NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:40

NRK - 25 apr 22 kl. 15:45

Død person i Arnavågen i Bergen

En person er funnet død i Arnavågen i Bergen, opplyser politiet. Personen er brakt inn til land, og nødetatene er på stedet og gjør undersøkelser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arnavågen, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson i , Arnavågeni , Bergen
NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

NRK - 10 okt 21 kl. 11:08

Person funne i vatn i Bergen

Naudetatane er på Vågen i Bergen etter meldingar om ein person som er funne flytande i vatnet. Personen har blitt tatt opp på land, og ambulanse jobbar no med livreddande førstehjelp, melder Vest politidistrikt..

NRK - 10 okt 21 kl. 11:08

Person henta opp av sjøen i Bergen

Ein person er funne flytande i vatnet på Vågen i Bergen sentrum. Personen har blitt dratt opp på land og ambulanse jobbar no med livreddande førstehjelp, melder Vest politidistrikt. Naudetatane er på staden..

NRK - 10 okt 21 kl. 16:45

Person bekreftet omkommet

Personen som ble funnet flytende i vannet i Vågen i Bergen sentrum, er bekreftet omkommet, opplyser politiet. Politiet sier til BA at de har en formening om hvem avdøde er..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 08:30

Bergens Tidendes nye kulturredaktør er fra Ullevål Hageby: – Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen.

– Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen, sier Jens Kihl..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 20 feb 22 kl. 20:13

Fly måtte returnere til Bergen fra Bodø etter bråk om bord

Et Widerøe fly som skulle til Bodø fra Bergen i kveld ble nødt til å returnere til Bergen. Omkring over Molde oppsto det en situasjon om bord som gjorde at de ikke kunne fortsette flyvningen med en av passasjerene. Flyet returnerte derfor til Flesland der de ble møtt av politiet som tok hånd om denne passasjeren.

NRK - 13 apr 22 kl. 00:12

Passasjerskip i Bergen holdes tilbake på grunn av sanksjoner mot Russland

Passasjerskipet «Havila Capella» er strandet i Bergen på grunn av sanksjonene mot Russland, skriver Bergens Tidende. Passasjerskipet kom inn fra Ålesund til Bergen litt etter klokken 12 tirsdag og skulle etter planen seile fra Bergen tirsdag kveld, men ved midnatt ligger skipet fremdeles til kai. – Det er en usikkerhet rundt forsikringsdekningen som gjør at avgangen er utsatt.

NRK - 21 apr 22 kl. 09:50

Leieprisene stiger – kraftig oppgang i Bergen

Leieprisene steg med 1,6 prosent i de fire største byene i årets første kvartal. Bergen fikk en kraftig oppgang i utleiemarkedet, mens Stavanger gikk noe ned. – Eiendom Norges utleieboligprisstatistikk viser at det var en oppgang i utleieboligprisene i Norge samlet i første kvartal 2022.

Klartale - 16 maj 22 kl. 10:55

Norges ordførere ønsker en inkluderende 17. mai-feiring

Skolebarna i første til tredje klasse skal få gå i skoletog. Det blir første gang for dem. – Nå har koronaen tatt en ny vending.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 30 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 30 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 45 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 1 time siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com