NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 23:02

NRK - 18 mar 23 kl. 23:34

Datanagrep mot Tromsø kommune

Avisa Nordlys melder om at det er et pågående dataangrep mot Tromsø kommune..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordlys, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Datanagrepmot , Tromsø, kommune
Klartale - 13 jan 23 kl. 09:40

Amerikansk avis ber leserne reise til Tromsø

The New York Times er en amerikansk avis. De har laget en liste over 52 steder folk bør besøke. Tromsø kommer på 10.

NRK - 12 feb 23 kl. 18:41

Tre fly truffet av lynet i Tromsø

Tre fly har blitt truffet av lynet i ettermiddag, under innflygning til Tromsø lufthavn. Ett fra Norwegian, og to fra Widerøe. Både Widerøes flight fra Bergen-Tromsø, fra Stokmarknes-Tromsø og Norwegians flight fra Oslo-Tromsø ble rammet av lynnedslagene under innflygning.

NRK - 13 jan 23 kl. 06:11

Tromsø på New York Time siste over plasser å besøke i 2023

Den amerikanske storavisa New York Times har kåret Tromsø til verdens 10. beste reisemålet i 2023. Tromsø fremheves for klar luft og nordlyset.

NRK - 13 jan 23 kl. 06:11

Tromsø på New York Times-liste over plasser å besøke i 2023

Den amerikanske storavisa New York Times skriver at Tromsø er en av 52 destinasjoner de anbefaler å reise til i 2023. Tromsø fremheves for klar luft og nordlyset. På lista over 52 reisemål ligger også den danske byen Odense.

NRK - 16 jan 23 kl. 16:10

Inviterer SSB til Tromsø

Ordfører Gunnar Wilhelmsen har invitert Statistisk sentralbyrå, SSB, til Tromsø, for å vise dem hvordan byen henger sammen. Det skjer etter at SSB har fjernet både Tromsdalen og Kvaløysletta som deler av byen, og dermed definert innbyggertallet i Tromsø som lavere enn Bodø. – Her stemmer ikke kart og terreng, skriver Tromsø-ordføreren..

NRK - 20 jan 23 kl. 15:17

Fly får ta av fra Tromsø lufthavn

Trafikken har begynt å gå fra flyplassen i Troms. Flyplassjef Ivar Helsing Schrøen sier til NRK at de har startet å la fly ta av fra lufthavna. Siden tidlig i ettermiddag har flytrafikken stått som følge av radioteknisk trøbbel.

NRK - 08 feb 23 kl. 15:19

Viktig trafikkåre i Tromsø stengt

Sandnessundbrua, som er den eneste bynære trafikkåren fra Tromsøya til Kvaløya, er stengt som følge av sterk vind. Det viser en trafikkmelding fra Statens vegvesen. Det er flere kilometer med kø på stedet.

NRK - 28 feb 23 kl. 17:19

Steinar Nilsen ny sportssjef for Toppfotball kvinner

Tidligere Serie A-spiller Steinar Nilsen (50) gjør comeback i toppfotballen. Han er ny sportssjef for Toppfotball Kvinner. – Jeg kunne ikke svare nei og tar fatt på denne jobben med voldsom entusiasme.

NRK - 26 nov 22 kl. 13:43

Minnemarkering for jødene i Nord-Norge

I år er det 80 år siden skipet Donau forlot Oslo havn med 529 jødiske nordmenn ombord. Bare ni av dem kom tilbake. På sydspissen av Tromsøya var det en fangeleir hvor jøder satt før de ble deportert.

NRK - 29 jan 23 kl. 22:09

Mann anmeldes for droneflyging i Tromsø

En mann i slutten av 20-årene anmeldes for å fløyet drone ved Ishavskatedralen i Tromsø kommune, opplyser politiet på Twitter. Dette er innenfor forbudssonen som strekker seg 5 kilometer rundt Tromsø Lufthavn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com