VG > Innenriks

Thursday, 30 June, 08:34

VG - 13 okt 21 kl. 11:12

Dag Inge Ulstein stiller ikke som lederkandidat til KrF

Det gjør imidlertid Olaug Bollestad, som dermed ligger an til å bli KrFs nye partileder..
Les mer på VG


Les mer om:
Olaug Bollestad, KrFs, Inge Ulstein, KrF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dag, Inge, Ulstein, stiller, ikkesom , lederkandidat, til, KrF
NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein stiller ikke som partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I dag har jeg orientert valgnemnda om at jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein i en pressemelding. Nyheten kommer kort tid etter at fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet at hun er aktuell som ny partileder.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein vil ikke bli partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I dag har jeg orientert valgnemnda om at jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein. Fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet i dag at hun er aktuell som ny partileder.

NRK - 15 okt 21 kl. 16:18

Ulstein vil bli nestleder i KrF

Dag-Inge Ulstein ville ikke utfordre Olaug Bollestad i kampen om å bli KrF-leder. Han varsler nå at han vil inn i partiledelsen som nestleder, skriver NTB. Ulstein takket nei til å bli en av kandidatene til ledervervet i Kristelig Folkeparti, etter at Kjell Ingolf Ropstad varslet at han ville gi seg.

NRK - 13 okt 21 kl. 17:48

Avviser press frå Bollestad

I dag vart det klart at Dag-Inge Ulstein ikkje stiller til val som partileiar for KrF. På same tid fortalde Olaug Bollestad at ho har svart valkomiteen i KrF om at ho er aktuell som ny partileiar. Ulstein har vert omtalt som hennar største konkurrent.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 11:16

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF

Dag-Inge Ulstein sier at han har orientert valgnemnda i KrF om at han ikke stiller til valg som partileder nå..

NRK - 22 sep 21 kl. 07:23

Ulstein

– Jeg kommer ikke til å kommentere det, det er formelle prosesser som går i partiet, og nå har jeg og de som har vært rundt ledelsen vært opptatt av å ta vare på de som har hatt det ekstra tøft de siste dagene, så er det formelle prosesser som går i et parti sier Dag Inge Ulstein til NRK. Tirsdag kveld pekte ungdomspartiet KrFU på den nåvæende utviklingsministeren som Kjell Ingolf Ropstads arvtager som partileder i KrF. Men tross flere spørsmål vil Ulstein ikke røpe om det blir han som tar over ledervervet i partiet..

NRK - 22 sep 21 kl. 07:23

Ulstein kommenterer ikke lederverv

– Jeg kommer ikke til å kommentere det, det er formelle prosesser som går i partiet, og nå har jeg og de som har vært rundt ledelsen vært opptatt av å ta vare på de som har hatt det ekstra tøft de siste dagene, så er det formelle prosesser som går i et parti sier Dag Inge Ulstein til NRK. Tirsdag kveld pekte ungdomspartiet KrFU på den nåværende utviklingsministeren som Kjell Ingolf Ropstads arvtager som partileder i KrF. Men tross flere spørsmål vil Ulstein ikke røpe om det blir han som tar over ledervervet i partiet..

NRK - 07 okt 21 kl. 06:14

Vil ha Ulstein som leder

Vestfold og Telemark KrF foreslår Dag Inge Ulstein som ny partileder. Fylkesstyret ga i går sitt høringssvar til valgkomiteen. Fra tidligere har Ulstein fått støtte fra fylkesstyrene i Vestland, Agder og Møre og Romsdal..

NRK - 08 okt 21 kl. 01:22

Foreslår Noresjø som partileder

Nordland KrF foreslår Ingelin Noresjø (45) som ny leder i Kristelig Folkeparti etter Kjell Ingolf Ropstad. Hun er i dag andre nestleder i partiet. Noresjø er fra Fauske og var medlem i fylkesrådet i Nordland før hun i fjor ble statssekretær for samferdselsminister Knut Arild Hareide.

NRK - 18 sep 21 kl. 14:48

Ulstein: – Vond dag for mange

Utviklingsminister og Kjell Ingolf Ropstads partikollega Dag-Inge Ulstein (KrF) sier det hadde vært vanskelig for Ropstad å fortsette som partileder. – Det er en vond dag, for mange. Aller mest for Kjell Ingolf.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Ferieplanene gikk i vasken: – Jeg blir så forbanna

Reisefølget på åtte skulle endelig på sommerferie til Barcelona, og pustet lettet ut da pilotstreiken i SAS ble forskjøvet. Så ble flyet kansellert likevel..

VG - 17 timer siden

NSM om hackerangrep: – Lavskala krise

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) bekrefter at flere store norske virksomheter det siste døgnet har vært utsatt for tjenestenektangrep..

VG - 18 timer siden

Poltiiet går ut med nye bilder av siktede

Politiadvokat Børge Enoksen deler nye bilder av siktede og oppfordrer flere vitner om å ta kontakt på en pressekonferanse etter angrepet på utestedene i Oslo..

VG - 22 timer siden

BankID og Arbeidstilsynets nettsider er nede – ustabilitet i Altinn

Nasjonal sikkerhetsmyndighet bekrefter at de er «kjent med saken»..

VG - Igår: 08:08

Ap og fagorganiserte krever storopprydning i NRK: – Uakseptabelt!

Den nye kringkastingssjefen får klar beskjed fra Ap om å rydde opp i eget hus, og kutte ned på midlertidige ansettelser. De får full støtte av fagforeningsbossen i NRK..

VG - Igår: 05:02

Masseskytingen i Oslo: Ny video viser kamp om skytevåpen

En video viser hvordan sivile kjempet for å få kontroll på skytevåpenet til draps- og terrorsiktede Zaniar Matapour (43) kun sekunder etter han avfyrer siste skudd..

VG - Igår: 18:30

PST-sjefen: Jakter på det mørke nettet

PST-sjef Roger Berg forteller at de ekstreme islamistiske miljøene har sostifikerte måter å unngå å bli tatt av poltitiet..

VG - Igår: 18:22

Støre om PST og politiet: Tror kommunikasjonen kan bli bedre

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Jonas Gahr Støre tror at kommunikasjonen mellom PST og politiet kan bli bedre. Han varsler at begge kan trenge flere verktøy for å bekjempe terror..

VG - Igår: 11:58

Terrorforsker: – Ofte en eller annen form for påvirkning

Modus, våpen og mål tyder på et klassisk islamistisk terrorangrep, mener terrorforsker..

VG - I førrgår: 05:28

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com