VG > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:21

VG - 14 juni 21 kl. 20:25

Delta-viruset sprer seg raskt – britisk gjenåpning utsettes

Nedtrappingen av koronatiltakene i England blir utsatt i opptil fire uker, til senest 19. juli. Rask spredning av det såkalte delta-viruset er årsaken..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
England

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Delta-viruset, sprer, seg, raskt, britisk, gjenåpning, utsettes
NRK - 14 juli 21 kl. 15:04

FHI: Trolig delta-dominans i Oslo

FHI tror den mer smittsomme delta-varianten allerede kan være dominerende i Oslo. – Vi er ikke ferdig med helgenomsekvenseringen enda, men det er gjort screening av prøver fra utbrudd. Resultater viser at det er sannsynlig delta-variant i de fleste utbrudd i Oslo den siste uken, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK.

NRK - 17 juni 21 kl. 17:50

Delta-varianten øker i Russland

Delta-varianten, tidligere kjent som den indiske virusvarianten, sprer seg i Russland. Det skriver Reuters. I Moskva fortalte borgermesteren torsdag at situasjonen var på vei ut av kontroll.

NRK - 04 juni 21 kl. 15:08

Eksperter advarer om delta-variant

Delta-varianten av koronaviruset, tidligere kjent som den indiske varianten, kan være opptil 50 prosent mer smittsom enn alfa-varianten, advarer indiske eksperter. – Tidligere infeksjon og delvis vaksinering er ikke nok til å hindre at den sprer seg, heter det i en indisk rapport som ble offentliggjort fredag. I Storbritannia er nå delta-varianten den dominerende, og smittetallene der er på det høyeste siden slutten av mars..

NRK - 19 juni 21 kl. 18:35

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 23 juni 21 kl. 04:46

Delta-varianten doblet i USA

Tilfeller av den mer smittsomme Delta-varianten av koronaviruset har doblet seg i USA de to siste ukene. – Denne virusvarianten er den største trusselen for å eliminere koronaviruset i USA, sier USAs smittevernsjef Anthony Fauci tirsdag. Delta-varienten, som først ble oppdaget i India, er mer smittsomt og forårsaker mer alvorlig sykdom enn andre varianter av viruset..

NRK - 08 juni 21 kl. 12:11

Tomatvirus påvist i Norge

Et alvorlig og svært smittsomt tomatvirus er for første gang påvist i Norge. Viruset er ikke farlig for mennesker, men spres raskt mellom planter. Viruset kan forårsake 30 til 70 prosent tap i tomatproduksjonen.

NRK - 18 juni 21 kl. 10:25

Venter dobling i smitte

Kommuneoverlegen i Tønsberg venter en dobling i antall smittetilfeller med Delta-varianten. Så langt er det bekreftet ni tilfeller av varianten i kommunen. - Vi har en del smittede som er nærkontakter med personer som har fått påvist Delta-varianten.

NRK - 01 juli 21 kl. 12:54

Russland: Setter tredje vaksinedose

I Russland har helsemyndighetene begynt å sette en tredje vaksinedose hos dem som ble ferdigvaksinert for mer enn et halvt år siden. Det melder nyhetsbyrået RIA. Bakgrunnen er at den mer smittsomme delta-varianten av koronaviruset sprer seg raskt.

NRK - 24 juni 21 kl. 13:26

Økt smittespredning i Russland

Russland melder om over 20 000 nye påviste smittetilfeller og 568 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, det meste siden januar. Situasjonen er mest kritisk i Moskva, der deltavarianten av viruset nå sprer seg raskt..

VG - 20 juni 21 kl. 05:40

Delta kan bli dominerende – det bekymrer ikke FHI

For å komme mutanter i forkjøpet, kan danske barn kan få vaksine fra september. Her mener FHI vi kan ha god kontroll - selv hvis Delta-varianten sprer seg mer..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Slår ned på smitte i Kina - millioner har fått portforbud

Så langt er millioner blitt beordret til å holde seg hjemme. Eksperter spør seg om Kinas mål om null smitte er realistisk i møte med deltavarianten..

VG - 7 timer siden

Klimakrisen: Disse bildene viser ekstremværet vi opplever

Klimakrisen er her nå, mener forskere og FN. Her er de dramatiske bildene som viser hvordan ekstremværet har herjet med kloden vår denne sommeren..

VG - 8 timer siden

Smitte knyttes til småbruk-rave – politianmelder arrangøren

Opp mot 200 personer skal ha deltatt på en technofest i Vestby. Minst to av festdeltagerne er coronasmittet – og smittesporerne sliter med å få tak i resten av festen..

VG - 10 timer siden

Ble «grønt» i dag: - Dette har vi ventet på lenge

ÄRJÄNG (VG) Fornøyde rusler mor og sønn ut ut fra Systembolaget etter første «grønne» dag i svenske Värmland. De er hjertens enige om at dette er en god dag..

VG - 11 timer siden

Student ble anklaget for å være KGB-agent – tilbake i Norge

I mai fikk hviterussiske myndigheter et Ryanair fly til å nødlande i Minsk og arresterte en opposisjonell aktivist. En hviterusser bosatt i Norge som også gikk av flyet, ble anklaget for å være KGB-agent..

VG - 13 timer siden

Mistet kona til kreft: – Hun var min store kjærlighet

Tidligere stortingspolitiker Vidar Kleppe sin kone Elin fikk påvist kreft i februar. Søndag kveld sovnet hun stille inn..

VG - 14 timer siden

Desperat bønn fra Tyrkia: – Det vakreste brenner

Et inferno av ild truer feriesteder langs kysten i hele Tyrkia, som ikke har nok brannfly til å slukke skogbrannene. – Europa må hjelpe oss, ber fortvilte tyrkere..

VG - Igår: 04:56

Her er Vedums mål: Vinne regjeringsmakten og halve kongeriket

MOLDE (VG) Senterpartiets store mål er å bli største parti i åtte av de 19 gamle fylkene. – Ap er vår hardeste konkurrent, sier Trygve Slagsvold Vedum..

VG - Igår: 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove hen?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - Igår: 22:08

Politihund skulle ta blotter – angrep gutt (12) i stedet

Liam Nordal slapp unna med skrammer etter at politihunden hoppet på ham. Politiet beklager hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt