VG > Sport

Thursday, 06 October, 11:27

VG - 22 sep 22 kl. 22:39

Dansk tap tross utsøkt Eriksen-perle

(Kroatia - Danmark 2–1) Christian Eriksens suser fra 25 meter tente håpet for danskene - som raskt fikk seg en kalddusj. Det sendte samtidig kroatene til topps i det mange kaller den tøffeste gruppen i Nations League..
Les mer på VG


Les mer om:
Eriksens, Nations League, Eriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, tap, tross, utsøkt, Eriksen-perle
Aftenposten - 22 sep 22 kl. 22:39

Dansk tap tross utsøkt Eriksen-perle

(Kroatia - Danmark 2–1) Christian Eriksens suser fra 25 meter tente håpet for danskene - som raskt fikk seg en kalddusj..

NRK - 07 sep 22 kl. 18:12

Dansk fremmedkriger dømt til fengsel i 14 år

En 33 år gammel dansk statsborger er i Københavns Byret dømt til fengsel i 14 år for landsforræderi og terrorisme. Det er første gang en dansk statsborger erkjenner å ha sluttet seg til og kjempet for IS i Syria, skriver dansk politi i en pressemelding..

Klartale - 28 sep 22 kl. 11:30

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:34

Vernepliktige som skader seg får erstatning

Stortinget har vedtatt en erstatningsordning for vernepliktige som skal dekke tap for soldater som skader seg i tjeneste. Ordningen ble sendt ut på høring tidligere i år og ble vedtatt av Stortinget tirsdag. – De som kalles inn til førstegangstjeneste, skal ikke risikere selv å måtte bære eventuelle tap for skader de påføres i tjenesten, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp).

NRK - 26 maj 22 kl. 06:48

Zelenskyj talte Kissinger hardt imot

Ukraina raser mot USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger, som tirsdag foreslo at landet bør overgi territorium som del av forhandlingene med Russland. Kissinger antydet i en videotale til Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos tirsdag at fredsforhandlingene mellom Ukraina og Russland bør ha som mål å danne grenser langs «kontaktlinjene» i Donbas-regionen slik de var da Russland startet sin invasjon 24. februar, skriver CNN.

NRK - 19 maj 22 kl. 01:02

Danske IS-barn fikk dansk legehjelp

Fem danske barn i al-Roj-leiren i Syria fikk onsdag medisinsk behandling av barneleger fra Danmark, opplyser det danske utenriksdepartementet til dansk TV2. Al-Roj er en kurdiskkontrollert fangeleir som huser familier med bånd til den ytterliggående islamistgruppa IS. Barna er i leiren sammen med sine mødre.

NRK - 29 maj 22 kl. 06:24

Flere meldinger om voldtekter på dansk karneval

Politiet i Danmark har mottatt fem anmeldelser om voldtekt på et dansk karneval i Ålborg, melder Dansk TV 2. Én person skal ha blitt pågrepet og mistenkt for voldtekt. Og en politimann ble overfalt i forbindelse med en annen pågripelse under festivalen, skriver Aftonbladet.

NRK - 03 jul 22 kl. 20:45

Norsk UD ber nordmenn i København følge råd fra dansk politi

Det norske utenriksdepartementet følger situasjonen i København tett og ber norske reisende som befinner seg i området, om å følge råd fra dansk politi. – Utenriksdepartementet følger situasjonen i København tett, både fra ambassaden i København og departementet i Oslo. Norske reisende som befinner seg i området bør følge råd fra dansk politi, samt holde seg oppdatert på lokale nyheter, sier pressevakt Mathias Rongved til NTB.

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:48

Dette vet vi om gjerningspersonen

Tre personer ble drept og flere skadd etter skyting. Skytingen skjedde på kjøpesenteret Field’s. Det ligger på Amager i København, sier politiet.

NRK - 14 jul 22 kl. 08:37

Danske flyteknikere avslutter sympatistreiken

De danske flyteknikerne avslutter sympatistreiken med SAS-pilotene etter en drøy uke. Torsdag vender de tilbake til arbeid. Det skjer etter at fagforeningen Dansk Metal, som organiserer teknikerne, onsdag kveld inngikk en avtale med Dansk Industri og SAS.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Minst 36 drept etter masseskyting i Thailand

24 av de drepte er barn, ifølge lokale medier. Gjerningsmannen skal ha tatt livet av sin egen familie før han drepte seg selv..

VG - 15 minutter siden

Svindeldømte Anna Sorokin fra «Inventing Anna» er ute av fengsel

Anna Sorokin (31) er løslatt, men har fått forbud mot sosiale medier og må sitte i husarrest..

VG - 1 time siden

Statsbudsjettet 2023: Foreslår 4,5 milliarder i skattelette

Formuesskatten øker og regjeringen krever mer i arbeidsgiveravgiften for de som har lønn over 750.000 kroner..

VG - 1 time siden

Statsbudsjettet: Kutter i tilskudd til privatskoler

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) synes noen av privatskolene får særbehandling. Derfor kutter regjeringen i særtilskudd som hittil har styrket private toppidrettsgymnas, - musikkskoler og kristne skoler..

VG - 1 time siden

Reuters: Minst 20 drept etter masseskyting i Thailand

Minst 20 mennesker skal være drept etter en masseskyting nord-øst i Thailand..

VG - 2 timer siden

FCK-keeperen: Derfor er Haaland «umenneskelig»

Hvordan er det egentlig å være keeper når du møter Erling Braut Haaland (22)? FC København-keeper Kamil Grabara (23) setter ord på hvorfor man blir hjelpeløs..

VG - 2 timer siden

Statsbudsjettet: 1.5 milliarder til grønt skifte

I statsbudsjettet for 2023 bevilger regjeringen 1.5 milliarder kroner til grønn omstilling. 150 av millionene kommer fra kutt andre steder..

VG - 6 timer siden

Slik skal Norge stå imot Putin

Beskyttelse av norsk sokkel handler om langt mer enn HV-soldater på sikringsoppdrag: Maritime patruljefly og krigsskip skal sikre oljeplattformer og gassrør mot ubåter..

VG - 9 timer siden

Kvinne overfalt og voldtatt i Oslo sentrum

En kvinne ble onsdag kveld voldtatt og overfalt i Oslo sentrum. Ingen er pågrepet i saken..

VG - 10 timer siden

Nord-Korea med nye missiloppskytinger

Diktaturet sier missilene ble avfyrt som svar på militærøvelser gjennomført av USA og Sør-Korea..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com