NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:22

NRK - 17 mai 21 kl. 21:09

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen. Avgangstidene finner du på Statens vegvesen sine nettsider og på facebooksidene til Moskenes kommune..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moskenes, Statens, Sørvågen, E10, Lofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Delerav , E10i , Lofoten, stengt
NRK - 03 mars 21 kl. 05:45

Uvær stenger E10 ved Narvik

Fjellovergangen på E10 over Bjørnfjell ved Narvik i Nordland er stengt på grunn av uvær, melder Vegmeldingssentralen Nord..

NRK - 10 mars 21 kl. 23:03

Flere fjelloverganger stengt

E16 Filefjell åpen, tunge kjøretøy må bruke kjetting. Rv. 3 Kvikne åpen.

NRK - 31 mars 21 kl. 17:02

Turistane strøymer til Lofoten

Turistane ser ut til å gir blaffen i ordførar Remi Solberg i Lofoten si oppmoding om å ikkje kome til Lofoten i påska. Han har fått rapportar frå lokalbefolkinga om at turistane alt er på plass. – Dei har dessverre ikkje fulgt med på oppmodinga om å ikkje kome, seier han til NRK.

NRK - 21 mars 21 kl. 17:58

Flere hovedveier gjenåpnet

E6 over Saltfjellet, E12 Umbukta og E10 Bjørnfjell, som tidligere var stengt grunnet uvær, er nå åpne for trafikk igjen. Kolonnekjøring kan fremdeles bli innført på kort varsel. Det er fortsatt kolonnekjøring på svensk side grunnet uvær, skriver Vegtrafikksentralen nord..

NRK - 08 mai 21 kl. 07:24

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 03 mai 21 kl. 19:32

Mista 800 kilo torskehovud

Ein lastebil mista to kar med til saman 800 kilo torskehovud i på E10 i Vågan kommune i Nordland. Ein bil som kom bak fekk mindre skader, opplyser politiet i Nordland. Ingen personar er skadde i hendinga..

VG - 22 mars 21 kl. 20:35

Kommuneoverlegene i Lofoten om påsken: – Ikke kom hit!

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen ønsker ikke å være påskedestinasjon for reiselystne byfolk på heisatur..

NRK - 12 april 21 kl. 07:11

Nytt skrei-senter i Lofoten

Museum Nord får en halv million kroner til det nye kunnskaps- og opplevelsessenteret SKREI i Storvågan i Lofoten. Senteret skal ha en stor utstilling om skreien og dens betydning for kystbefolkningen, både gjennom historien og i dag..

NRK - 19 april 21 kl. 10:22

Hercules-fly i nesten-ulykke i fjor

Et Hercules-fly var 44 meter unna å krasje i et fjell i Lofoten. Ifølge Statens Havarikommisjon var det mye tilfeldigheter og fartøysjefens handling i siste øyeblikk, som hindret at Forsvarets transportfly krasjet i fjelløya Mosken i Værøy i Lofoten i mars i fjor..

VG - 08 mai 21 kl. 23:49

Rakettdeler på vei mot jorden

Deler av en kinesisk romrakett er ventet å falle på jorda innen kort tid. Selv det er ventet at deler av den vil brenne opp, kan metallbiter opp mot 7200 kilo treffe bakken. Ifølge Kina vil deler av raketten trolig ende opp i Middelhavet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 15 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 45 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 45 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt