NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:26

NRK - 17 juli 18 kl. 06:25

Dømt til samfunnsstraff

Fem 17-åringer og en 18-åring er dømt til mellom 60 og 210 timer samfunnsstraff for ran, vold og trusler mot jevnaldrende gutter på Langhus, skriver Østlandets Blad. Hvis de ikke gjennomfører samfunnsstraffen, venter opptil sju måneder i fengsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus, Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dømt, til, samfunnsstraff
NRK - 28 jan. 21 kl. 23:08

Mor dømt til samfunnsstraff

Moren til en to år gammel gutt som fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017, er dømt til samfunnsstraff. I tingretten ble hun dømt til sju måneders fengsel. Moren var ruset på GHB og amfetamin og skal ha overlatt sønnen til andre rusede personer..

NRK - 02 juni 20 kl. 08:42

Omgjorde samfunnsstraff til fengsel

51-åringen som kommanderte hunden sin til å angripe flere politibetjenter i Larvik i fjor, må i fengsel. Den 51 år gamle mannen ble i tingretten dømt til samfunnsstraff, men lagmannsretten har nå dømt ham til å sone 45 dager i fengsel..

NRK - 16 okt. 18 kl. 11:42

Oslo-mann dømt til samfunnsstraff

En 30 år gammel mann fra Oslo er dømt til 204 timers samfunnsstraff selv om han var tatt med mer enn det som regnes som en betydelig mengde kokain. Mannen er dømt for befatning med 62 gram kokain, narkotikasalg og besittelse av anabole steroider..

NRK - 14 des. 20 kl. 18:44

Dømt for korona-trusler

En 24 år gammel mann er dømt til samfunnsstraff etter å ha truet politi og ambulansepersonell med at han hadde korona, og at han skulle smitte dem. Mannen er dømt til å utføre 60 timer med samfunnsstraff, ifølge dommen fra Aust-Agder tingrett..

NRK - 07 des. 18 kl. 05:29

Fekk samfunnsstraff for Nav-svindel

Ei kvinne frå Nordfjord er dømd til 60 timar samfunnsstraff for svindel mot Nav. Kvinna fekk utbetalt 240.000 kroner i dagpengar, men unnlét å opplyse at ho hadde arbeidd 2500 timar.

P4 - 02 aug. 19 kl. 15:15

Foreslår samfunnsstraff for Asap Rocky

Forsvaret til voldstiltalte Asap Rocky og de to andre tiltalte foreslår samfunnsstraff dersom de tre blir dømt i Stockholm. Saken mot den amerikanske rapperen avsluttes etter planen i dag, etter at han ble tiltalt for et voldelig angrep på en 19 år gammel mann i Stockholm sentrum 30. juni.

P4 - 03 sep. 19 kl. 17:40

Slipper fengsel for grov vold

En mann i 30-årene er av Lister tingrett dømt til 144 timers samfunnsstraff for grov vold. Mannen fra Flekkefjord er dømt for å ha slått, sparket og tatt kvelertak på samboeren sin. Da hun prøvde å flykte skal han ha dratt henne inn igjen i huset og fortsatt mishandlingen i over en time.

NRK - 07 juli 20 kl. 15:40

Samfunnsstraff for politileder

En politileder ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt til 30 timers samfunnsstraff for å ha kjørt i 124 km/t i en 70-sone. – Det var en dag på jobb med masse utfordringer, og jeg lengtet etter sofaen min, sa han i retten, ifølge Adresseavisen..

VG - 02 aug. 19 kl. 09:41

A$AP Rockys advokat: Foreslår samfunnsstraff

Fredag er den siste dagen i rettssaken mot den verdenskjente stjernen før han får sin dom. Dersom den verdenskjente rapperen og de tiltalte skal straffes, vil de ha samfunnsstraff..

P4 - 04 okt. 19 kl. 19:12

Hjelpepleier dømt for bedrageri

En hjelpepleier som handlet luksusvarer til seg selv med bankkortet til en dement kvinne er dømt til 60 timers samfunnsstraff for bedrageri. Mannen i 20-årene skal ha brukt over 143 000 kroner fra kvinnens bankkort. I Oslo tingrett forklarte han at hun hadde sagt han skulle kjøpe gaver til seg selv, og at han ikke visste hun er dement.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Intet vedtak på nok et Gaza-møte

FNs sikkerhetsråd møttes tirsdag for fjerde gang om Gaza-krigen. Men heller ikke nå ble det vedtatt noen resolusjon om våpenhvile. – Vi mener ikke at en offentlig uttalelse nå vil bidra til å de-eskalere, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield på det lukkede møtet, opplyser en diplomat til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 1 time siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt