Dagbladet > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:29

Dagbladet - 19 april 21 kl. 22:41

Dødsårsaken er klar

Politimannen Brian Sicknick ble bare 42 år gammel..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brian Sicknick

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødsårsakener , klar
NRK - I førrgår: 10:48

Korona tredje vanligste dødsårsak

Koronaviruset var den tredje vanligste dødsårsaken etter hjerte- og karsykdommer og kreft i Sverige i fjor, viser foreløpig dødsårsaksstatistikk. – Totalt døde 9.504 personer med covid-19 som underliggende årsak i 2020, sa Socialstyrelsens avdelingssjef Mona Heurgren på en pressekonferanse fredag.

NRK - 18 mars 21 kl. 16:34

Tredje vanligste dødsårsak

Covid-19 var den tredje vanligste dødsårsaken i Sverige i andre halvår av 2020, melder TT. Da døde 3503 personer av sykdommen. Den vanligste dødsårsaken var hjerte- og karsykdommer med 12.

NRK - 04 feb. 21 kl. 22:13

Navalnys russiske lege er død

Den russiske legen Sergey Maximishin som behandlet den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj på et sykehus i Omsk, etter forgiftningen i fjor sommer, er død 55 år gammel, opplyser sykehuset, ifølge CNN. Sykehuset har ikke oppgitt dødsårsaken..

NRK - 04 feb. 21 kl. 22:13

Navalnyjs russiske lege er død

Den russiske legen Sergey Maximishin som behandlet den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj på et sykehus i Omsk, etter forgiftningen i fjor sommer, er død 55 år gammel, opplyser sykehuset, ifølge CNN. Sykehuset har ikke oppgitt dødsårsaken..

NRK - 03 mars 21 kl. 16:19

Flere smittet på skip

Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av mannskapet på 17 smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet.

NRK - 05 mars 21 kl. 22:18

16-åring død etter hendelse i Wales

En 16 år gammel jente er død og to personer er arrestert etter en alvorlig hendelse i Rhondda, sør i Wales, melder WalesOnline. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men de involverte kjente hverandre fra før. Politiet etterforsker saken..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 21:10

Selvmord er den hyppigste dødsårsaken blant unge. Tankene til Mathias (17) ble mørkere da Norge stengte.

Vilde (14) ville slippe å føle smerte. Mathias’ (17) tanker ble mørkere da Norge stengte..

NRK - 23 mars 21 kl. 15:46

Bedragerisiktet døde i varetekt

Den svenske mistenkte hovedmannen bak «Millioneventyret», Mikael Ivanoff, døde i Gøteborg-politiets varetekt i går. Dødsårsaken er ukjent. Han ble fengslet sist fredag, siktet for 12 tilfeller av grovt bedrageri.

VG - 06 april 21 kl. 03:31

Lege erklærte at George Floyd trolig døde av kvelning

Legen som erklærte George Floyd for død, vitnet mandag om at han på dødstidspunktet anså kvelning som den mest sannsynlige dødsårsaken..

NRK - 27 mars 21 kl. 16:02

Ikke vind som var årsaken

Kraftig vind var ikke hovedårsaken til at konteinerskipet Ever Given grunnstøtte i Suezkanalen, sier sjefen for Egypts kanaladministrasjon, Osama Rabie. Han sa årsaken kunne være teknisk eller menneskelig svikt..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

- Dramatisk forskjell

En av USAs fremste smitteverneksperter, Anthony Fauci, kommer med en oppløftende corona-spådom..

Dagbladet - 1 time siden

Danset i gatene

I helga slapp spanjolene jubelen løs. Den seks måneder lange nedstengingen er over. Samtidig advarer en epidemiolog om at pandemien er langt fra over..

Dagbladet - 3 timer siden

Dødelig covid-sopp herjer: - En tsunami

Indiske leger melder om stadig flere tilfeller av en sjelden, men alvorlig soppinfeksjon hos pasienter som har gjennomgått covid-19..

Dagbladet - 8 timer siden

Ville ha skrotet Janssen-vaksinen

Dersom immunolog Anne Spurkland hadde bestemt, så ville hun ikke ha tatt i bruk Janssen-vaksinen i Norge. Mandag faller avgjørelsen..

Dagbladet - 8 timer siden

Må skru av krana

Landets myndigheter må stenge vannkrana to ganger i uka, fordi det ikke er nok vann. Eksperter frykter det kan bli verre tilstander dersom man ikke tar grep..

Dagbladet - 9 timer siden

Oslo-bydel rammet: - Ikke første gang

En ungdomsgjeng truet en kvinne med ran i Oslo-området Grefsen/Kjelsås søndag kveld. Politiet har registrert flere liknende hendelser den siste tida..

Dagbladet - 11 timer siden

Trøblete smittesporing: - Veldig uheldig

I Skien har smitten økt kraftig den siste tida. For smittesporerne har arbeidet vært alt annet enn enkelt..

Dagbladet - 12 timer siden

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» ble revet i stykker i 2019, og ble ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

Dagbladet - 14 timer siden

- Trolig skadd med vilje

Torsdag kveld fant Ranveig Igraine Stava og samboeren et pinnsvin med omfattende skader. Pinnsvinet har trolig blitt skadd med viten og vilje..

Dagbladet - 15 timer siden

En forferdelig hodepine for Boris

En nesten fullkommen kjempeseier for de skotske nasjonalistene, setter den britiske statsministeren, Boris Johnson, i klemme, skriver Einar Hagvaag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt