VG > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:08

VG - 04 mai 21 kl. 12:44

Coronasyk i India: - Gi meg gift, stans denne smerten!

Sykehusene i India er så fulle og tilgangen på medisinsk oksygen så liten at desperate coronasmittede blir avvist bokstavelig talt i døra..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
India

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Coronasyki , IndiaGi , meg, gift, stans, denne, smerten
NRK - 20 april 21 kl. 06:59

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

NRK - 02 mai 21 kl. 04:20

Fauci mener India bør stenge ned

USAs smitteverntopp Anthony Fauci mener India bør gå i nedstenging i flere uker for å komme seg ut av koronakrisen som har rammet landet. Fulle sykehus, et stort antall døde og over 400.000 nye smittetilfeller daglig er situasjonen i India.

Dagbladet - 14 feb. 21 kl. 22:20

Her tar coronaen Solvigs ektemann

Allan Wihede (92) har covid-19, og vet han er i ferd med å dø. Det kjærlige blikket slipper ikke kona Solvig (89), som også er coronasyk..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 10:15

Kalte corona en svindel - smittet

Før jul tvilte han på at coronaviruset eksisterte og kalte pandemien en svindel. Nå er den konservative amerikanske rockestjerna Ted Nugent coronasyk..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 19:57

Erlend ble coronasyk på Mount Everest

På vei opp til Everest Basecamp ble Erlend Ness fra Trondheim syk. Drømmen om å bestige verdens høyeste fjell ble satt på vent - nok en gang..

VG - 02 mai 21 kl. 13:31

Privatister i karantene må vente til neste termin for å få eksamen

Mange som har meldt seg opp til muntlig privatisteksamen og blir coronasyk eller havner i karantene, får ikke tatt eksamen før neste semester..

VG - 02 mai 21 kl. 13:31

Privatister i karantene må vente til neste termin med å ta eksamen

Mange som har meldt seg opp til muntlig privatisteksamen og blir coronasyk eller havner i karantene, får ikke tatt eksamen før neste semester..

Klartale - 09 feb. 21 kl. 12:18

Terror-siktet mistenkt for å ha blandet gift for å drepe

16-åringen som er siktet for forberedelser til terror, må fortsatt sitte i varetekt. Han er mistenkt for å ha blandet gift for å drepe «vantro»..

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:18

Merkel minnes drapsofre i Hanau

Tysklands forbundskansler Angela Merkel oppfordrer til videre kamp mot rasisme, snart ett år etter massedrapene i byen Hanau. – Rasisme er gift, hat er gift, sier Merkel i en video der hun navngir og hedrer de ni ofrene..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 11:37

Moralen fra Geilo: Ikke bryt koronaregler hvis du er statsminister. (Er du bare gift med statsministeren, går det greit.)

Moralen fra Geilo: Ikke bryt koronaregler hvis du er statsminister. (Er du bare gift med statsministeren, går det greit.).

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Reagerer på permitteringskutt

Frp reagerer negativt på forslaget fra regjeringen, om å kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker for nye permitterte fra 1. juli. Regjeringen sier at de vil nullstille ordningen for å unngå at folk mister retten til dagpenger i høst..

VG - 2 timer siden

Syv barn og én lærer drept i skoleskyting i Russland

En tenåring er pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte barn – fire gutter og tre jenter..

VG - 30 minutter siden

Strid om politi-bevæpning: Spår dødt løp i Høyre

Politiet har mangedoblet antallet bevæpnede oppdrag de siste ti årene. Når Høyre til helgen sier ja eller nei til generell bevæpning står by mot land i et spisst politisk oppgjør..

VG - 45 minutter siden

Dette betyr revidert nasjonalbudsjett for studentene

Regjeringen legger millioner på bordet for å hjelpe studenter tilbake til hverdagen. Norsk Studentorganisasjon mener særlig en gruppe er glemt..

VG - 45 minutter siden

Reagerer på permitteringskutt nå: Flertallet vil forlenge til 1. oktober

Frp sier blankt nei til forslaget fra regjeringen, som vil kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker allerede fra 1. juli. Her kan regjeringen gå på et nederlag..

VG - 1 time siden

Mener klesfunn viser at kjæresten besøkte Thea (31) på drapsdagen

VESTFOLD TINGRETT (VG) Den drapstiltalte kjæresten til Thea Braavold fastholder at han ikke har noe med drapet å gjøre. Han mener et kriminelt miljø må stå bak..

VG - 2 timer siden

President: Minst syv drept i skoleskyting i Russland

En tenåring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte - fire gutter og tre jenter..

VG - 2 timer siden

Medier: Minst ni drept i skoleskyting i Russland

En 17-åring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Ifølge medier har minst ni mennesker mistet livet..

VG - 2 timer siden

Nye medietall: VG klart mest lest

Nye medietall fra MBL viser at VG har klart mest trafikk med 2.163.700 daglige lesere digitalt..

VG - 7 timer siden

Israel: – Ti timer med rakettangrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu tror opptrappingen av konflikten mellom Israel og Palestina vil «fortsette en stund». Natt til tirsdag hevder forsvaret rakettangrepene fra Gaza fortsatt pågår..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt