NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:35

NRK - 06 aug 21 kl. 09:36

Danske Bank-sjefer kan få fengsel

16.000 rettsaker kan risikere å måtte gjenopptas i Danmark etter at det ble klart at Danske Bank har sendt falske opplysninger til domstolene. Det skriver TV2.dk. Fordi banken har kjent til problemene i årevis kan det ifølge bankens egne advokater få alvorlige konsekvenser for både banken og dens ledere.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Danske Bank, TV2, Berlingske, Bank

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Danske, Bank-sjeferkan få , fengsel
NRK - 05 aug 21 kl. 17:18

Danske Bank rammet av svindel

Flere kunder i Danske Bank har fått ulike beløp trukket fra kontoene sine. Banken opplyser at det er snakk om svindel knyttet til leveringsselskapet Deliveroo. – Vi ser meget alvorlig på saker som dette, sier svindeljeger Ingrid Grav i Danske Bank til E24.

NRK - 06 aug 21 kl. 12:49

Danske Bank saksøkt

Danske Bank og Deutsche Bank er saksøkt av familiene til amerikanske soldater som er drept eller såret i Afghanistan. De to bankene samt britiske Standard Chartered anklages for «med vitende og vilje å ha bidratt til å overføre millioner av dollar til terrorister i Afghanistan», skriver Bloomberg News. Ifølge anklagene gjorde bankene det mulig for terrororganisasjonenes finansfolk å flytte penger uten å bli oppdaget.

NRK - 20 apr 21 kl. 16:32

USA saksøker Danske Bank

USA saksøker Danske Bank og tidligere toppsjef Thomas Borgen, melder danske Børsen. Saksmålet er knyttet til en hvitvaksingssak..

E24 - 29 apr 21 kl. 21:37

Børsen: Siktelse mot tidligere Danske Bank-sjef Thomas Borgen henlegges

Danske Økokrim henlegger siktelser mot tre tidligere Danske Bank-topper, deriblant norske Thomas Borgen..

E24 - 29 apr 21 kl. 21:45

Siktelse mot tidligere Danske Bank-sjef Thomas Borgen henlegges

Danske Økokrim dropper siktelser mot tre tidligere Danske Bank-topper, deriblant norske Thomas Borgen..

NRK - 28 apr 21 kl. 15:04

Sperret sjefer inne i protest

Ansatte ved en bildelfabrikk i Frankrike holdt sju av sine overordnede fanget i et halvt døgn i protest mot planer om å selge fabrikken. De innelåste sjefene slapp fri ved 22.30-tiden tirsdag kveld.

NRK - 19 apr 21 kl. 08:41

Banksjef må gå over hvitvaskingsak

Administrerende direktør Chris Vogelzang gir seg i Danske Bank på grunn av en hvitvaskingssak der han er mistenkt for brudd på nederlandsk lov. Forholdene skjedde da nederlenderen jobbet i banken ABN AMRO. Også Danske Bank etterforskes for hvitvasking..

NRK - 30 jun 21 kl. 15:13

Danske Bank har tatt for høye rente

Danske bank har tatt for høye renter på purregebyrer. Det kan ha rammet 190.000 kunder i Norge.

E24 - 30 jun 21 kl. 15:08

190.000 Danske Bank-kunder kan ha betalt for mye i purregebyr

Danske Bank vil automatisk refundere kunder som har rett på kompensasjon, ifølge banken selv..

Aftenposten - 30 jun 21 kl. 15:25

190.000 Danske Bank-kunder kan ha betalt for mye i purregebyr

Danske Bank vil automatisk refundere kunder som har rett på kompensasjon, ifølge banken selv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 2 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 4 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt