NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:46

NRK - 15 maj 22 kl. 17:45

Dømt for svindel

En mann i 50-årene fra Arendal er dømt til sju måneders ubetinget fengsel for å ha tappet kontoen til en utviklingshemmet mann, skriver Fædrelandsvennen. Den tiltalte skal ha foreslått ovenfor den fornærmede å hjelpe han med å betale regninger. Slik fikk han tilgang til bank-ID og annen informasjon. Til sammen skal han ha tatt over 650.000 kroner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, Fædrelandsvennen, ID

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, svindel
NRK - 02 nov 21 kl. 15:23

Fotballtopper tiltalt for svindel

Michel Platini og Sepp Blatter er tiltalt for svindel av sveitsiske myndigheter, melder AP. Det dreier seg om en overføring av to millioner sveitserfranc. Platini og Blatter ble i 2015 utestengt fra fotballen i fire år etter en korrupsjonsskandale som blant annet innbefattet en pengeoverføring mellom dem.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:30

Politiet advarer mot svindel

– Vi har fått flere telefoner fra personer i store deler av landet som er oppringt fra Innlandet politidistrikt sitt telefonnummer. De som ringer sier at de er polititjenestemenn. Dette er svindel, ikke oppgi ID eller annen informasjon, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 22 mar 22 kl. 08:23

Navalnyj dømt for for svindel

Den fengslede Putin-kritikeren,Aleksej Navalnyj, er dømt for svindel i stor skala.

VG - 22 mar 22 kl. 08:33

Aleksej Navalnyj dømt til fengsel for svindel

Kreml-kritikeren og opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er dømt til fengsel for svindel i stor skala..

Aftenposten - 22 mar 22 kl. 08:37

Putins erkefiende Aleksej Navalnyj dømt for svindel

Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj er funnet skyldig i anklager om svindel..

VG - 22 mar 22 kl. 08:33

Putin-kritiker Aleksej Navalnyj dømt til fengsel for svindel

Kreml-kritikeren og opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er dømt til fengsel for svindel i stor skala..

E24 - 27 apr 22 kl. 13:58

Archegos-sjefen arrestert – siktet for svindel

Skandalen om den tidligere hedgefondforvalteren vokser i omfang. Nå melder flere medier at Bill Hwang er arrestert og siktet for svindel..

Klartale - 05 maj 22 kl. 10:22

Telenor advarer folk mot å trykke på lenke på MMS

For litt mer enn en uke siden ble det flere forsøk på MMS-svindel, melder kanalen NRK. Telenor så da at det var sendt ut rundt 100.000 forsøk på slik svindel.

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 13:12

Lures trill rundt i utspekulert spøk

Flere fans av den populære Netflix-serien har mottatt e-poster som tilsynelatende gir dem en smakebit av sesong 2. Problemet er at det er svindel..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 16:33

Skal ha stukket av med millioner etter «Squid game»-svindel

Verdien vokste, vokste og vokste. Så snudde det. Bakmenn skal ha kommet unna med flere millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 15 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com