NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 23:25

NRK - 10 aug 16 kl. 12:49

Død etter bruk av GHB

En person på Sunnmøre er død etter bruk av det narkotiske stoffet GHB. Jeg kan bekrefte at det har vært et dødsfall som vi antar har sammenheng med bruk av GHB, sier politiadvokat Mathias Häber til TV2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunnmøre, GHB, Mathias Häber, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Død, etter, brukav , GHB
P4 - 02 jul 18 kl. 05:39

Daglige GHB-overdoser

Politiet og Legevakten i Oslo ser nå en oppblomstring i bruken av GHB denne sommeren. Politiførstebetjent Edvard Danielsen på Grønland politistasjon sier til Aftenposten at det er daglige GHB-overdoser i hovedstaden. Politiet opplyser at de også ser stadig yngre brukere av GHB, noe Danielsen kaller russisk rulett med fem kuler i kammeret..

Aftenposten - 25 mar 20 kl. 20:28

Mor tiltalt etter at sønnen (2) fikk i seg GHB da hun selv var ruset

En mor fra Østfold er tiltalt etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg GHB da hun selv var ruset på GHB og amfetamin..

NRK - 31 aug 20 kl. 10:52

Hadde flere liter GHB på toget

En 39-åring fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneders fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i leiligheten hans. Mannen ble også pågrepet på toget med 13 liter GHB. Han er også dømt for andre narkotikaforhold..

P4 - 31 aug 20 kl. 12:14

Dømt for å frakte GHB på toget

En 39 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneder i fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i boligen hans. Mannen ble også pågrpet åp toget med 13 liter GHB. I tillegg er sørlendingen dømt for andre narkotikaforhold..

P4 - 10 aug 16 kl. 12:51

Én død og fire på sykehus etter GHB-bruk

En person er død og fire personer ble i natt innlagt på sykehus i Ålesund etter det som trolig er bruk av det narkotiske stoffet GHB. Politiet bekrefter til P4 Nyhetene at det har vært ett dødsfall. To av de som ble innlagt er nå skrevet ut.

P4 - 18 jun 20 kl. 20:52

Mistenker GHB-overdose

En gutt er sendt til sykehus etter mistenkt overdose med GHB på Sørenga i Oslo. Skadeomfanget er uklart. Politiet opplyser at det ble foretatt undersøkelser om bruk av narkotika.

NRK - 09 jul 19 kl. 08:11

Advarer mot GHB

Politiet i Harstad er bekymret for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB. De siste ukene har det blitt avdekket flere tilfeller med stoffet. – Dette er livsfarlig, og vi advarer mot bruk, sier etterforskningsleder Morten Hole..

P4 - 09 jul 19 kl. 08:26

Advarer mot GHB i Harstad

Politiet i Harstad er urolig for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB, etter at flere er tatt med stoffet de siste ukene. Etterforskningsleder Morten Hole sier til Harstad Tidende at bruken av det narkotiske stoffet blant unge har økt kraftig den siste tid, og frykter overdosedødsfall. Også på Sørlandet slår politiet alarm, etter at elleve personer ble innlagt på sykehuset etter overdoser i løpet av kort tid..

NRK - 10 aug 16 kl. 12:56

Person død etter bruk av GHB

En person er død og fire andre er innlagt på sykehuset i Ålesund etter å ha inntatt det narkotiske stoffet GHB, opplyser politiet til TV2. Fem personer ble brakt til sykehuset i Ålesund natt til onsdag. Tilstanden til de fire innlagte er uklar..

P4 - 06 maj 18 kl. 08:47

Fire russ til sykehus etter å ha tatt overdose av GHB

Fire russ er sendt til sykehus etter å ha tatt en overdose av det narkotiske stoffet GHB under landstreffet i Kongeparken i Stavanger i går. De fire er nå fulgt opp av helsevesenet. Politiet har ikke fått melding om at tilstanden er alvorlig for noen av dem.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 2 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 2 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 3 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 4 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 4 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..

NRK - 5 timer siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com