Dagbladet > Nyheter

Monday, 29 November, 16:03

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 21:58

Dan (50) ble skutt under elgjakta

Skuddet som traff Dan Eriksson gikk rett gjennom kroppen hans. 50-åringen mener det var ren flaks at han overlevde da jaktkollegaen skjøt ham ved en feiltakelse..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Dan Eriksson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dan50 , ble, skuttunder , elgjakta
NRK - 05 aug 21 kl. 14:01

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:10

Ber om 17 og 18 års fengsel for drap

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om 18 og 17 års fengsel for de to mennene som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid i fjor, skriver fvn.no. Påtalemyndigheten mener de to tiltalte, sammen med en 36-åring fra en Kristiansand, planla å rane Dan Eivind Lid.

NRK - 24 jun 21 kl. 01:04

Hannbjørn skutt i Bardu

Onsdag ble det skutt en hannbjørn i Bardu, to dager etter at en bjørnebinne ble skutt. Det er gitt en fellingstillatelse på tre bjørner i området etter angrep på sau. Hannbjørnen ble skutt overfor Polar Park i Salangsdalen, opplyser ordfører Toralf Heimdal til TV 2..

NRK - 15 aug 21 kl. 20:30

To skutt på Skøyenåsen i Oslo

Politiet skriver på Twitter at de er på Skøyenåsen T-banestasjon etter melding om skudd. To personer er skutt, opplyser politiet til NRK. Nødetatene i Oslo har rykket ut til Skøyenåsen T-bane etter melding om skudd, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 02 jul 21 kl. 11:04

Over 200 avhørt etter politidrap

Svensk politi har avhørt over 200 personer etter at en politimann ble skutt og drept i Göteborg onsdag kveld. – Vi har et stadig klarere bilde av forløpet, sier politisjef Dan Windt til Sveriges Radio. Gjerningspersonen er ennå ikke pågrepet..

NRK - 29 jun 21 kl. 09:58

Ulv skutt på Tynset

Ulven ble skutt natt til tirsdag i området til Fåset beiteavlslag. Ifølge Arbeidets Rett ble ulven skutt i nødverge. Det var ikke gitt fellingstilatesle.

NRK - 29 jul 21 kl. 19:29

Palestiner drept på Vestbredden

En 20 år gammel palestinsk mann ble skutt og drept av israelske soldater torsdag, melder AFP som siterer palestinske helsemyndigheter. 20-åringen ble skutt da det brøt ut voldelige opptøyer mellom palestinere og israelske soldater etter begravelsen til en 12 år gammel gutt ved byen Beit Ummar i Vestbredden. 12-åringen døde etter å ha blitt skutt av israelske soldater onsdag..

NRK - 11 aug 21 kl. 20:53

Henlegger sak mot bjørneskytter

Politiet har konkludert med at mannen som i juni felte en bjørn i Vågå ikke gjorde noe ulovlig. Politiet har nå henlagt saken. I en underretning om saksavgjørelse fra politiet heter det at forholdet der en bjørn ble skutt i Vågå i juni er «henlagt idet intet straffbart forhold anses bevist», skriver Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk på sin nettside Rovdyr.

NRK - 21 okt 21 kl. 12:36

Sykepleiere skal ha blitt skutt

Sikkerhetsstyrker i kongedømmet Eswatini i det sørlige Afrika har skutt og såret minst 30 demonstrerende sykepleiere, ifølge sykepleiernes fagforening, melder nyhetsbyrpået AFP. Styrkene skal ha skutt med skarpt for å bryte opp demonstrasjonen mot kong Mswati III. Protesten fant sted onsdag, samme dag som kongedømmet stengte internett.

NRK - 08 jul 21 kl. 03:12

Fire skutt etter president-attentat

To mistenkte gjerningspersoner er pågrepet, mens fire andre er skutt og drept av politiet etter drapet på Haitis president Jovenel Moïse onsdag, ifølge politiet. Politiet omtaler de fire som «leiemordere». Moïse ble skutt og drept av ukjente gjerningsmenn som tok seg inn i huset hans natt til onsdag..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 15:31

Tegnell advarer: Kan bli nødvendig med tiltak

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell advarer om at svenske helsemyndigheter kan bli nødt til å gjeninnføre smitteverntiltak..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var løslatt

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

- Avverget et farlig angrep

Politiinspektør Egil Jørgen Brekke forteller at han mener politipatruljen avverget et farlig angrep på Bislett i dag tidlig..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

Politiet med siste nytt om Bislett-skytingen

En mann er død etter at politiet avfyrte skudd i 09-tiden tirsdag..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:50

Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk

Mannen som tirsdag ble skutt og drept av politiet på Bislett er tidligere dømt for knivangrep. I 2019 angrep han flere personer med kniv på åpen gate i Oslo sentrum..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:16

Her skyter politiet knivmannen

Se de dramatiske bildene fra åstedet..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 10:14

- Knivstakk politiet

Et vitne så en mann i bar overkropp som løp etter ei kvinne med kniv. Så skal han ha knivstukket en politimann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av politiet: - Uavklart situasjon

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Politiet har avfyrt skudd: - Uavklart situasjon

Spesialenheten er varslet om at politiet har skutt en person på Bislett i Oslo..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Nettavisen: Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo

Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt