NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:15

NRK - 23 sep 21 kl. 12:32

Dagen: Ekstraordinært landsmøte

KrF planlegger ekstraordinært landsmøte 13. november, etter det avisa Dagen erfarer. Planleggingen av det ekstraordinære landsmøtet kommer fram i et saksdokument administrasjonen sendte ut til medlemmene i partiets landsstyre onsdag, skriver Dagen. Partiets landsstyre møtes fredag for å diskutere den videre prosessen rundt ledervalget i partiet, etter at det ble kjent at Kjell Ingolf Ropstad går av etter pendlerbolig-saken. Partiets stortingsrepresentanter Olaug Bollestad og Dag-Inge Ulstein er utpekt som favoritter til å ta over ledervervet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagen, Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad, Dag-Inge Ulstein

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dagen Ekstraordinært, landsmøte
NRK - 24 sep 21 kl. 15:52

KrF kallar inn til landsmøte

Landsstyret i KrF har vedteke å kalle inn til ekstraordinært landsmøte 13. november for å velje ny partileiar. Valkomiteen skal kome med ei innstilling før møtet.

NRK - 17 maj 22 kl. 00:48

Fortsatt uavklart om jordbruksoppgjøret

Striden i Småbrukarlaget om årets jordbruksavtale er ikke avklart. Mandag kveld møttes fylkeslederne for å vurdere om de skulle kreve et ekstraordinært landsmøte. Det kan føre til at leder for forhandlingsutvalget, Kjersti Hoff, blir kastet som leder i Norges Binde- og Småbrukarlag.

NRK - 17 maj 22 kl. 00:48

Krangler om jordbruksoppgjøret

Striden i Småbrukarlaget om årets jordbruksavtale er ikke avklart. Mandag kveld møttes fylkeslederne for å vurdere om de skulle kreve et ekstraordinært landsmøte. Det kan føre til at leder for forhandlingsutvalget, Kjersti Hoff, blir kastet som leder i Norges Binde- og Småbrukarlag.

NRK - 22 feb 22 kl. 11:29

OSSE med ekstraordinært møte

Organisasjonen for sikkerheit og samarbeid i Europa (OSSE) skal ha eit ekstraordinært møte tysdag etter den russiske anerkjenninga av Donetsk og Luhansk som sjølvstendige. – Avgjerda til president Putin om å anerkjenne regionane som sjølvstendige er eit klart brot på folkeretten, seier organisasjonen i ei fråsegn, melder AFP. OSSE har 57 medlemsland, inkludert Russland, Ukraina og USA.

NRK - 10 maj 22 kl. 07:46

Koronabonuser og sanksjonstap trakk Kongsberg Gruppens resultat ned

Kongsberg Gruppen fikk et resultat før skatt på 511 millioner kroner i første kvartal, ned fra 529 millioner samme kvartal. Resultatnedgangen skyldes «ekstraordinære forhold», sier konsernsjef Geir Håøy i en pressemelding. – Som følge av belastningen og den særdeles gode innsatsen gjennom pandemien besluttet styret at det i første kvartal skulle utbetales en ekstraordinær påskjønnelse til alle ansatte i konsernet.

NRK - 04 jun 21 kl. 10:51

Vedum taler på Sps landsmøte

Senterpartiet-leder Trygve Slagsvold Vedum taler til partiets landsmøte i Lillehammer klokken 11. Landsmøtet skal i helgen blant annet vedta en resolusjon om hvilken regjeringssammensetning partiet ønsker seg etter høstens stortingsvalg..

NRK - 01 nov 21 kl. 11:26

KrF vil ha Bollestad som leder

KrFs valkomité har valgt å innstille Olaug Vervik Bollestad til å lede KrF. Bollestad er stortingsrepresentant for Rogaland og nestleder i KrF. I tillegg var hun frem til regjeringsskiftet høsten 2021 landbruks- og matminister.

NRK - 07 mar 22 kl. 12:36

Ap vil vente med nestlederkampen

Arbeiderpartiet kommer ikke til å erstatte Hadia Tajik som nestleder før på landsmøtet i 2023 – hvis hun blir erstattet i det hele tatt. Det er klart etter diskusjoner i sentralstyret i helgen. – Det blir helt ordinære prosesser fram til neste landsmøte.

NRK - 02 apr 22 kl. 19:55

Høyre vil utrede kjernekraft i Norge

Høyres landsmøte vedtok at partiet skal utrede hvilke forutsetninger og behov Norge har for kjernekraft, mot flere partitoppers advarsler. Debatten om kjernekraft fikk opp temperaturen på et ellers rolig Høyre-landsmøte lørdag. Tross advarsler fra blant annet Høyre-leder Erna Solberg, stemte landsmøtet for et forslag om å utrede kjernekraft i Norge.

NRK - 29 apr 22 kl. 23:20

Siv Jensen takket av som leder

Siv Jensen ble fredag kveld takket av som partileder i Fremskrittspartiet. Hun gikk av som partileder i fjor under et landsmøte som ble avviklet digitalt. I år kunne hun motta trampeklapp fra en fullsatt landsmøtesal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 10 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 5 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 15 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 30 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com