VG > Økonomi

Friday, 24 March, 11:32

VG - 31 jan 23 kl. 23:09

Dødsfallet i Ålesund: Undersøkte boligen til avdøde

Politiet søker svar på hvorfor en mann i 30-årene ble funnet blodig i veibanen i Ålesund sentrum. De har gjennomgått boligen hans..
Les mer på VG


Les mer om:
Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsfalleti , Ålesund, Undersøkte, boligen, til, avdøde
NRK - 29 nov 22 kl. 15:01

Formannskapet i Ålesund seier nei til kommunedeling

Formannskapet i Ålesund seier nei til at folket på Ona og Sandøy skal få melde overgang frå Ålesund til Aukra. Det skriv Sunnmørsposten. Etter at Haram fekk ja til å gå ut av Ålesund søkte også innbyggarane lengst nord om få forlate storkommunen, og gå inn i Aukra.

NRK - 29 nov 22 kl. 15:01

Må fortsatt tilhøre Ålesund

Folket på Ona og Sandøy får ikke melde overgang fra Ålesund til Aukra. Det vedtok et flertall i Ålesund formannskap tirsdag, ifølge Sunnmørsposten. Etter at Haram fikk ja til å gå ut av Ålesund søkte også innbyggerne lengst nord om få forlate storkommunen og gå inn i Aukra.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:59

VG: To politibetjenter har status som mistenkt etter dødsfall i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum. Politiet så seg så nødt til å bruke fysisk makt for å få kontroll på personen. Det ble deretter forsøkt livreddende førstehjelp på personen, før han fraktet til og erklært død på Ålesund sykehus.

NRK - 07 feb 23 kl. 20:20

Har fått foreløpig obduksjonsrapport etter Ålesund-dødsfallet

Spesialenheten har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport etter at en mann døde i Ålesund 28. januar, skriver Sunnmørsposten. To politibetjenter er mistenkt for tjenestefeil.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:19

Arbeidet med skilsmissa blir førebels sett på vent

Det er eit klart fleirtal i kommunestyret i Ålesund for å stanse arbeidet med delinga av Ålesund og Haram inntil departementet kan stadfeste at kostnadane blir dekt slik Ålesund kommune har søkt om. Det viser debatten i kommunestyremøtet som pågår nå. I følgje kommunen vil arbeidet med skilsmissa mellom Ålesund og Haram koste 237 millionar kroner.

NRK - 17 jan 23 kl. 04:27

USA: Valgtaper pågrepet etter skyting

En mann som stilte til valg på et sete i New Mexicos delstatsforsamling og tapte, er pågrepet etter skyting mot boligene til flere lokalpolitikere i delstaten. Republikaneren Solomon Peña anklages for å ha konspirert med og betalt fire menn for å rette skudd mot boligene til demokratiske lokalpolitikere i New Mexico, skriver NBC News. Albuquerque Journal skriver at Peña stilte til valg i et distrikt i South Valley i Albuquerque-området.

Klartale - 30 dec 22 kl. 14:02

Økt beredskap ved flere sykehus

Fire norske sykdommer opplever høyt press for tiden. Det kommer stadig flere pasienter. Det er St.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:57

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter et dødfall i Ålesund lørdag. Det skriver VG. Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum.

NRK - 05 jan 23 kl. 17:21

Ålesund kal møte statsråden om ei veke

Kommunestyret i Ålesund vedtok torsdag samrøystes ein uttale om at skilsmissa mellom Ålesund og Haram er ei vanskeleg sak, når ein ikkje veit kor mykje pengar ein får. Ordføraren og varaordføraren drar torsdag om ei veke til Oslo for å møte kommunalministeren. Femten av representantane røysta mot innstillinga frå formannskapet om å stoppe prosessen med å skilje Haram frå Ålesund..

NRK - 14 mar 23 kl. 10:08

John Fogerty til Ålesund

Mannen bak Creedence Clearwater Revival, John Fogerty, er klar for storkonsert i Ålesund. Det melder arrangøren Momentium. Konserten blir i Sparebanken Møre Arena i Ålesund 3.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Gjenopptakelseskommisjonen om Baneheia-avgjørelse: Kan ikke si hvor lang tid det vil ta

Hvor lang tid det vil ta å vurdere om saken mot Jan Helge Andersen skal gjenåpnes, er foreløpig uklart, sier kommisjonsleder Kamilla Silseth..

VG - 3 timer siden

Mol og Sørum med to strake seirer

Anders Mol og Christian Sørum vant i strake sett mot italiensk motstand og fikk en perfekt start på verdenstouren i sandvolleyball i Mexico..

VG - 12 timer siden

Svak krone gir dyrere ferie for nordmenn: – Men det er deilig å være dansk i Norge!

GARDERMOEN (VG) Kronekursen er historisk lav. Det betyr at ferien kan bli langt dyrere enn mange hadde tenkt seg..

VG - 13 timer siden

Hovland tapte for Kim – kan ikke gå videre

Viktor Hovland (25) fikk juling i matchplay-kampen mot Si Woo Kim (27). Dermed kan ikke nordmannen lenger gå videre i WGC Match Play..

VG - 13 timer siden

Bild: Nagelsmann ferdig som Bayern-trener

Den tyske storavisen Bild hevder at Julian Nagelsmanns dager som trener for Bayern München er talte..

VG - 13 timer siden

Storhamar med ny fordel i NM-semifinalen

(Storhamar – Vålerenga 2–1, 2–1 i kamper) Storhamar er igjen i føringen i NM-semifinalen mot Vålerenga etter torsdagens 2-1-seier på hjemmebane..

VG - 15 timer siden

Her spiller Russland fotball igjen

Russland er utestengt av både det europeiske og internasjonale fotballforbundet. Torsdag ønsket Iran dem velkommen til vennskapskamp..

VG - 15 timer siden

Piqué åpner opp om tiden etter Shakira-bruddet: – Veldig lykkelig nå

Tidligere Barcelona-stjerne Gerard Piqué (36) snakker for første gang om tiden etter bruddet med sangerinnen Shakira (46), og hevder at han bryr seg fint lite om hva folk mener om ham..

VG - 16 timer siden

Bestevenninnen ble funnet i fryseren: – Vi betrodde hverandre med det aller meste

AGDER (VG) Kvinnen som ble funnet i fryseboksen i Sverige, var Lillians beste venninne. Tre ganger i uka brevvekslet de to kvinnene - så sa det stopp..

VG - 16 timer siden

Riise fikk kritikk av kvinnelige stjerner – nå svarer han

John Arne Riise tirret på seg Andrine Hegerberg og flere Toppserie-profiler etter uttalelser om hvordan det er å trene kvinnelige fotballspillere. Nå svarer Avaldsnes-treneren på kritikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com