassaden i Oslo lørdag kveld. «Den iranske motstandsbevegelsen» stoler ikke på at brannen i Evin-fengselet er tilfeldig, men tror det er myndighetene i Iran som står bak..

NRK - 20 okt 22 kl. 02:38

50.000 vil delta i Iran-protest i Berlin

Tysk politi har registrert 50.000 påmeldte til en demonstrasjon som skal holdes i Berlin lørdag til støtte for demonstrantene i Iran. Politiet i den tyske hovedstaden opplyser at «Woman* Life Freedom Kollektiv» har søkt om å få gjennomføre arrangementet.

VG - 29 okt 22 kl. 15:30

Flere pågrepet under nynazistisk demonstrasjon i Oslo

Den nynazistiske gruppen Den Nordiske Motstandsbevegelsen nektet å følge politiets føringer under en demonstrasjon utenfor Stortinget. Dermed er flere blitt pågrepet..

NRK - 04 nov 22 kl. 03:09

Mulige nazihilsener ved Bolsonaro-demonstrasjon skaper oppstyr

Video fra en demonstrasjon der hundrevis av Bolsonaro-støttespillere synes å gjøre nazihilsen, har vakt sterke reaksjoner i Brasil. I videoen kan man se folk med høyre arm strukket ut mens de synger Brasils nasjonalsang på en protest onsdag mot Luiz Inacio Lula da Silvas seier i presidentvalget. Protesten, der en motorvei i delstaten Santa Catarina sør i Brasil ble sperret, var en av mange rundt om i landet der president Jair Bolsonaros støttespillere satte opp veisperringer og samlet seg utenfor militærlokaler med bønn om at militæret griper inn for å sikre at Bolsonaro blir sittende ved makten.

Klartale - 15 nov 22 kl. 13:35

Mange asylsøkere er lei av å vente

Mange har flyktet til Storbritannia de siste årene. Og mange av dem mangler fortsatt svar på asylsøknaden sin.Over ti tusen venter fortsatt på svar etter ett år.

NRK - 14 jan 23 kl. 16:05

Greta Thunberg deltar i demonstrasjon i Tyskland

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg deltok lørdag i en demonstrasjon d Lützerath i Tyskland. Tusenvis av klimaaktivister demonstrerer for å stanse utvidelsen av en kullgruve. Tyske medier melder at det har vært sammenstøt mellom politi og aktivister i flere timer.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Håper på nye laksegrep tirsdag: – Vi har store forventninger

En oppdretter, en ordfører og Sjømat Norge håper på endringer i den omstridte lakseskatten tirsdag. – Støre sagt at de har lyttet til næringen, og det håper jeg, sier oppdretter Line Ellingsen..

E24 - 1 time siden

Strømselskap tar seg mer betalt

Flere strømselskap jekker opp prisene. Motkraft øker fastbeløpet med 53 prosent og dobler påslaget. Også LOS og Glitre Energi Strøm øker prisene..

E24 - 2 timer siden

Himalaya Shipping vil hente 45 millioner dollar og gå på New York-børsen

Tor Olav Trøim-selskapet ønsker å hente penger tilsvarende 470 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

USA-myndighet til sak mot Binance

Den amerikanske myndigheten CFTC går til sak mot kryptoplattformen Binance for å ha brutt en rekke lover og regler. – Bør tjene som en advarsel, sier CFTC-styreleder Rostin Behnam..

E24 - 2 timer siden

Regjeringen legger frem forslag om lakseskatt tirsdag

Saken oppdateres....

E24 - 3 timer siden

Elkjøp-ansatte får permitteringsvarsel etter storbrann: – Dager med sjokk og mye følelser

Onsdag skulle de ansatte starte i ny jobb. Nå varsles de i stedet om mulige permitteringer..

E24 - 3 timer siden

Direktorat vil ikke åpne for ny avtale med Flytoget

Jernbanedirektoratet vil ikke åpne for en ny avtale med Flytoget. Direktoratet mener at et forslag fra Flytoget ikke vil gi bedre togtilbud..

E24 - 3 timer siden

Haaland etablerer nytt selskap fra Luxembourg

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland (22) oppretter et norsk investeringsselskap eid fra Luxembourg..

E24 - 5 timer siden

Bankopptur på Wall Street

Flere storbanker bidrar til oppgang i de amerikanske aksjemarkedene. First Citizens Bank skyter opp etter å ha kjøpt Silicon Valley Bank-eiendeler..

E24 - 4 timer siden

Investor mener hun har blitt holdt for narr: – Minner litt om et pyramidespill

Flere av lånene Ingebjørg Nonslid (75) hadde gitt til selskaper gjennom Monio-plattformen, ble ikke betalt i tide. Da de samme selskapene fikk nye lån, tok hun affære..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com