NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:47

NRK - 10 juni 21 kl. 22:40

Danmarks smittetrykk høyest i EU

Med 215 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene har Danmark det høyeste smittetrykket i EU, viser tall fra EUs smittevernkontor ECDC. Norge har 82 smittede per 100.000 de siste 14 dagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, EU, EUs, ECDC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Danmarks, smittetrykk, høyesti EU
NRK - 24 mars 21 kl. 06:46

429 nye koronatilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registert 429 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 63 færre enn samme dag neste uke, viser tall fra Oslo kommune. Det er fortsatt høyest smittetrykk i bydel Stovner og lavest smittetrykk er det i bydel Nordstrand..

NRK - 04 mai 21 kl. 04:51

166 nye koronasmittet i Oslo

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 24 flere enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene er det i snitt blitt registrert 122 smittede per dag, men lavere tall i helgene drar snittet ned.

NRK - 15 juni 21 kl. 05:22

27 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 27 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 43 færre tilfeller enn samme dag forrige uke. Høyest smittetrykk er det i bydelene Vestre Aker, Nordstrand og Nordre Aker.

VG - 24 mars 21 kl. 20:02

Fjell i Drammen har Norges høyeste smittetrykk

DRAMMEN (VG) 17 coronadødsfall på sykehjemmet, hjemmeskole for hele barneskolen og Norges høyeste smittetrykk: Vaksinene kan ikke komme fort nok til bydelen Danvik, Austad, Fjell i Drammen..

VG - 24 mars 21 kl. 20:02

Fjell i Drammen har Norges høyeste smittetrykk

DRAMMEN (VG) 17 coronadødsfall på sykehjemmet, hjemmeskole for hele barneskolen og Norges høyeste smittetrykk: Vaksinene kan ikke komme fort nok til bydelen Danvik, Austad, Fjell i Drammen..

NRK - 05 april 21 kl. 11:30

Fortsatt høyt smittetrykk

Det er fortsatt høyt smittetrykk flere steder i landet. Det er eksempelvis registrert 92 nye korona-smittede personer på Romerike det siste døgnet. Også Nord-Jæren sliter med relativt høye smittetall, det siste døgnet er det registrert 24 nye korona-smittede i Stavanger, Sola og Sandnes.

NRK - 16 april 21 kl. 17:30

Slutt på munnbind i Tromsø  

Tromsø kommune viderefører smitteverntiltakene for tilreisende fra områder med høyere smittetrykk, men opphever anbefalingen om bruk av munnbind. – Per nå er importsmitte den største risikoen for smittespredning. Derfor opprettholder vi anbefalingene om forsiktighet med sosial omgang de første ti dager etter ankomst, samt testing på dag fem etter ankomst hvis man har reist fra et område med høyere smittetrykk enn Tromsø.

VG - 23 april 21 kl. 05:55

Island får låne doser fra Norge – har lavest smittetrykk i hele Europa

Norge har 216.000 AstraZeneca-doser liggende. Når de skal lånes ut, går 16.

NRK - 23 april 21 kl. 16:14

EMA: Blodpropp hjå 1 av 100.000

Legemiddelbyrået til EU, EMA, trur at 1 av 100.000 som får AstraZeneca-vaksinen får dei alvorlege biverknadane med blodpropp og lågt tal på blodplater. EMA har gjennomført ei samanlikning av kor mange sjukehusinnleggingar og dødsfall vaksinen kan avverje, sett opp mot kor mange som får biverknadane.

NRK - 13 mai 21 kl. 10:44

Vil begrense antall på russebuss

Russebusser som ruller i områder med høyt smittetrykk, bør ha maks ti personer i bussen. På steder med lavt smittetrykk rådes det til maks 20 personer. – Selv om det er gøy å treffe mange og nye mennesker, ber jeg dere være maksimalt 20 sammen i bussen der det er lav smitte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 30 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 30 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 45 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 45 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 45 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 1 time siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 1 time siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 1 time siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 1 time siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt