NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:32

NRK - 16 maj 22 kl. 14:31

Dømt for drapsforsøk

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT. Statsadvokaten mener drapsforsøket var planlagt. De to ble dømt i desember i tingretten, men anket saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Toppe, Bergen, BT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, for, drapsforsøk
NRK - 24 maj 22 kl. 10:06

Skjerpa tiltalen

Under sin prosedyre skjerpa aktor Inger Myklebust tiltalen i saka mot mannen som er tiltalt for valdtekt og drap på Helen Luel Asefaw i Molde i november. Tidlegare har han i tillegg vore tiltalt for to drapsforsøk på ein annan åstad i nærleiken. Dette er no auka til tre drapsforsøk.

NRK - 20 mar 22 kl. 11:11

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Halden

En kvinne i 20-årene ble lørdag fengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk, etter at en kvinne i 40-årene ble kuttet i ansiktet med kniv torsdag. Den fornærmede kvinnen ringte selv til politiet torsdag kveld fra en adresse i Halden sentrum og sa at hun var blitt påført et kutt i ansiktet med kniv. Kort tid etter ble kvinnen i 20-årene pågrepet på en annen adresse i sentrum.

NRK - 04 apr 22 kl. 15:34

Drapsforsøk-siktet mener han handlet i nødverge

– Min klient nekter straffskyld. Han mener han handlet i nødverge, sier den drapsforsøksiktedes forsvarer, Knut Lerum til NRK. En mann i 20-årene ble pågrepet og siktet for grov kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse på Vestre Platå i Stavanger fredag ettermiddag.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:31

Dømt for drapsforsøk på Toppe

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 26 maj 22 kl. 12:20

Siktet for drapsforsøk i Egersund

En mann i 20-årene er siktet for å ha knivstukket en mann i 60-årene i Egersund 2. mai. Siktelsen er nå endret fra grov kroppsskade til drapsforsøk.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:51

Fikk lavere straff for drapsforsøk

En mann som i fjor ble dømt til 6,5 års fengsel for et drapsforsøk på Holmlia i Oslo får redusert straffen sin. Lagmannsretten senker straffen til fem år og ni måneder. De begrunner det blant annet med lang saksbehandlingstid.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:56

Kvinne tiltalt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

NRK - 01 nov 21 kl. 03:37

Sikta for drapsforsøk etter togåtak

17 passasjerar vart skadde søndag i eit knivåtak på eit T-banetog i Tokyo. Ein av dei skadde er ein mann i 70-åra som ligg vedvitslaus på sjukehus. Ein 24 årig mann er arrestert og sikta for drapsforsøk, melder NHK..

NRK - 02 nov 21 kl. 09:38

Ettersøkt kvinne pågripen

Ei kvinne som er tiltalt for drapsforsøk på mannen sin, vart pågripen i ein kommune i Trøndelag i går. I dag blir ho framstilt for varetekstfengsling, opplyser førstestatsadvokat Bjørn Soknes til NRK. Medan dei framleis var gift, vart mannen akuttinnlagt elleve gonger på sjukehuset i løpet av eitt år.

Klartale - 09 nov 21 kl. 12:40

Tidligere dømt for drapsforsøk

Tirsdag ble en mann skutt av politiet på Bislett i Oslo. Mannen skal tidligere være dømt for drapsforsøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 30 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 45 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com