NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:59

NRK - 14 sep 21 kl. 21:06

Død person funnen i Bergen

Ein person er funnen død i Loddefjord i Bergen. – Vi undersøker omstenda rundt dødsfallet, og er på staden med krimteknikarar, seier operasjonsleiar Per Algrøy i Vest politidistrikt til BA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Loddefjord, Bergen, Per Algrøy, Vest, BA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dødperson , funneni , Bergen
NRK - 08 sep 21 kl. 12:39

Sakna mann funnen

Den demente mannen i slutten av 70-åra som var sakna i Bergen er funnen etter mange timars leiting. Mannen blei meldt sakna frå Kolstihagen sykehjem i natt, og politiet og frivillige har leita intensitvt. Mannen blei funnen utandørs ikkje langt unna sjukeheimen..

NRK - 20 jun 21 kl. 13:42

Turgåere i Sirdal funnen

Dei to damene i 60-åra som melde ifrå om at dei trengde hjelp til berging i Sirdal er funnen. Det skriv politiet i Agder på Twitter. Kvinnene vart funnen av redningshelikopteret..

NRK - 02 aug 21 kl. 03:53

Sakna mann funnen død i Rendalen

Ein 75-årig mann er funnen død i Storsjøen i Rendalen i Innlandet. Mannen drog ut på båttur åleine søndag ettermiddag i ein 15 fots aluminiumsbåt. Han vart funnen av redningshelikopter ved totida i natt, men båten er ikkje komen til rette, opplyser Innlandet politidistrikt.

NRK - 09 jun 21 kl. 16:39

Kvinne funnen hardt skadd

Ei kvinne er funnen hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 20 jun 21 kl. 15:35

Ettersøkt belgisk soldat funnen død

Belgiske myndigheiter har funne det som truleg er liket av ein terrormistenkt soldat som belgisk politi og forsvar har jakta på i vekevis. Den døde mannen blei funnen av forbipasserande i ein skog i Dilsen-Stokkem, nær grensa til Nederland. Det opplyser den føderale påtalemyndigheita søndag.

NRK - 27 jul 21 kl. 08:56

Jenta i Askim er funnen

Jenta som var sakna i Askim, er funnen ved hjelp av politihelikopteret, skriv Politiet i Øst på Twitter..

NRK - 27 jul 21 kl. 09:08

Dømd skuldig i Hongkong

I Hongkong er for første gong ein mann funnen skuldig i å ha brote den omstridde tryggingslova, som Kina har har innført. Tong Ying-Kit er funnen skuldig i terrorisme og oppmoding til lausriving. Straffeutmålinga vil koma på eit seinare tidspunkt.

NRK - 06 aug 21 kl. 15:23

Sakna gut funnen i god behald

6-åringen som har vore sakna på sjøen i Verdal, skal no vere funnen i live og i god behald, varslar politiet på Twitter. Redningshelikopter frå Ørland og luftambulanse rykte ut, saman med dykkarar. Guten er på veg til sjukehus saman med pårørande..

NRK - 12 aug 21 kl. 20:33

Sendt til St. Olav etter ulukke

Mannen som vart funnen ved ein traktor i Klæbu i Trondheim er no sendt til St. Olavs hospital. Han skal ikkje ha vore fastklemt mellom ein traktor og ein hengar, slik det først vart meldt.

NRK - 24 jun 21 kl. 05:46

Knivstikking i Bergen sentrum

Ein mann i 20-åra vart like før klokka 23 i onsdag knivstukke i Håkonsgaten i Bergen, melder politiet. Mannen fekk kutt fleire stadar, og vart teken med til Haukeland for behandling, men er ikkje livstruande skada. Gjerningspersonen er ikkje funnen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 1 time siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 1 time siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt