NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:55

NRK - 13 okt 21 kl. 09:46

Dømt for å ha banket 14-åring

Seks menn i alderen 17–22 år er dømt til fengselsstraffer for bortføring og mishandling av en 14-åring utenfor Sarpsborg. Hendelsen skjedde i Kalnesskogen utenfor Sarpsborg 28. juli i fjor, skriver Halden Arbeiderblad. Ifølge dommen tvang de seks mennene den 14 år gamle gutten inn i en bil og kjørte ham opp til Kalnesskogen, hvor de utsatte ham for grov vold og trusler med både pistol og kniv. De seks ble dømt til ulike fengselsstraffer som varierer fra ett år til ett år og fire måneder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sarpsborg, Kalnesskogen, Halden Arbeiderblad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, forå ha , banket, 14-åring
NRK - 05 jul 21 kl. 10:47

Romfartssjef banket opp forskere

En toppsjef i Kinas romprogram er suspendert etter at han banket opp to forskere i fylla. Forskerne ligger fortsatt på sykehus en måned etter hendelsen. Romfartsorganisasjonen CASC har startet en gransking av hendelsen.

E24 - 05 jul 21 kl. 10:48

Kinesisk romfartssjef banket opp forskere i fylla

En toppsjef i Kinas romprogram er suspendert etter at han banket opp to forskere i fylla. Forskerne ligger fortsatt på sykehus en måned etter hendelsen..

NRK - 12 jul 21 kl. 03:21

TV-fotograf banket opp, døde

TV-fotografen Alexander Lashkarava er død etter at han ble banket opp av ytre-høyre-tilhengere under en protest mot en Pride-marsj i Tbilisi i Georgia i forrige uke. Lashkarava fikk skader i hodet og ble funnet død i senga si søndag, opplyser den uavhengige TV-kanalen TV Pirveli der han jobbet. Minst 50 journalister ble angrepet av anti-LGBT-grupper i Tbilisi samme dagen, skriver The Guardian..

VG - 16 jul 21 kl. 03:32

Homofile Samuel (24) ble banket til døde i Spania

Tre personer er arrestert etter at 24-åringen skal ha blitt banket opp av 12 menn utenfor en nattklubb. Etterforskningen, som skal oppklare hvorvidt gjerningen var homofobisk motivert, pågår fortsatt..

NRK - 21 jul 21 kl. 18:31

12-årig jente banket opp og ranet

To jenter under 15 år er mistenkt for å ha banket opp og ranet enn jente på 12 år, skriver Fedrelandsvennen. Ranet skjedde ved Vågsbygd kirke i Kristiansand..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:46

Banket opp under kvinnemarsj

Journalister som dekket en kvinneprotest i Kabul torsdag, ble banket opp og jaget bort av Taliban-krigere. En gruppe på 20 kvinner marsjerte gjennom sentrum av byen mens de ropte slagord om ikke å politisere undervisningen og bar plakater om at kvinner ikke fikk lov å jobbe. Taliban-myndighetene lot kvinnene marsjere i fred i halvannen times tid, men journalister som dekket marsjen, ble utsatt for vold..

VG - 23 sep 21 kl. 15:23

14-åring fikk kronisk hjernerystelse etter å ha blitt angrepet av 45-åring

En 14-åring fikk kronisk hjernerystelse og store plager etter å ha blitt angrepet av en 45-åring. Nå er mannen frikjent for grov vold, men dømt for krenkelse..

Aftenposten - 23 sep 21 kl. 15:24

45-åring angrep 14-åring. Nå er han frikjent for grov vold.

En 14-åring fikk kronisk hjernerystelse og store plager etter å ha blitt angrepet av en 45-åring..

E24 - 18 jun 21 kl. 20:41

Stortinget vedtok regjeringens forslag om å forlenge kompensasjonsordningen

Gjennom kompensasjonsordningen har staten delt ut over 11 milliarder kroner til bedrifter i løpet av pandemien. Nå har Stortinget banket gjennom en forlengelse til november..

Aftenposten - 27 jun 21 kl. 04:50

Omoijuanfo må vente tross interesse: – Skal mye til at noen går herfra nå

BODØ (VG) Ohi Omoijuanfo har banket inn elleve mål på ti kamper. Det har fanget interessen til utenlandske klubber, men….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt