NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:18

NRK - 01 maj 24 kl. 11:08

Demonstranter arrestert i Istanbul

Myndighetene i Tyrkia har forbudt 1. mai-samlinger på Taksimplassen i Istanbul. Ifølge AFP er onsdag flere titalls demonstranter arrestert. De skal ha forsøkt å rive ned metallgjerder politiet har satt opp i gater og sidegater for å hindre folk i å samle seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Taksimplassen, Istanbul, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Demonstranter, arresterti , Istanbul
NRK - 25 apr 24 kl. 05:10

Flere arrestert under studentprotester i USA

Prostene mot krigen i Gaza øker blant studenter ved flere universitet i USA. Rundt 50 demonstranter ble arrestert ved et universitet i California, noe som også førte til at universitetet ble stengt på grunn av de pågående protestene, skriver CNN. Litt tidligere ble flere studenter som protesterte arrestert ved et universitet i Austin i Texas.

NRK - 05 maj 24 kl. 06:29

Demonstranter arrestert i Virginia

Lørdag ble 25 propalestinske demonstranter arrestert ved Universitetet i Virginia i USA etter at de nektet å fjerne telt som har blitt slått opp på området. Administrasjonen ved universitetet sier i en uttalelse at demonstrantene fikk tidligere beskjed om at teltene de har slått opp er ulovlig i henhold til universitetets retningslinjer. Den landsomfattende demonstrasjonen mot krigen i Gaza har ført til sammenstøt med politiet flere universitet i USA.

NRK - 06 feb 24 kl. 13:59

Demonstranter blokkerer nødhjelp til Gaza

Israels Channel 12 melder at 132 lastebiler med nødhjelp står fast ved grensen til Gaza. Årsaken er israelske demonstranter. Høyreorienterte demonstranter har gjentatte ganger tidligere tatt seg helt fram til grenseovergangen, til tross for at den israelske hæren har erklært området som en lukket militærsone, skriver NTB.

NRK - 12 apr 24 kl. 17:51

Demonstranter forsøkte å ta seg frem til statsministeren

Torsdag forsøkte Gaza-demonstranter å ta seg frem til statsminister Jonas Gahr Støre i Oslo sentrum. Eirik Veum, seniorrådgiver i PST, bekrefter at det var en hendelse torsdag. – PST kan bekrefte at det var en hendelse i nærheten av statsministeren torsdag.

NRK - 11 feb 24 kl. 09:08

Demonstranter arrestert på grensen mellom Israel og Gaza

Politiet i Israel brøt opp en demonstrasjon på grensestasjonen Karem Shalom mellom Israel og Gazastripen. Det skriver den israelske avisen Haaretz. Demonstrantene blokkerte veien for å hindre nødhjelp til Gaza.

NRK - 29 jan 24 kl. 13:00

IS tar på seg skylden for kirkedrap i Istanbul

Ekstremistgruppen IS sier den sto bak angrepet mot en katolsk kirke i den tyrkiske storbyen Istanbul, der en person ble drept. IS hevder i en uttalelse publisert i sin egen mediekanal at de hadde angrepet en samling «kristne vantro» i Istanbul. Uttalelsen ble publisert med et bilde av to maskerte menn som holder våpen og som det sier er angriperne.

NRK - 31 mar 24 kl. 22:51

Opposisjonen erklærer valgseier i Istanbul i Tyrkia

Når 96 prosent av stemmene er talt opp i Istanbul erklærer borgermesterkandidaten til det nasjonale opposisjonspartiet at de har vunnet lokalvalget. De leder ifølge Reuters med 1 million stemmer. Det betyr at partiet til president Erdogan har tapt lokalvalget.

NRK - 27 maj 24 kl. 12:21

Russisk general forblir fengslet

En russisk militær rett vil ikke sette fri den tidligere sjefen for den 58. arme generalmajor Ivan Popov. Popov ble arrestert i forrige uke, og er den siste i rekken av høytstående militære som de siste ukene er arrestert for korrupsjon.

NRK - 30 jun 24 kl. 18:40

Tyrkisk politi arresterte 15 personar i prideparade

I Tyrkia har politiet arrestert minst 15 personar som gjekk i ein prideparade som styresmaktene i Istanbul hadde lagt ned forbod mot, melder nyheitsbyrået Reuters. Myndigheitene i Tyrkias største by seier området ved Taksimplassen er stengt fordi det dei kallar «ulovlege grupper» har oppfordra til ein protestmarsj utan å ha løyve til det. Homofile forhold er lov i landet, men president Recep Tayyip Erdogan har ved fleire høve kalla homofile for «perverse» og regjeringa har i fleire år forsøkt å hindre prideparaden i Istanbul..

NRK - 14 feb 24 kl. 11:17

Demonstranter båret ut av Sveriges riksdag

Flere demonstranter er brakt ut med makt fra riksdagen i Sverige i forbindelse med en protest mot Israels krigføring i Gaza. I flere omganger har demonstranter avbrutt riksdagens debatt og ropt budskap om at Israel begår folkemord i Gaza. Seks personer har blitt tatt hånd om vakter, og minst en person er pågrepet, sier politiet til Göteborgs -Posten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 30 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com