NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:57

NRK - 10 jul 24 kl. 15:30

Dansk mann funnen skuldig i 34 år gammalt drap

Ein 54 år gammal mann er funnen skuldig for drapet på 23 år gamle Hanne With i Danmark. Drapet skjedde nyttårsaftan 1990, altså over 34 år sidan. Den unge kvinna vart både kvalt og knivstukken. Ifølge ekspertar vart både mannens DNA og fotavtrykk funnen i leiligheiten. Mannen nektar straffskuld på drapet, men har forklart at han hadde «blackout» nyttårsafta, skriv Danmarks Radio..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hanne With, Danmark, DNA, Danmarks Radio

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dansk, mann, funnen, skuldigi 34 år , gammalt, drap
NRK - 07 maj 24 kl. 10:59

Kokainskipet på Husnes: Ein av fem vedgår straffskuld

Fire menn og ei kvinne frå Albania er tiltalte for å ha ulovleg ha innført og innført 150 kilo kokain til Husnes i april i fjor. Dei er tiltalte som ei kriminell gruppe. Det som avslørte dei var dykkarutstyret dei skulle bruke for å få opp narkotikaen frå under eit skip.

NRK - 30 mar 24 kl. 17:04

Sakna gut er funnen

Ein 13 år gammal gut som var sakna etter at han skulle gå frå Sjusjøen til Lillehammer er funnen i god behald, opplyser politiet. Guten blei funnen av ei scooterpatrulje frå Røde Kors..

NRK - 25 maj 24 kl. 14:31

Dagbladet: Jente (15) funnen død i skog i Finland

Ei femten år gamal jente er funnen død i ein skog i Finland, skriv Dagbladet. Politiet har starta drapsetterforsking i Valkeakoski i Finland. Jenta kom aldri heim etter å ha vore ute i skogen med ein annan ungdom fredag kveld.

NRK - 09 jun 24 kl. 10:00

Reuters: Programleiar Michael Mosley funnen død

Den britiske TV-profilen Michael Mosley er funnen død på den greske ferieøya Symi, skriv nyheitsbyrået Reuters. Det er ordføraren på øya som stadfestar at den døde er Mosley. Kroppen skal ha blitt funnen inne i ei grotte, ifølge gresk politi.

NRK - 9 timer siden

Person funnen omkommen i sjøen i Nordland

Ein person er funnen død i sjøen i Nordland, melder Hovudredningssentralen Nord-Norge. Personen blei funnen under ein redningsaksjon som har gått føre seg i natt. Redningsaksjonen starta etter at ein båt blei sett liggande i fjøra ved ei øy, men ein kvelva lettbåt ved sida av..

NRK - 08 jul 24 kl. 14:32

24-åring dømd til 13 års forvaring

Ein 24 år gamal mann er dømd til 13 års forvaring etter å ha drept bestekompisen med ei knust olivenolje-flaske, melder BA. Bestekompisen fekk den knuste flaska i halsen og døydde av forblødning. 24-åringen nekta straffskuld, og forsvararen argumenterte for at han berre kunne dømmast for kroppsskade med døden til følge.

NRK - I førrgår: 15:24

Pensjonist sende brevbomber til statsministeren i Spania – får 18 år i fengsel

Ein spansk 76-åring er dømt til 18 år i fengsel for å ha sendt brevbomber til statsministeren i Spania, og til to ambassadar i 2022. Det melder AFP. Mannen blei funnen skuldig i terrorisme og i å ha laga eksplosiv som han sende til seks ulike adresser, blant den ukrainske ambassaden og den amerikanske ambassaden i Spania.

NRK - 04 mar 24 kl. 15:00

– Det er den sakna som er funnen

Politiet bekreftar at det er ein sakna mann som no er funnen i Ålesund. Ein mann i 20-åra har vore sakna sidan i går. Det blei sett i gang ein leiteaksjon etter at mannen ikkje kom til rette.

NRK - 01 jun 24 kl. 11:28

Død mann funnen i Ålesund

Ein død mann vart i natt funnen i Skodje i Ålesund. Det vart forsøkt livreddande tiltak, men livet sto ikkje til å redde. Det er ikkje mistanke om at noko kriminelt skal ha skjedd, seier politiet.

NRK - 04 mar 24 kl. 14:36

Har gjort funn av person i Ålesund

Politiet har ved hjelp av brannvesenet gjort funn av ein person i Ålesund sentrum. Det blir jobba med å frigjere personen, melder politiet. Personen som er funnen har falle og ligg vanskeleg til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com