NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 04:44

NRK - 28 nov 22 kl. 16:40

Dømt for narkotikakriminalitet

Tre menn i 30-åra er alle dømt til fengsel i eitt år og seks månader for grov narkotikakriminalitet eller for å ha medverka til dette. Lovbrotet blir sett på som grovt på grunn av mengda. Ingen av dei tre erkjente straffskuld då saka var oppe i Møre og Romsdal tingrett for to veker sidan. I over eit år skal dei fire ha dyrka eller lagt til rette for produksjon av store mengder cannabis på ei adresse på Nordmøre. Dette skjedde saman med ein fjerde mann.
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal, Nordmøre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, narkotikakriminalitet
NRK - 21 sep 22 kl. 09:31

18-åring innrømmer å ha oppbevart 37 kilo hasj

18-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i Nord-Troms og Senja tingrett, erkjenner straffskyld for oppbevaring av 37,66 kilo hasj, og en mindre mengde narkotika på sitt bosted. 16-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i samme sak, erkjenner delvis straffskyld. Han erkjenner å ha oppbevart narkotika der han bor, men ikke for å ha tilknytning til beslaget på 37,66 kilo hasj.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:40

Dømt for å ha dyrka cannabis

Tre menn i 30-åra er alle dømt til fengsel i eitt år og seks månader for grov narkotikakriminalitet eller for å ha medverka til dette. Lovbrotet blir sett på som grovt på grunn av mengda. Ingen av dei tre erkjente straffskuld då saka var oppe i Møre og Romsdal tingrett for to veker sidan.

NRK - 20 jan 23 kl. 11:22

Fire menn dømt til fengsel for narkotikakriminalitet

Fire menn er i Oslo tingrett dømt til henholdsvis 19, 18 og et halvt, 16 og 11 års fengsel for innførsel av store mengder narkotika til Norge. Saken gjelder blant annet innførsel av 81 kilo amfetamin, 8 kilo kokain, 30 kilo MDMA, 15 kilo hasj, 40.000 ecstasytabletter og 230 liter GBL.

NRK - 11 timer siden

Torpedo dømt til forvaring for drapsforsøk

En mann i 40-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt for drapsforsøk etter at han skjøt en mann i armen under et innkrevingsoppdrag i Oslo i 2020. Mannen, som er kjent i det kriminelle miljøet i Oslo, ble bedt om å hjelpe til da to andre menn skulle oppsøke en mann de mente hadde stjålet 400 gram amfetamin. Mannen er dømt en rekke ganger tidligere for voldtekter, vold og narkotikakriminalitet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nord-Korea viste fram atomvåpen

Nord-Korea viste fram interkontinentale ballistiske missiler under en militærparade i hovedstaden Pyongyang. Det ble også vist fram taktiske atomvåpen. Det bekrefter statskontrollerte nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 1 time siden

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 2 timer siden

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 3 timer siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 3 timer siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 4 timer siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 4 timer siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 4 timer siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 5 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com