VG > Økonomi

Sunday, 28 November, 03:15

VG - 24 okt 21 kl. 07:44

Da russerne kom til bygda

.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Da russerne, kom, til, bygda
NRK - 13 aug 21 kl. 08:49

Partier lover CO₂-rabatt på bygda

I klimameldingen har regjeringen sagt at CO₂-avgiften skal mer enn tredobles fram til 2030 for å få ned klimagassutslippene. Når CO₂-avgiften øker, blir det dyrere med drivstoff. Den effekten foreslår nå regjeringen å nulle ut for bilister i distriktene - med mål om at det ikke skal bli dyrere for pendlere og folk som kjører bil på bygda.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 10 aug 21 kl. 11:51

Kledde seg ut og smuglet amfetamin

En polsk mann i 50-årene er dømt til ti og et halvt års fengsel for å ha smuglet 40 kilo amfetamin forkledd som om han kom fra legemiddelselskapet Biontech. Mannen kom til Norge med ferge fra Danmark med en bil som var leid i Tyskland, skriver NRK. I et rom i taket på bilen fant tollerne 40 kilo amfetamin.

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - 05 okt 21 kl. 09:12

På jakt etter bombemann i Oslo

Politiet aksjonerte i helgen mot en norsk luksusvilla i jakten på en mann som er mistenkt for å stå bak eksplosjonen i Göteborg forrige uke. Det skriver Expressen. Den mistenkte 55-åringen ble mandag varetektsfengslet in absentia, siktet for blant annet grov allmennfarlig ødeleggelse.

NRK - 06 okt 21 kl. 17:41

Nato utviser åtte russere

Nato har utvist åtte medlemmer av Russlands delegasjon til forsvarsalliansen, melder NTB. De var etterretningsoffiserer, hevder Nato. I tillegg til å trekke akkrediteringen for de åtte russerne, reduserte Nato onsdag antall stillinger som Russland kan få akkreditering for i Nato, til ti.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:03

– Så at det kom flammer ut av bilen

En nederlandsk familie på fem var på vei til Geiranger da bilen de kjørte begynte å brenne inne inne i Oppljustunnelen på Strynefjellet i ettermiddag. – Jeg kjørte bilen og prøvde å gire, men det virket ikke. Så kom det brått mye røyk fra motorrommet.

NRK - 15 jul 21 kl. 10:53

Demonvegg var falsk

Den mystiske djevelveggen frå 1600-talet har trekt utanlandske turistar til bygda. Nå har forskarar avslørt at historia ikkje var sann. Fram til nå har ein trudd at ein prest malte kalkmåleria i Sauherad mellomalderkyrkje på 1600-talet, men ingen har visst kvifor.

NRK - 18 okt 21 kl. 10:46

Europeisk pris til norsk film

Den NRK-sendte dokumentaren «Tro kan flytte fjell» vant i helga Prix Europa Iris Award. Filmen, som er produsert av Medieoperatørene, ble utpekt til den beste europeiske TV-produksjonen om kulturelt mangfold i 2021. Filmen handler om gresk-ortodokse nonner som dukker opp i den lille bygda Valldal for å bygge et majestetisk kloster.

NRK - 06 sep 21 kl. 22:36

Norsk nettavis blokkert i Russland

Den norske nettavisen The Independent Barents Observer har vært blokkert i Russland siden 2019, etter en sak russerne mener oppfordret til selvmord. Avisa tar nå det russiske medietilsynet Roskomnadzor til den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EDM) i Strasbourg..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har bedt agenten «holde munn»: – Ikke vits for meg å vite noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan vinne Champions League, men hos hovedpersonen selv er tankene helt andre steder..

VG - 09 nov 21 kl. 15:41

Beskylder Boris for korrupsjon

Tidligere statsminister John Major kaller Boris Johnsons regjering «politisk korrupt». Han er ikke den eneste..

VG - 09 nov 21 kl. 14:45

Christer Falck venter barn med samboeren

Programleder Christer Falck (52) venter barn med Line Vee Hanum (44)..

VG - 09 nov 21 kl. 14:45

Christer Falck venter barn

Programleder Christer Falck venter barn med Line Vee Hanum..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Hegh Arntzen tilbake etter OL-vrakingen: : – Jeg fikk et mer avslappet forhold til landslaget

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 12:51

Oppsiktsvekkende uoriginalt! Bokanmeldelse: «Verden ifølge Vinni»

Rusmisbruk og selvmedlidenhet gjennomsyrer denne oppsiktsvekkende uoriginale fortellingen..

VG - 09 nov 21 kl. 12:35

Tromsø innfører nye coronatiltak

Men understreker at de fortsatt vil at folk skal gå på konferanse og julebord..

VG - 09 nov 21 kl. 11:25

Kina på farlig kurs

Denne uken vil sentralkomiteen i det kinesiske kommunistpartiet opphøye partileder og president Xi Jinping. Han kan samle all makt i egne hender og styre verdens mest folkerike nasjon på livstid. Xi inntar tronen som Kinas røde keiser..

VG - 09 nov 21 kl. 11:15

Lokale sorenskrivere gir ikke bedre rettssikkerhet

En reversering av domstolsreformen vil gi mindre fleksibilitet, mindre muligheter for faglig utvikling for dommere og et dårligere tjenestetilbud til de uvanlige folkene som bruker domstolene..

VG - 09 nov 21 kl. 10:16

Hviterussland fordømmes av Nato, EU og USA

NAREWKA/OSLO (VG) – Uakseptabelt, fastslår EU-president Ursula von der Leyen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt