NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 15:34

NRK - 19 sep 23 kl. 01:59

Deler av savnet fly funnet

Deler av et savnet F-35 fly er funnet i USA. Det opplyser USAs militære, ifølge BBC. Delene skal ha blitt funnet i et nokså øde område i Williamsburg County, ifølge myndighetene. Piloten skjøt seg ut og er i god behold, men flyet forsvant søndag. Og militæret ba også publikum om hjelp..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, USAs, BBC, Williamsburg County

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Delerav , savnet, fly, funnet
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 21 mar 24 kl. 18:58

To fly snudde på vei til Stavanger etter bombetrussel

Både et Norwegian-fly og et Sas-fly på vei fra København til Sola måtte torsdag kveld returnere etter en bombetrussel. – Vi kan bekrefte at det gjaldt et fly fra København til Sola. Flyet har nå landet trygt på København lufthavn, sier pressevakt Silje Glorvigen i Norwegian til NRK.

NRK - 20 aug 23 kl. 14:41

Nederland lover Zelenskyj F-16-fly

Statsminister Mark Rutte fortalte søndag Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj at Danmark og Nederland har forpliktet seg til å gi Ukraina slike fly. Zelenskyj og hans kone Olena Zelenska dro fra flyplassen Skavsta søndag formiddag på et av den svenske regjeringens fly etter å ha drøftet videre militært samarbeid med statsminister Ulf Kristersson, melder SVT. Ved middagstider landet flyet på en flybase i Eindhoven der Zelenskyj møtte Rutte og inspiserte et F-16-fly.

NRK - 15 jan 24 kl. 08:58

Ukrainsk forsvarssjef: Har skutt ned to russiske fly

Sjefen for det ukrainske forsvaret, Valerij Zaluzjnyj, melder på Telegram at det ukrainske luftforsvaret har skutt ned to russiske fly. Han skriver at det skal dreie seg om et A-50-fly og et IL-22-fly. Ifølge The Telegraph skal et A-50 fly være verdt over 3,5 milliarder kroner og kan bli brukt til å oppdage missiler eller fiendtlige fly.

NRK - 21 mar 24 kl. 18:58

SAS- og Norwegian-fly snudde på vei til Stavanger snudde etter bombetrussel

Både et Norwegian-fly og et SAS-fly på vei fra København til Sola måtte torsdag kveld returnere på grunn av en bombetrussel. – Vi kan bekrefte et fly som skulle til Stavanger, nå har snudd og er på vei tilbake til København. Det er på ordre fra politiet.

NRK - 06 jan 24 kl. 19:10

USAs luftfartsmyndigheter setter 171 fly på bakken etter fly landet med hull i skroget

USAs luftfartsverk setter 171 Boeing 737 MAX på bakken etter hendelsen der et panel i skroget på et slikt fly løsnet i lufta. Det opplyser luftfartsverket Federal Aviation Administration (FAA) lørdag. – FAA krever umiddelbare inspeksjoner av enkelte Boeing 737 MAX 9-fly før de kan gjenoppta flygningene, sier FAA-leder Mike Whitaker.

NRK - 06 jan 24 kl. 19:10

USAs luftfartsmyndigheter satt 171 fly på bakken etter fly landet med hull i skroget

USAs luftfartsverk satt 171 Boeing 737 MAX på bakken etter hendelsen der et panel i skroget på et slikt fly løsnet i lufta. Det opplyser luftfartsverket Federal Aviation Administration (FAA) lørdag. – FAA krever umiddelbare inspeksjoner av enkelte Boeing 737 MAX 9-fly før de kan gjenoppta flygingene, sier FAA-leder Mike Whitaker.

Klartale - 01 jul 24 kl. 16:00

Hvilket melkeprodukt ville vi savnet mest?

Se for deg at melken blir borte. Hvilket melkeprodukt ville du savnet mest da?Det har Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter (MELK) prøvd å finne svar på.

NRK - 20 jul 23 kl. 00:51

Tog er dobbelt så dyrt som fly

Tog er dobbelt så dyrt som fly i Europa, viser en rapport fra organisasjonen Greenpeace. I Norge er tog 35 prosent dyrere enn fly, ifølge rapporten. Greenpeace har sammenlignet prisene på tog og fly på 112 ruter i Europa.

NRK - 17 aug 23 kl. 13:37

Ukraina sier de venter forgjeves på F-16-fly

Ukraina har gitt opp håpet om å få vestlige F-16-fly i år, sier en talsmann for landets flyvåpen til ukrainsk TV. – Det er helt åpenbart at vi ikke vil bli i stand til å forsvare Ukraina med F-16-fly i høst og vinter, sier talsmannen Jurij Ihnat. – Vi hadde store forhåpninger om at disse flyene kunne bli en del av vårt luftforsvar og beskytte oss mot rakett- og droneterroren fra Russland, sier han.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 10 minutter siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 5 minutter siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 45 minutter siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 30 minutter siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 1 time siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 1 time siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 1 time siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 2 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina vil bli invitert inn i Nato etter krigen er over

President Volodomyr Zelenskyj sier mandag at Ukraina vil bli invitert inn i Nato så snart krigen tar slutt, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com