NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:12

NRK - 03 jun 24 kl. 10:23

DNBs systemer fungerer som normalt igjen

DNB hadde mandag problemer med nettbanken, noe som gikk utover betalingsfunksjonen. Kort tid senere var problemene løst. Det bekrefter banken på sin statusside. Banken meldte først om problemene klokken 10.08 mandag.
Les mer på NRK


Les mer om:
DNB, NTB, DNBs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DNBs, systemer, fungerersom , normalt, igjen
NRK - 29 maj 24 kl. 10:53

DNB: Tregheter i nettbanken

DNB melder om trøbbel i nettbanken for kunder. – Det er noen tregheter i nettbanken som vi jobber med å rette. Mobilbank fungerer som den skal, sier pressevakt Terje A.

NRK - 29 maj 24 kl. 10:53

DNB: Tregheter i nettbanken for bedriftskunder

DNB melder om problemer med bedriftsnettbanken. – Det er noen tregheter i nettbanken som vi jobber med å rette. Mobilbank fungerer som den skal, sier pressevakt Terje A.

NRK - 29 maj 24 kl. 10:53

DNB: Nettbanken for bedriftskunder fungerer som normalt

DNB meldte onsdag formiddag om problemer med bedriftsnettbanken. – Det er noen tregheter i nettbanken som vi jobber med å rette. Mobilbank fungerer som den skal, sier pressevakt Terje A.

NRK - 18 mar 24 kl. 15:22

Datainnbrudd hos sikkerhetsselskap Avarn Security

Sikkerhetsselskapet Avarn Security bekrefter overfor NRK at de nylig ble utsatt for et datainnbrudd. Selskapet har omtrent 16.000 ansatte i Norden og tilbyr tjenester innen vakthold, kameraovervåkning, og utrykning ved hendelser.

Klartale - 25 feb 24 kl. 06:00

Hva hadde vi gjort uten antibiotika?

– Antibiotika-resistens er en av de største truslene mot helsa vår. Det skriver Verdens helse-organisasjon (WHO).Antibiotika er en type medisiner.

Klartale - 09 feb 24 kl. 06:36

– Elever slutter på skolen uten å kunne lese og skrive godt nok

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 17 maj 24 kl. 15:46

Europarådets medlemmer enige om KI-traktat

Avtalen som ble inngått på et ministermøte fredag, mellom rådets 46 medlemsland, er den første bindende internasjonale avtalen om KI-teknologi, skriver nyhetsbyrået DPA. – Med denne traktaten ønsker vi å sikre ansvarlig bruk av KI i tråd med menneskerettighetene, rettsstatlige prinsipper og demokrati, sier Europarådets generalsekretær Marija Pejcinovic i en pressemelding. De som velger å skrive under på traktaten, går blant annet med på å tilpasse eget lovverk for å sikre åpenhet, oppsyn og ansvarliggjøring av KI-systemer.

NRK - 17 jan 24 kl. 16:45

E24: Sbanken nettbank legges ned

Nettbanken til Sbanken legges ned fra 27. mars. Etter DNBs oppkjøp skal Sbanken være et konsept innenfor storbanken.

NRK - 25 apr 24 kl. 07:52

Redningshelikopter flyr som normalt

Sjølv om luftrommet over Sør-Noreg er stengt, opererer redningshelikoptera som normalt forsikrar Hovudredningssentralen Sør-Noreg. – Er det snakk om liv eller død flyr me som normalt, heilt uavhengig av dette, seier Jan Erik Skorte, redningsleiar i HRS. Så langt i dag har det ikkje vore oppdrag der dei har vore ute med helikopter.

NRK - 31 jan 24 kl. 09:32

Hemit krever erstatning fra IBM

Sykehusenes IT-selskap Hemit HF, som er en del av Helse Midt-Norge, går til sak mot IT-giganten IBM. Hemit krever erstatning for merkostnader som følge av kritiske mangler etter oppstart av ny løsning for sikker pålogging og signering på sykehusene i 2021, skriver selskapet i ei pressemelding. – IKT-systemene på sykehus må virke hele tiden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 2 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com