VG > Innenriks

Tuesday, 28 June, 11:32

VG - 16 maj 22 kl. 16:00

Dødsulykken i Steigen: – Har vært store krefter i sving

STEIGEN (VG) Lokalsamfunnet er i sorg etter at fire tsjekkiske turister mistet livet i Steigentunellen. – Det er egentlig en oversiktlig tunnel, sier politistasjonssjef Ronny Borge..
Les mer på VG


Les mer om:
Steigen, Steigentunellen, Ronny Borge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsulykkeni , SteigenHar , vært, store, krefteri , sving
VG - 18 maj 22 kl. 04:57

Tunnelulykken: De fisket i Steigen hvert år

STEIGEN (VG): Etter en uke med fisking i Steigen skulle flere av reisefølget fra Tsjekkia dra hjem igjen søndag. Det endte katastrofalt..

VG - 18 maj 22 kl. 14:09

Lokale hjalp til i Steigen-tunnelen

Innsatsstyrken som kom til dødsulykken i Steigentunnelen søndag, var alle lokale. Onsdag sier politiet at tre biler kan ha passert traktoren før ulykken..

VG - 24 maj 22 kl. 12:13

Dødsulykken i Steigen: Hengeren var tungt lastet

Etterforskningen av ulykken i Steigentunnelen i Nordland, der fire tsjekkere mistet livet, er ikke ferdig, men har avdekket noen forhold rundt hendelsen..

NRK - 12 maj 22 kl. 09:51

Punktering årsak til dødsulykken på Lørenskog

En eksplosjonsartet punktering var årsaken til dødsulykken på riksvei 159 ved Robsrudkrysset i Lørenskog i mai i fjor, skriver NTB. Punkteringen gjorde det umulig å holde vogntoget i eget kjørefelt, skriver Havarikommisjonen i en ulykkesrapport torsdag morgen. Føreren omkom da lastebilen hans kjørte inn i midtrekkverket og en brupilar ved Robsrudkrysset..

VG - 05 jun 22 kl. 15:10

Frigir navn etter dødsulykken utenfor Ålesund

Kirsti Nedregård (51) og Kathrine Krogen (47) mistet livet etter dødsulykken utenfor Ålesund fredag kveld..

NRK - 08 maj 22 kl. 04:43

Fotgjenger påkjørt og fraktet til sykehus

En fotgjenger har blitt hentet av luftambulanse og fraktet til Bodø etter å ha blitt påkjørt av en bil ved Bogen i Steigen. Vedkommende var ved bevissthet og stabil. Det fremstår som et rent uhell, tvitrer politiet i Nordland..

VG - 07 jun 22 kl. 14:24

Tsjekkisk kirurg blant de omkomne i Steigen-ulykken

Den fremstående kirurgen Libora Paši (63) var en av de fire tsjekkiske statsborgerne som omkom i ulykken i Steigentunnelen..

VG - 27 okt 21 kl. 18:05

Sheriffen i Santa Fe etter dødsulykken: – Alle tre har samarbeidet og er avhørt

Sherrifen i Santa Fe County, Adan Mendoza, og statsadvokat, Mary Carmack-Altwies, holder første pressekonferanse etter den fatale ulykken i Santa Fe forrige uke..

NRK - 18 feb 22 kl. 12:40

Får kritikk etter dødsulykke

Færder kommune får kritikk etter dødsulykken på Nøtterøy der en søppelbil rygget på en kvinne i november 2020. Havarikommisjonen konkluderer med at kommunen ikke har fulgt opp hvordan trafikksikkerheten ved renovasjon skal være. Norsk Gjenvinning som utførte søppeltømmingen, kritiseres for dårlig sikkerhetskartlegging og opplæring av mannskapene.

VG - 09 maj 22 kl. 04:13

Dødsulykken på Grorud for retten: – Foreldrene er fortsatt helt knust

Han var ruspåvirket og kjørte i høy hastighet da bilen traff gutten som krysset veien. Men sjåføren nekter straffskyld for uaktsomt drap..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..

VG - 12 timer siden

Ventes varmere dager i Tana og Mo i Rana enn Accra i Ghana

Nordens Paris får trolig høyere temperaturer enn den franske hovedstaden denne uken. Meteorologen oppfordrer nordlendinger til et nedkjølende bad, og klimaforsker mener hetebølgen er del av den globale oppvarmingen..

VG - 12 timer siden

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Rådhusplassen var full av veivende regnbueflagg mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - 13 timer siden

Raymond Johansen: – Trakassering av skeive skjer hver dag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier terror skal bekjempes hver dag. Men han er også bekymret over at skeive i Norge fortsatt trakasseres daglig på gatene - av vanlige folk..

VG - 16 timer siden

Oslo Pride etter avlysningen: - Vi er lei oss

Oslo Pride-leder Inger Kristin Haugsevje synes det er leit at markeringen måtte avlyses, og sier hun har forståelse for at noen fortsatt vil møte..

VG - 19 timer siden

Avlyste markering: – Politiet burde vært tydeligere

– Det skaper bare enda mer usikkerhet og enda mer utenforskap med den utydeligheten, sier Morten Hegseth om politiets kommunikasjon knyttet til den planlagte solidaritetsmarkeringen etter fredagens masseskyting..

VG - 20 timer siden

Oslo Pride avlyser mandagens støttemarkering på Rådhusplassen

Arrangørene bak den planlagte Pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo klokken 19.30 mandag, har besluttet å avlyse arrangementet..

VG - 19 timer siden

Politiet avlyser markering: – Helt uakseptabelt

Leder av Arbeiderpartiets homonettverk, Jon Reidar Øyan, går hardt ut mot politiets håndtering av den planlagte solidaritetsmarkeringen etter fredagens masseskyting..

VG - 21 timer siden

Varetektsfengsler terrorsiktede i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) er besluttet varetektsfengslet i fire uker med brev og besøksforbud av Oslo tingrett..

VG - 22 timer siden

Mehl om masseskytingen: Viktig at politiet og PST tar læring

NYDALEN (VG) Justisministeren vil evaluere PST og politiet etter masseskytingen i Oslo. Høyre-leder Erna Solberg sier PST har gjort en åpenbar feilvurdering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com