NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:44

NRK - 17 maj 23 kl. 19:43

Dansk politi: 32-åring voldtok og kvalte Emilie Meng (17)

Mannen som er siktet for frihetsberøvelse og voldtekt Filippa (13) i Danmark, er også siktet for frihetsberøvelse, voldtekt og drap på Emilie Meng. 17-åringen forsvant fra Korsør på Sjælland 10. juli 2016 og ble funnet drept 24. desember samme år. Levningene ble funnet ved et lite vann midt på Sjælland.
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippa, Danmark, Emilie Meng, Korsør, Sjælland, Næstved, Meng, Ekstra Bladet, Sorø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, politi, 32-åring, voldtokog , kvalte, Emilie, Meng17
NRK - 24 jul 23 kl. 07:25

Tyrkiske medier: Dansk mann pågrepet for drap på ekskone og datter

En dansk statsborger er ifølge tyrkiske medier pågrepet for drap på sin sjuårige datter og ekskone i Tyrkia lørdag. De to ble drept ved bassenget på et hotell i byen Nevsehir, rundt 28 mil sørøst for hovedstaden Ankara. En 53-årig dansk mann ble søndag pågrepet for drapene, skriver flere tyrkiske medier.

Klartale - 20 okt 23 kl. 08:52

Tysk kvinne ble funnet død i Norge - samboeren er mistenkt for drap

– Drapet skal ha skjedd rundt 3. til 4. oktober.

Dagbladet - 27 apr 23 kl. 02:44

- Trump voldtok meg

Journalisten E. Jean Carroll (79) gjentar anklagen om at USAs tidligere president, Donald Trump (76), voldtok henne i et varemagasin i New York på midten av 1990-tallet..

Dagbladet - 08 aug 23 kl. 03:34

- Voldtok henne

En dommer har avvist Donald Trumps motsøksmål mot skribenten E. Jean Carroll. Dommeren mener anklagen om at Trump voldtok henne er «vesentlig sann»..

NRK - 16 apr 23 kl. 09:50

Danmark: Politi har sperret av hus

Dansk politi har sperret av et hus i nærheten av Kirkerup i søket etter 13 år gamle Filippa som forsvant lørdag. Det melder dansk TV2..

NRK - 16 apr 23 kl. 09:50

Danmark: Politi har sperret av eiendom

Dansk politi har sperret av en eiendom i nærheten av Kirkerup i søket etter 13 år gamle Filippa som forsvant lørdag. Det melder dansk TV2. Teknikere fra Nationalt Kriminalteknisk Center (NKC) skal være på plass utenfor huset, melder nyhetskanalen..

NRK - 16 apr 23 kl. 11:05

Dansk politi: – Trolig kriminell handling

Dansk politi jobber nå ut fra en teori om at 13 år gamle Filippa er blitt utsatt for en kriminell handling. Det skriver de i en pressemelding. Filippa forsvant lørdag formiddag mens hun var ute og leverte aviser.

NRK - 25 maj 23 kl. 18:27

277 stjålne sykler

Dansk politi stanset en lastebil med sykler stjålet i Norge til en verdi av rundt en million kroner. Lastebilen ble stanset i Danmark onsdag formiddag, skriver dansk politi i en pressemelding. De 277 syklene har en samlet verdi på rundt en million kroner.

NRK - 20 nov 23 kl. 15:35

Dansk politi stenger hasjsalget i Christiania

Alt salg av hasj i fristaden Christiania blir midlertidig stanset onsdag, opplyser dansk politi. Bodene i det som er kjent som Pusher Street vil bli ryddet og lukket, men i første omgang bare midlertidig. – Med onsdagens stenging sender vi et første signal om at Pusher Street står overfor en markant endring, sier visepolitiinspektør Simon Hansen.

Klartale - 19 maj 23 kl. 06:16

Flyktninger må ha mer tid til å lære norsk

«Добрий день», eller «god dag» på norsk. Et helt nytt språk skal læres. Men mange av ukrainerne har kun rett på inntil ett år med opplæring i norsk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 45 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 2 timer siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com