VG > Sport

Friday, 12 August, 05:47

VG - 28 jun 22 kl. 10:54

Cristian Brennhovd i retten etter voldshendelse: – Jeg har vært veldig redd

Realityprofilen Cristian Brennhovd forklarer seg tirsdag i Oslo tingrett. To menn er tiltalt for grov kroppskrenkelse etter en voldsepisode i oktober 2021..
Les mer på VG


Les mer om:
Cristian Brennhovd, Oslo, Brennhovd

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cristian, Brennhovdi , retten, etter, voldshendelse, Jeghar , vært, veldig redd
VG - 15 mar 22 kl. 12:37

To personer tiltalt for grov vold mot realityprofil Cristian Brennhovd

Politiet mener at realityprofil Cristian Brennhovd ble utsatt for grov vold. Nå må to menn møte i retten, tiltalt for grov kroppskrenkelse..

VG - 11 jul 22 kl. 10:52

Mann dømt for vold mot realityprofilen Cristian Brennhovd

En mann er dømt til 45 dagers fengsel for vold mot realityprofilen Cristian Brennhovd. Den andre tiltalte ble frikjent..

VG - 29 jun 22 kl. 09:48

Påtalemyndigheten krever 90 dager i fengsel for vold mot realityprofil

Aktor legger ned påstand om 90 dager ubetinget fengsel for de to mennene som er tiltalt for grov vold mot realityprofilen Cristian Brennhovd (22)..

Klartale - 05 aug 22 kl. 10:54

Velgerne beskytter retten til abort

Høyesterett fjernet den føderale retten til å ta abort i juni. Det gjør at stater selv kan velge om de vil forby abort. I mange konservative stater er abort forbudt.

NRK - 03 maj 22 kl. 04:27

Politico: USAs høyesterett vil endre retten til abort

Den amerikanske nettavisen Politico skal ha fått tak i et lekket utkast fra høyesterett som antyder at dagens rett til selvbestemt abort i USA kan bli fjernet. I utkastet, skrevet av høyesterettsdommer Samuel Alito, kommer det frem at den såkalte Roe mot Wade-dommen fra 1973, som sikret rett til selvbestemt abort i USA, var «sjokkerende feil helt fra starten». En avgjørelse som reverserer Roe mot Wade vil gi amerikanske delstater mulighet til å bestemme retten til abort selv.

Klartale - 04 jul 22 kl. 17:16

Kan få grunnlovsfestet rettighet til abort

Debatten raser i USA etter den omstridte høyesteretts-dommen nylig. Over natten har kvinner i flere delstater mistet en rettighet de har hatt i 50 år.I Chile går utviklingen motsatt vei.

Klartale - 06 maj 22 kl. 11:03

Mener tilgang til trygge aborter redder liv

Kvinner har hatt rett til selvbestemt abort i USA i nesten 50 år. Nå kan den retten trues, ifølge et lekket notat. Tedros Adhanom Ghebreyesus sier at tilgang til trygge aborter redder liv.

NRK - 31 mar 22 kl. 10:30

Vil ha saken fort opp for retten

Forsvarer til mannen som er siktet for dobbeltdrap i Kristiansand mandag vil ha saken fort opp for retten. Det ble klart etter dagens behandling av fengslingsspørsmålet. Påtalemyndigheten ber om fire ukers varetektsfengsling, men Nils Anders Grønås sier de vil inn i retten tidligere hvis siktedes helsetilstand tillater det..

Klartale - 23 maj 22 kl. 12:45

Russisk soldat dømt til livstid for å ha drept en sivil mann

Vadim Sjisjimarin er 21 år gammel. Han er en soldat fra Russland. Han er første russer som er dømt for krigsforbrytelser som følge av Ukraina-krigen.

NRK - 24 jun 22 kl. 16:42

Støre: - Alvorlig tilbakeskritt for kvinners rettigheter

I snart 50 år har amerikanske kvinner hatt rett til selvbestemt abort. Denne retten har vært sikret gjennom en høyesterettsdom kalt Roe mot Wade fra 1973. Nå har et flertall i Høyesterett bestemt seg for å oppheve dommen.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Folkemengde samlet seg rundt gissel-banken: – Gi ham pengene

Bevæpnet tok han seg torsdag inn i en bank, og truet med å sette fyr på seg selv. Av folkemengder utenfor er Bassam al-Sheikh Hussein (42) blitt hyllet under gisseldramaet i Beirut..

VG - 6 timer siden

Lillestrøm åpen om Lehne Olsen-interesse

ANTWERPEN (VG) Lillestrøm er på spissjakt og utelukker ikke at deres tidligere storscorer Thomas Lehne Olsen (31) kan være aktuell å hente «hjem»..

VG - 6 timer siden

Anne Heche var påvirket av narkotika under kollisjon

Hollywood-stjernen Anne Heche (53) hadde narkotika i blodet da hun kolliderte og kjørte ti meter inn i et hus i Los Angeles..

VG - 7 timer siden

Isabel Raad bekrefter brudd

Influencer og TV-profil Isabel Raad og kjæresten har gjort det slutt. Det bekrefter Raad på sin Instagram-profil..

VG - 8 timer siden

Lillestrøm utslått av Europa: – Det er lærdom i dette

ANTWERPEN (Royal Antwerp – Lillestrøm 2–0, 5–1 sammenlagt) Oppgaven ble for tung for Lillestrøm, som takker farvel til Europa-spill for denne gang..

VG - 7 timer siden

Viking klare for playoff – tross tap

(Sligo Rovers – Viking 1–0, 2–5 sammenlagt) Viking er klare for playoff i Conference League, til tross for svakt resultat i Irland..

VG - 9 timer siden

Casper Ruud fikk advarsel etter toalett-krangel

(Ruud – Bautista Agut 1–1, kampen pågar) Tennisstjernen Casper Ruud ble irettesatt av dommeren fordi nordmannen ikke brukte en toalett-pause riktig..

VG - 9 timer siden

Casper Ruud fikk advarsel etter toalett-krangel med dommeren

(Ruud – Bautista Agut 0–1, kampen pågar) Tennisstjernen Casper Ruud ble irettesatt av dommeren fordi nordmannen ikke brukte en toalett-pause riktig..

VG - 10 timer siden

Arktis varmes opp mye raskere enn antatt – klimaministeren kaller ny studie dramatisk

Temperaturene i Arktis har steget nesten fire ganger raskere enn på resten av planeten, ifølge ny studie. Svalbard varmes opp enda raskere. Et alvorlig varsku, mener Norges klimaminister..

VG - 10 timer siden

«Monster-skogbrann» i Frankrike

Mer enn 1000 brannmannskap kjemper mot en «monster-skogbrann» i nærheten av Bordeaux i Frankrike. Nesten 7000 hektar skog er ødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com