Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 21:48

Klartale - 27 jan 23 kl. 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.Mennene ble tiltalt i fjor sommer. Politiet i Danmark og Norge samarbeidet.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Danmark, Horsens, National, Særlig Kriminalitet, NSK, Hebsgaard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, smuglingav , hasjog , kokain, til, Norge
NRK - 27 sep 22 kl. 10:45

Skal hindre smugling av radioaktivt materiale fra Ukraina

Et samarbeid mellom norske, slovakiske og ukrainske myndigheter skal hindre smugling av radioaktivt materiale fra Ukraina og over Schengen-grensen i Slovakia. Samarbeidsprosjektet skal bidra til å styrke grensesamarbeidet mellom Slovakia og Ukraina, og hindre smugling av radioaktivt kildemateriale fra Ukraina. Landet har, på grunn av krigen, ikke lenger kontroll over store mengder med radioaktive kilder..

NRK - 27 jan 23 kl. 18:05

Dansker dømt for smugling

Tre danske menn er dømt for smugling av til sammen 1,2 tonn hasj og 24 kilo kokain til Kristiansand og Larvik, melder Fædrelandsvennen. Retten i Horsens har dømt dem til fengsel i henholdsvis 14, 4 og 2,5 år. Smuglingen skjedde ved flere anledninger i 2021, og flere andre er dømt i samme sak..

NRK - 16 okt 22 kl. 18:26

Fire menn i retten for organisert narkokriminalitet

Fire menn er tiltalt for organisert kriminalitet og smugling av store mengder forskjellige typer narkotika. Mandag begynner rettssaken i Oslo tingrett. Saken gjelder blant annet innførsel av 81 kilo amfetamin, 8 kilo kokain, 30 kilo MDMA, 15 kilo hasj, 40.

NRK - 27 jan 23 kl. 12:07

Danmark: Dømt for å smuglet hasj og kokain til Norge

Tre menn ble fredag dømt i dansk rett for smugling av kokain og hasj fra Danmark til Norge. Hovedmannen ble dømt til 14 års fengsel. De to andre ble dømt til 4 år og 2 år og 6 måneders fengsel.

NRK - 08 jan 23 kl. 07:55

Tiltalt for innførsel av 324 kilo hasj

Fire menn må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha innført 324 kilo hasj over grensa fra Sverige. De fire tiltalte mennene er i henholdsvis 20-årene, 30-årene og 40-årene. Det var fredag 18.

NRK - 06 feb 23 kl. 01:58

Hasj fløyet inn på lukket avdeling med drone

Dansk politi leter etter gjerningsmannen etter at en drone som fraktet hasj, er hentet ned fra lufta ved lukket avdeling på et sykehus i Roskilde. Vaktsjef Boye Rasmussen ved Roskilde-politiet sier at politiet søndag fikk melding om at det fløy en drone med en pakke i en snor inn over Sct. Hans Hospital.

NRK - 04 nov 22 kl. 05:44

Storaksjon mot smugling av hunder og katter til Norge

Mattilsynet deltar i høst i en europeisk storaksjon mot smugling av kjæledyr til Norge. Målet for aksjonen er å hindre ulovlig innførsel av hunder og katter. – Norge er et lukrativt marked for hundesmuglere.

NRK - 13 jan 23 kl. 16:46

Pakistan: Politiet aksjonerte mot smugling av organer

Seks personer er pågrepet for smugling av organer i Pakistan etter at en 14 år gammel savnet gutt ble funnet i et underjordisk laboratorium med fjernet nyre. Ifølge politiet har nettverket lokket unge, sårbare ofre med løfter om lukrative jobber og store utbetalinger før de fjernet organene deres. De kan bli omsatt for så mye som 4000 dollar, tilsvarende 40.

VG - 15 jan 23 kl. 11:22

Pakistansk politi aksjonerte mot nettverk for smugling av organer

Seks personer er pågrepet for smugling av organer i Pakistan etter at en 14 år gammel savnet gutt ble funnet i et underjordisk laboratorium med fjernet nyre..

Klartale - 13 mar 23 kl. 12:29

Eirik Jensen løslates midlertidig fra fengsel

Eirik Jensen pleide å jobbe som politi. Han ble dømt for korrupsjon og smugling av narkotika.Nå blir han midlertidig løslatt fra fengsel på grunn av helsa hans.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 7 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 7 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 9 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 9 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 13 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 13 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 13 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 13 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 15 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com