NRK - 08 nov 23 kl. 10:02

Deep Purple til Notodden Blues Festival

Bandet med det velkjente riffet i låten «Smoke on the water» spiller på Notodden Blues Festival til sommeren, bekrefter festivalen i en pressemelding. Bandet vil ta festivalen til et helt nytt nivå, mener festivalsjef Jostein Forsberg. – Dette blir som en drøm som går i oppfyllelse for meg, både som musikkinteressert og som festivalarrangør i 35 år. Dette trodde jeg aldri skulle bli mulig. Rockelegendene fra England blir det største bandet til å spille på festivalen noensinne.
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden Blues Festival, Jostein Forsberg, England, Deep Purple, Forsberg, Purple

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Deep, Purple, til, Notodden, Blues, Festival
NRK - 09 jan 24 kl. 09:35

«Purple Rain» blir Broadway-musikal

Princes legendariske rockefilm «Purple Rain» skal til scenen – 40 år etter at både albumet og filmen kom, skriver The Guardian. – Det har gått nesten 40 år siden Princes film tok verden med storm, og vi kan ikke tenke oss en mer passende måte å hylle den på, sier Larry Mestel, sjef for musikkforlaget Primary Wave Music, til avisen. – Vi ser fram til at en ny generasjon skal få oppdage «Purple Rain», og til at fans av den opprinnelige filmen og albumet skal få gjenoppleve magien – men denne gangen live, sier Mestel.

NRK - 14 nov 23 kl. 09:54

Skjorten til Prince fra «Purple Rain» går under hammeren

Den legendariske volangskjorten som Prince brukte i «Purple Rain» skal selges på auksjon. Den hvite volangskjorten som Prince brukte da han fremførte "Purple Rain" under American Music Awards i 1985 skal gå under hammeren sammen med 200 andre gjenstander Prince har hatt befatning med. Auksjonshuset anslår ifølge TT verdien til 15.

NRK - 06 aug 23 kl. 01:28

Konflikt mellom lokale og eksterne taxisjåfører på Notodden

Natt til søndag opplyser politiet at konflikten mellom lokale og eksterne taxisjåfører fortsetter. – En utenbys taxisjåfør oppførte seg så dårlig at patruljen ikke så noen annen utvei enn å bortvise han fra Notodden frem til klokken 0800. Patruljene har nok å gjøre med ordenstjeneste i byen, melder Sør-Øst politidistrikt på X/Twitter.

NRK - 03 okt 23 kl. 17:16

Ung kvinne funnet død på Notodden

Politiet på Notodden etterforsker et mistenkelig dødsfall etter at en ung kvinne ble funnet død i en bolig nær Notodden sentrum søndag morgen. – Det var bekjente som varslet politiet. Vi har foretatt tekniske undersøkelser og avhør og samtaler med flere personer, sier politistasjonssjef ved Notodden politistasjon Espen Tapper Saastad til NRK.

NRK - 03 aug 23 kl. 21:20

Hedret Robert Sætervik på Notodden Bluesfestival

Musikkjournalist og fast konferansier på Notodden Blues Festival, Robert Sætervik, gikk bort 17. juni i år. Torsdag kveld, på festivalens åpningsdag, mottok sønnen Håkon Sætervik Bluesprisen i farens minne.

NRK - 03 apr 24 kl. 17:42

Dømt for drapsforsøk etter knivstikking på Notodden

En 19 år gammel mann er dømt til seks og et halvt års fengsel etter å ha knivstukket en tilfeldig kvinne i fjor sommer. Den dømte 19-åringen må også betale 300.000 kroner i oppreisning og nær 37.

NRK - 18 jul 23 kl. 17:22

Etterforsker voldshendelse mellom ansatte i Notodden kommune

Politiet etterforsker en voldshendelse mellom to ansatte i Notodden kommune fredag. Det var Telen som først omtalte saken. Ifølge avisa skal det være snakk om en ansatt som har gått løs på en leder i kommunen, i forbindelse med arbeidsoppgaver som skulle utføres utendørs.

NRK - 03 okt 23 kl. 17:16

Mistenkelig dødsfall på Nototdden

En ung kvinne ble funnet død i nærheten av Notodden sentrum søndag. Nå etterforsker politiet dette som et mistenkelig dødsfall. Overfor Varden bekrefter politistasjonssjef Espen T.

NRK - 18 okt 23 kl. 18:12

Bil kjørt inn i fjellvegg i Notodden: Luftambulanse er på vei

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke i Notodden. En bil har kjørt i en fjellvegg. Bilen skal ha truffet en annen bil før den kjørte av veien og inn i fjellveggen.

NRK - 18 okt 23 kl. 18:12

Bil kjørt inn i fjellvegg i Notodden: Hentet av ambulansen

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke i Notodden. En bil har kjørt i en fjellvegg på Tinnsjøveien. Bilen skal ha truffet en annen bil før den kjørte av veien og inn i fjellveggen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com