VG > Utenriks

Torsdag, 05 August, 14:24

VG - 12 juni 21 kl. 17:40

Delta-smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnson, G7

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Delta-smitten, øker, Utsetter, trolig, nye, lettelser
NRK - 14 juli 21 kl. 15:04

FHI: Trolig delta-dominans i Oslo

FHI tror den mer smittsomme delta-varianten allerede kan være dominerende i Oslo. – Vi er ikke ferdig med helgenomsekvenseringen enda, men det er gjort screening av prøver fra utbrudd. Resultater viser at det er sannsynlig delta-variant i de fleste utbrudd i Oslo den siste uken, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK.

NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

NRK - 17 juni 21 kl. 17:50

Delta-varianten øker i Russland

Delta-varianten, tidligere kjent som den indiske virusvarianten, sprer seg i Russland. Det skriver Reuters. I Moskva fortalte borgermesteren torsdag at situasjonen var på vei ut av kontroll.

NRK - 12 mai 21 kl. 14:18

Smitten øker i fire fylker

Etter en nedgang i meldte tilfeller siden uke 11, var det en liten økning i uke 18. Smitten øker særlig i Rogaland, mens den går ned i hovedstaden Oslo..

VG - 10 mars 21 kl. 19:48

I dette fylket økte smitten med 162 prosent

Pandemien ser ikke ut til å slippe tak over landet enda. I Vestfold & Telemark økte smitten med 162 prosent. Men samtidig som antall smittede og innlagte øker, synker likevel antall døde..

NRK - 25 mars 21 kl. 09:10

95 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 95 nye smittetilfeller i Østfold. Det betyr at smitten fortsatt øker. Flest tilfeller er det i Sarpsborg med 33 og Fredrikstad med 25 nye.

NRK - 04 mai 21 kl. 13:41

Smitten øker noe i Danmark

Mens R-tallet i Danmark lå på 1 for en uke siden, er det nå steget til 1,1. Det innebærer at smitten er økende. – Koronapandemien er lett stigende i Danmark.

Dagbladet - 08 juli 21 kl. 17:17

Smitte-boom: Tar fest-grep

Smitten øker kraftig i Spania. Nå tar flere regioner grep mot fest-smitten..

NRK - 10 april 21 kl. 18:05

Harry vil delta i begravelse

Prins Harry planlegger å delta i sin farfar prins Philips begravelse, 17. april. Det melder det engelske slottet.

NRK - 04 juni 21 kl. 15:08

Eksperter advarer om delta-variant

Delta-varianten av koronaviruset, tidligere kjent som den indiske varianten, kan være opptil 50 prosent mer smittsom enn alfa-varianten, advarer indiske eksperter. – Tidligere infeksjon og delvis vaksinering er ikke nok til å hindre at den sprer seg, heter det i en indisk rapport som ble offentliggjort fredag. I Storbritannia er nå delta-varianten den dominerende, og smittetallene der er på det høyeste siden slutten av mars..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Starter etterforskning: Whisky til over 50.000 kroner savnet

I 2019 ga Japan en flaske whisky i gave til USAs tidligere statssekretær Mike Pompeo. Utenriksdepartementet skriver i en melding at de ikke vet hvor spriten er..

VG - 13 timer siden

– Trump begikk en gedigen politisk tabbe

Én beslutning kostet trolig Donald Trump seieren i presidentvalget i fjor, mener seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier..

VG - Igår: 20:56

Kraftige eksplosjoner i Afghanistan: – Kabul er under angrep

Afghanistans hovedstad Kabul er rystet av flere kraftige eksplosjon, og det meldes også om skuddveksling ved boligen til landets forsvarsminister..

VG - Igår: 16:06

Afghanske regjeringsstyrker ber innbyggerne forlate storby

Afghanske regjeringsstyrker ber de 200.000 innbyggerne om å forlate Lashkar Gah, hovedstaden i Helmand-provinsen, der Taliban har rykket inn..

VG - I førrgår: 07:15

New York Times: Guvernør avhørt i 11 timer etter anklager om seksuell trakassering

NEW YORK (VG) Etterforskningen av New York-guvernøren Andrew Cuomo (63) er i full gang etter påstander om seksuell trakassering. Nå kan hans politiske fremtid stå på spill..

VG - 01 aug. 21 kl. 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - 02 aug. 21 kl. 04:39

Infrastrukturpakken er omsider lagt fram for Senatet

En gruppe senatorer la søndag fram en infrastrukturpakke til nesten 1.000 milliarder dollar for Senatet, etter flere dager med forhandlinger..

VG - 31 juli 21 kl. 16:36

Desperate libanesere forlater et land i kollaps: – Den økonomiske krisen tvang meg

TRIPOLI, LIBANON (VG) Mens Libanon faller lengre utfor stupet, tar stadig flere dette desperate valget: risikere livet i en båtferd mot Europa..

VG - 30 juli 21 kl. 03:43

CDC: Covid-syke fullvaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte

Fullvaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte dersom de blir syke med covid-19, advarer amerikanske myndigheter i internt skriv..

VG - 30 juli 21 kl. 03:43

CDC: Vaksinerte som er smittet av coronaviruset kan være like smittsomme som uvaksinerte

Vaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte om de blir smittet med covid-19, advarer amerikanske myndigheter i internt skriv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt