NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 18:35

NRK - 21 sep 22 kl. 19:26

DJ Jamie Roy er død

Den skotske DJ-en og produsenten Jamie Roy er død. Han ble 33 år. Roy har spilt på festivaler verden rundt og låtene hans var svært populære også i Storbritannia..
Les mer på NRK


Les mer om:
DJ, Jamie Roy, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: DJ Jamie, Royer , død
Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - 30 sep 22 kl. 05:34

Amerikansk militærlege tiltalt for spionasje

En amerikansk militærlege og hennes kone er tiltalt for spionasje til fordel for Russland, melder BBC. Jamie Lee Henry og Anna Gabrielian anklages for å ha villet dele opplysninger om pasienter på et militærhospital med en person de trodde representerte den russiske ambassaden, men som i virkeligheten var FBI-agent. Helseopplysningene gjaldt pasienter med tilknytning til regjeringen og forsvaret.

NRK - 30 maj 22 kl. 20:26

Frp krever at regjeringen tar grep mot økte bensinpriser

Bensinprisene holder seg på et høyt nivå. Det får Frps Roy Steffensen til å kreve at finansministeren tar grep. – Nå forventer Frp at Vedum går fra ord til handling.

VG - 09 aug 22 kl. 19:32

Roy Jacobsen skrev roman i all hemmelighet: Overrasket forlaget

Etter å ha fått terningkast 6 på alle fire bøker i Barrøy-serien, overrasket Roy Jacobsen (67) sitt eget forlag med en helt annen roman – som nå utgis i hui og hast..

VG - 06 okt 22 kl. 00:00

Brutal krigsroman fra Roy Jacobsen – Bokanmeldelse: «De uverdige»

En liten stor roman igjen, fra Roy Jacobsens hånd. Nå med et dypt stup inn i okkupasjonens Oslo, der en liten gjeng unge gutter herjer og stjeler, selger på svartebørs og tar for seg..

Aftenposten - 08 okt 22 kl. 08:00

Roy Jacobsen får deg hektet på en gåte han ikke vil løse.

Roy Jacobsen slipper taket i bokens mest dirrende figur, den tvetydige motstandsmannen..

Aftenposten - 14 jun 22 kl. 11:48

Jubel for Haaland-overgangen: – Banebrytende for Premier League

De tidligere England-profilene Gary Lineker og Jamie Carragher mener det er en «seier» for Premier League at Erling….

VG - 14 jun 22 kl. 11:48

Jubel for Haaland-overgangen: – Banebrytende for Premier League

De tidligere England-profilene Gary Lineker og Jamie Carragher mener det er en «seier» for Premier League at Erling Braut Haaland skal til Manchester City. Tottenham-stjernen Harry Kane gleder seg til utfordringen om å bli toppscorer..

VG - 14 jun 22 kl. 11:48

Jubel for Haaland-overgangen: – Banebrytende for Premier League

De tidligere England-profilene Gary Lineker og Jamie Carragher mener det er en «seier» for Premier League at Erling Braut Haaland skal til Manchester City. Tottenham-stjernen Harry Kane gleder seg til utfordringen om å bli toppscorer..

NRK - 24 jun 22 kl. 03:22

Portrett av prins William og Kate avduket

Det første offisielle fellesportrettet av Storbritannias prins William og Kate, hertug og hertuginne av Cambridge, ble avduket på Fitzwilliam -museet i Cambridge torsdag 23. juni. Portrettet er malt av den britiske portrettkunstneren Jamie Coreth, melder CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Guterres: – Kan ikkje be borna våre rydde opp

– Krigen vi fører mot naturen er ein krig mot oss sjølve. Vi treng regjeringar som lagar ambisiøse nasjonale handlingsplanar som vernar og bevarer naturen sine gåver. Vi treng bedrifter og investorar som set naturvern først i forretningsplanane sine, og investerer i berekraftige løysingar.

NRK - 5 minutter siden

Thoner hadde Amedia som kunde

Aviskonsernet Amedia opplyser til NTB at de har benyttet McKinsey på enkelte prosjekter og hatt Kristoffer Thoner som rådgiver. Tidligere i dag ble det kjent at Thoner har jobbet for Telenor. Han er nå statsråd for statsminister Jonas Gahr Støre..

NRK - 15 minutter siden

Kritisk strømsituasjon i Kyiv

Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko sier at til tross for reparasjoner av strømnettet har byen fremdeles et strømunderskudd på 20 prosent. Byen har bare 500 varmestuer å tilby byens 3,6 millioner innbyggere dersom elektrisiteten forsvinner. Han oppfordrer innbyggerne til å skaffe seg et nødlager, men understreker at det ikke er aktuelt å evakuere byen..

NRK - 15 minutter siden

Skriver ut nyvalg i Peru

President Pedro Castillo i Peru oppløser nasjonalforsamlingen, innfører unntaksstyre og skriver ut valg på en kongress som skal skrive en ny grunnlov. Castillo varsler også portforbud mellom klokken 22 og klokken 4. Kunngjøringen kom i en TV-tale onsdag, bare noen timer før nasjonalforsamlingen skulle holde en ny debatt om hvorvidt presidenten skal stilles for riksrett.

NRK - 30 minutter siden

Jobber med å innhente samtykke fra Thoners klienter

Kommunilaskjonssjef Robin Krüger i konsulentselskapet McKinsey sier til NRK at de jobber med å innhente samtykke for å offentliggjøre flere navn fra kundelisten til Jonas Gahr Støres statssekretær Kristoffer Thoner. – Vi er bundet av kontraktsrettslige forpliktelser med våre klienter, og det er kun de som med sitt samtykke kan bidra til å oppheve Thoner helt eller delvis fra taushetsplikten. Vi kan derfor ikke forskuttere utfall av eller varighet på denne prosessen, men ønsker å bidra til raske avklaringer fordi vi tror det er det beste for alle parter, sier Krüger..

NRK - 30 minutter siden

Air France kan ikke dømmes for flystyrt

Den franske påtalemyndigheten ber ikke om at Air France eller Airbus dømmes for uaktsomt drap etter flystyrten i Atlanteren der 228 døde i 2009. – For oss fremstår det umulig å bevise skyld. Vi vet at dette trolig vil være vanskelig å høre for dem som står bak det sivile søksmålet, men vi er ikke en posisjon der vi kan kreve at Air France og Airbus blir dømt, sa påtalemyndigheten da de skulle legge ned påstand i rettssaken i Paris onsdag.

NRK - 30 minutter siden

Antonsen: Vil vurdere innholdet i klagen

Sumaya Jirde Ali sendte i dag en klage til påtalemyndigheten om å få opphevet henleggelsen av saken mot Antonsen. Antonsen advokat bekrefter overfor NRK at de har mottatt kopi av klagen. – Det er Riksadvokaten som tar endelig stilling til henleggelsen i denne saken.

NRK - 45 minutter siden

Snø skaper store trafikkproblemer i Trøndelag

Store snømengder rammer flytrafikken, togtrafikken og biltrafikken i Trøndelag, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Prissjokk på gatelading i Oslo

Å lade elbiler på kommunale ladeplasser i Oslo blir nesten tre ganger så dyrt. Oslo bystyre vedtok onsdag formiddag å øke prisene allerede fra i morgen. Da Oslo-budsjettet ble vedtatt onsdag ettermiddag, bestemte bystyret å videreføre de høye ladeprisene også neste år.

NRK - 1 time siden

Apple starter produksjon av databrikker i USA

For første gang på nesten et tiår skal Apples databrikker produseres i USA., Byggingen av en ny fabrikk i Phoenix i delstaten Arizona skal bidra til å gjøre selskapet mindre avhengig av brikker produsert i Asia, sier Apple-sjef Tim Cook ifølge Bloomberg. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com