NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:41

NRK - 03 jul 23 kl. 11:25

Død mann kan knyttes til gammel savnet-sak

Politiet har ved hjelp av tanntekniske undersøkelser fått bekreftet identiteten til personen som ble funnet død i Bjørndalspollen ved Bergen i juni. Politiadvokat Linn Skaar Sætre sier til NRK at det er en mann i 30-årene. – Han ble meldt savnet av familien i vinter, sier Sætre. Det var på bakgrunn av etterforsking i savnet-saken at de fikk bekreftet identiteten. – Ingenting i savnet-meldingen tilsa at vi skulle lete i dette området, sier politiadvokaten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørndalspollen, Bergen, Linn Skaar Sætre, NRK, Sætre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, mannkan , knyttes, til, gammel, savnet-sak
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 14 sep 23 kl. 14:07

Ung mann ble skutt og drept i Stockholm

En mann er død. Noen skjøt ham i Stockholm i Sverige. Politiet fikk vite det rundt klokken 21 onsdag.

Klartale - 12 okt 23 kl. 13:30

En mann ble dømt for koranbrenning i Sverige

Mannen delte en video der en koran ble brent på en grill. Koranen ble brent sammen med bacon. Lydsporet i filmen var sangen «Remove kebab».

VG - 27 maj 23 kl. 12:53

Aftonbladet: Kidnapping i Trondheim knyttes til svensk kriminelt nettverk

Kidnappingen av en ung mann i Trondheim knyttes nå til et svært kjent kriminelt nettverk og en mann kalt «den kurdiske reven» i Sverige, ifølge Aftonbladet..

Dagbladet - 20 jul 23 kl. 11:18

Mann i 30-åra knyttes til giftdrap

En mann i 30-åra er pågrepet i Trondheim. Nå knyttes han til saken hvor politiet mener May Irene Eliassen (73) ble forgiftet og drept..

Klartale - 19 sep 23 kl. 11:00

Sverige jakter på denne mannen

Rawa Majid er 37 år gammel. Han er kjent i kriminelle miljøer i Sverige. Det har han vært i flere år.

Klartale - 14 mar 23 kl. 13:56

Noen kan dø av gjeng-kriminalitet i år

Oppgjør i forskjellige gjenger har ført til mange konflikter. Det har vært flere hendelser med skyting. Politiet tror noen kan dø av disse oppgjørene i 2023.

NRK - 19 apr 23 kl. 13:36

EU forbyr import av varer knyttet til avskoging

EU-parlamentet godkjente onsdag en lov som gjør det forbudt å importere produkter til Europa som kan knyttes til ødeleggelsen av verdens regnskoger. Loven tar sikte på å eliminere avskoging fra forsyningskjedene til en rekke varer som selges i Europa. Det vil blant annet gjelde soya, biff, treprodukter, palmeolje, gummi og kull, i tillegg til lær, sjokolade og møbler.

NRK - 19 apr 23 kl. 13:46

Advokat: Politiet etterforsker 32-åring i Emilie Meng-sagen

Den 32 år gamle mannen som er siktet for bortføring, voldtekt, vold og trusler i saken om den savnede 13-åringen i Danmark, vil også etterforskes i Emilie Meng-saken. Det sier bistandsadvokaten til Mengs mor, Mai-Brit Storm Thygesen, at hun har fått bekreftelse på, ifølge danske B.T.

NRK - 28 sep 23 kl. 22:43

SVT: Svensk politi skal ha liste med over hundre adresser de forventer voldshandlinger

Politiet i Stockholm har en liste på rundt 150 adresser der de forventer at det kan skje voldshandlinger i fremtiden, ifølge opplysninger SVT har fått. Adressene knyttes til personer i et kriminelt miljø. Politimester i Sør-Stockholm, Catrine Kimerius Wikström, ønsker ikke å kommentere hvor mange adresser politiet overvåker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 30 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 30 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 45 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 1 time siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 1 time siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com