NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:10

NRK - 21 okt 21 kl. 14:31

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.000 kroner i oppreisning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telemark, Notodden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, voldtekt
NRK - 04 aug 21 kl. 13:54

Etterforsker voldtekt-anmeldelse

Politiet har mottatt en anmeldelse for voldtekt på Fotballpuben i Bergen sentrum. Den angivelige voldtekten har funnet sted på et toalett ved stengetid natt til 31. juli, melder Bergens Tidene.

NRK - 02 sep 21 kl. 18:37

Barnehageansatt dømt for overgrep

En mann i 40-årene er dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for grov voldtekt av sine egne barn og for overgrep mot barn i barnehagen hvor han jobbet, melder Aftenbladet. Mannen erkjente straffskyld både for seksuell handling mot barn i barnehagen der han jobbet, og for å ha lastet ned, delt og produsert overgrepsmateriale. I rettssaken erkjente tiltalte også straffskyld for overgrep mot sine egne barn, men nektet for å være skyld i voldtekt.

NRK - 19 sep 21 kl. 12:35

Dømt for voldtekt

En 19 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fire og et halv år for voldtekt, frihetsberøvelse, vold, trusler og brudd på kontaktforbud mot en 16 år gammel tidligere kjæreste. Det skriver Avisa Oslo. Ifølge dommen ble jenta voldtatt i sitt eget hjem og nektet å forlate soverommet før neste morgen.

NRK - 29 sep 21 kl. 17:31

Mann sikta for voldtekt-medvirkning

Politiet i Trøndelag har pågrepet og siktet en mann i 40-årene for medvirkning til voldtekt av barn ved å bestille direktesendte overgrep fra Filippinene. Trønderen ble onsdag varetektsfengslet i fire uker, og er i to av dem underlagt brev- og besøksforbud. Han er siktet for medvirkning til voldtekt av barn under 14 år, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 29 okt 21 kl. 03:17

19-åring tiltalt for ny voldtekt

En 19 år gammel mann er tiltalt for en ny voldtekt mens han var prøveløslatt fra soningen av en tidligere voldtektsdom. Han hadde sonet to tredeler av dommen før han slapp ut. Nå er han tiltalt for en ny voldtekt han skal ha begått da han var ute på prøve, og risikerer forvaringsdom, skriver TV 2.

VG - 01 jul 21 kl. 17:40

Realitydeltager tiltalt for voldtekt – bistandsadvokat mener sesongen bør fjernes

En deltager i et norsk realityprogram er tiltalt for voldtekt og seksuell omgang med en mindreårig, og hadde status som siktet under innspilling..

NRK - 02 jul 21 kl. 14:57

Jente ble gravid etter voldtekt

En mann er dømt til seks og et halvt års fengsel for to voldtekter. Den ene av voldtektene var av en mindreårig slektning som ble gravid. Mannen ble i fjor dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne bak et busskur på Lyngbø i Bergen i 2019.

NRK - 14 jul 21 kl. 18:36

Tiltalt for voldtekt etter fest

En mann i 20-årene er tiltalt for voldtekt av en kvinnelig kollega i en militærleir i Troms. Saken skal opp for tingretten i oktober. Hendelsen fant sted på en fest i en militærleir i fjor høst.

NRK - 24 jul 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for voldtekt

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en voldtekt av en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

VG - 04 aug 21 kl. 15:18

Politiet etterforsker mulig voldtekt på fotballpub i Bergen

Politiet har mottatt en anmeldelse for voldtekt på Fotballpuben i Bergen sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt