NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 00:19

NRK - 27 jun 22 kl. 12:17

Dømd for å ha valdtatt 14-åring

Frostating Lagmannsrett har behandla ankesaken til ein mann i 50-åra som i februar vart dømd til fire års fengsel for å ha valdtatt ein 14 år gammal gut. Mannen skal ha låst guten inne i ein kjellar der overgrepa skjedde. 14-åringen prøvde å rømme, men fekk det ikkje til. No er mannen dømd til fengsel i fire år, og må betale 125.000 kroner i erstatning til guten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lagmannsrett, Tingretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømd, forå ha , valdtatt, 14-åring
NRK - 02 apr 22 kl. 12:41

Mannen som er sikta for valdtekt av ukrainsk flyltning er varetektsfengsla

Den 20 år gamle mannen som er sikta for å ha valdtatt ein flyktning frå ukraina, er varetektsfenglsa i fire veker. Han er sikta for valdtekt og utnytting av ein person under 18 år i ein sårbar livssituasjon..

NRK - 02 apr 22 kl. 12:41

Mannen som er sikta for valdtekt av ukrainsk flyktning er varetektsfengsla

Mannen i 20-åra som er sikta for å ha valdtatt ein flyktning frå Ukraina, er varetektsfengsla i fire veker. Han er sikta for valdtekt og utnytting av ein person under 18 år i ein sårbar livssituasjon..

NRK - 28 mar 22 kl. 14:33

17-åringer dømt for uaktsomt bildrap

To gutter på 17 år er dømt til samfunnsstraff etter at en 16-åring døde i en utforkjøring i Melhus i fjor. I bilen satt tre 16 år gamle gutter. Gutten som satt i baksetet, døde av skadene han pådro seg da bilen kjørte av veien.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

Klartale - 24 jun 22 kl. 11:00

Forslaget skal forby homoterapi

Homoterapi blir også kalt «konverterings-terapi». Det er behandlinger med mål om å endre personers seksuelle orientering. Det er en omstridt behandling.

NRK - 10 mar 22 kl. 13:21

17-åring ute av koma

En 17 år gammel gutt fra osloområdet som ble skutt i hodet i Skien 13. februar har våkna fra koma, skriver Varden. Hendelsen skjedde i en kjellerleilighet i et hus i Skien da 17-åringen var på besøk hos fetteren sin.

NRK - 22 mar 22 kl. 15:06

Ingen høring om rødt nivå på videregående

Det blir ingen høring om rødt nivå på videregående skoler som ble innført i desember. Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité behandlet tirsdag saken. Et flertall i komiteen kom til at de ikke gjennomfører høring om saken fordi regjeringen setter ned et utvalg som skal granske seg selv, skriver VG.

NRK - 07 apr 22 kl. 13:28

Over 60 snøscooterførere anmeldt for ulovlig kjøring

Statens naturoppsyn (SNO) har anmeldt over 60 snøscooterførere for ulovlig kjøring hittil i år, omtrent samme antall som på samme tid i 2021. Hittil i år har SNO mottatt 77 tips om ulovlig snøskuterkjøring gjennom tipsløsningen til Miljødirektoratet. I tillegg får de flere tips på SMS og e-post hver uke.

NRK - 10 apr 22 kl. 23:56

7-åring på snøskuter anmeldt

De foresatte til en 7-åring som kjørte snøskuter i Kåfjord blir politianmeldt, opplyser politiet i Troms. De oppdaget gutten og en 12-åring på hver sin snøskuter søndag, . I Balsfjord ble tre skuterførere anmeldt for ulovlig motorferdsel i området ved fjellet Blåtindan etter at politiet og Statens naturoppsyn kontrollerte motorferdsel i utmark søndag..

NRK - 11 apr 22 kl. 10:37

To unge palestinere drept av israelske soldater

En palestinsk 17-åring er død etter at han ble skutt av israelske soldater i Jenin på Vestbredden søndag, mens en 21-åring er skutt og drept ved Betlehem. Det melder palestinske helsemyndigheter og medier mandag. 21-åringen ble ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa skutt i ryggen i sin egen bolig, mens det israelske militæret har oppgitt at mannen ble skutt etter å ha kastet en brannbombe mot et israelsk kjøretøy, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 15 minutter siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 1 time siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 2 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 3 timer siden

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro til NRK. Naudetatane er på veg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com