NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 23:27

NRK - 23 juni 21 kl. 16:21

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
EUs, EU, ECDC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Deltavariantkan ta , helt, overi EU
NRK - 05 juli 21 kl. 20:55

Smittes av deltavariant i Israel

Pfizer/Biontech-vaksinen forhindrer ikke at mange smittes av koronavirusets deltavariant, konstaterer helsemyndighetene i Israel ifølge Haaretz. Siden 6. juni har vaksinens effektivitet når det gjelder å forhindre nye infeksjoner falt til 64 prosent.

NRK - 14 juli 21 kl. 13:11

1 av 3 positive prøver deltavariant

I ukesrapporten for uke 27 melder Folkehelseinstituttet (FHI) at 31 prosent av alle positive prøver var deltavarianten. «Antall bekreftede tilfeller med Delta-virusvarianten har økt fra totalt 50 tilfeller fram til uke 21, til nå totalt 792 tilfeller til og med uke 27», skriver FHI. Det betyr at andelen bekreftede tilfeller med deltavarianten har økt fra 1 til 18 prosent i perioden.

NRK - 28 juni 21 kl. 07:05

Krisemøte om deltavariant

Responsteamet i Australia skal avholde et krisemøte etter nye utbrudd av deltavarianten av koronaviruset. Mer enn 2 millioner australiere er i nedstengning etter oppblussinger i de fleste områder. Den nasjonale sikkerhetskomiteen, ledet av statsministeren Scott Morrison, vil bli orientert av landets overlege utover mandagen..

NRK - 29 juni 21 kl. 15:05

Vurderes 90 prosent effektiv

Utviklerne av Russlands vaksine Sputnik V, vurderes å være 90 prosent mot deltavariant av koronaviruset. Tidligere har forskere sagt at dosen er 92 prosent effektiv mot viruset. Dosen har vært aktivt markedsført i Russland..

NRK - 05 juli 21 kl. 20:55

Israel: Vaksine mindre effektiv

Pfizer/Biontech-vaksinen ikke fordhindrer at like mange smittes av koronavirusets deltavariant, konstaterer helsemyndighetene i Israel ifølge Haaretz. Siden 6. juni har vaksinens effektivitet når det gjelder å forhindre nye infeksjoner falt til 64 prosent.

NRK - 16 juli 21 kl. 15:46

Truleg deltavariant i Volda

Den positive koronaprøva om Volda kommune fekk melding om i går er truleg smitta av deltavarianten. Det viser mutasjonsanalyse. Den smitta var fullvaksinert, og testa seg etter å ha kjent milde symptom..

VG - 06 juni 21 kl. 13:57

Nakstad: – Pandemien er dessverre ikke helt over ennå

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad gleder seg over at stadig færre legges inn på sykehus, men mener pandemien ikke er helt over ennå..

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 23:38

Helt ny betalingsmodell: Gamerne kan få betalt for å bli underholdt

Dataspillet Axie Infinity er noe helt for seg selv. En helt vanlig hobbygamer kan få betalt 3500 kroner i måneden for….

E24 - 13 april 21 kl. 14:01

Nav: 2.300 flere helt ledige

Det er 2.300 flere helt ledige enn for tre uker siden, som var siste oppdatering fra Nav. – Antallet helt ledige har økt mest innen butikk- og salgsarbeid samt reiseliv og transport, sier arbeids- og velferdsdirektør Hans Christian Holte..

E24 - 29 april 21 kl. 19:55

Nå er Oslo Børs helt tømt. Den stenges frem til neste sommer.

Antallet nye selskaper som vil til Oslo Børs slår i år alle rekorder, men selve børsbygningen står nå helt tom. Først sommeren 2022 flytter Børsens ansatte tilbake til et helt nyoppusset bygg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Presidentkandidat arrestert

Nok en gang er en presidentkandidat arrestert i Nicaragua, opplyser politiet. Noel Vidaurre er den sjuende presidentkandidaten som er pågrepet før høstens valg. Vidaurre er satt i husarrest, anklaget for å undergrave landets suverenitet, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 1 time siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 1 time siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 2 timer siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 3 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 3 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt