VG > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:37

VG - 02 dec 22 kl. 07:41

Coronamedisin tilgjengelig på apotek fra i dag

Fra i dag blir Pfizers coronapille Paxlovid, som reduserer risikoen for alvorlig sykdom, tilgjengelig på norske apotek..
Les mer på VG


Les mer om:
Pfizers, Paxlovid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Coronamedisin, tilgjengelig, apotekfra i , dag
NRK - 04 jan 23 kl. 01:34

Abortpiller blir mer tilgjengelig i USA

Mat- og legemiddeltilsynet i USA har bestemt at apotek kan tilby abortpiller, noe som kan utvide tilgangen på medisinsk abort i landet. Fram til nå har abortpillen mifepristone – den første av to under en medisinsk abort – bare vært tilgjengelig på helseklinikker, hos legen eller hos visse postordreapotek. De nye reglene krever fremdeles at pasientene må ha en resept for å kunne få tak i pillen, men ethvert apotek som vil akseptere slike resepter og overholde visse andre kriterier kan tilby pillene i butikk og via postordre, skriver The New York Times.

NRK - 31 okt 22 kl. 16:03

Stor pågang for å få influensavaksine

I oktober har 50.000 personer fått influensavaksine hos Apotek 1, som er en økning på 31 prosent fra samme periode i fjor. – Halvparten av vaksinene som settes i apoteket er til folk som stikker innom uten å bestille time.

NRK - 18 dec 22 kl. 14:37

Apotek ranet på Jessheim

En kvinne er pågrepet etter at et apotek på Jessheim søndag ble ranet ved bruk av pepperspray. Politiet fikk melding klokken 12.34 om at et apotek på Jessheim var ranet ved bruk av pepperspray.

Klartale - 04 jan 23 kl. 08:50

Abortpiller blir mer tilgjengelig i USA

Abort har vært mye diskutert i USA. Høyesterett fjernet den føderale retten til abort. Delstatene i USA kunne derfor bestemme om abort er lovlig eller ikke.

NRK - 05 aug 22 kl. 10:49

BT: Gasskraftverk holdes tilgjengelig

Equinor har bestemt at de vil holde gassturbinen på Mongstad kraftvarmeverk tilgjengelig frem til 1. oktober, skriver BT. Driften av gassturbinen vil bli stengt som planlagt den 31.

NRK - 28 okt 22 kl. 06:28

Flere typer medisinsk cannabis blir tilgjengelig i Norge

Tre nye typer medisinsk cannabis blir nå tilgjengelig i Norge. Effekten av de nye typene varer mye lenger, ifølge Legemiddelverket. Det er tre nye typer medisinsk cannabis fra det danske selskapet Stenocare, som blir nå tilgjengelig i Norge, melder NRK.

NRK - 11 aug 22 kl. 06:45

Svindlet apotek med forfalskede legepapir

En 35 år gammel mann lurte 11 apotek på Østlandet trill rundt, ved å gi seg ut for å være fastlege. Mannen fra UIlensaker fikk utlevert narkotiske legemidler ved å bruke forfalskede identitetspapirer, skriver Romerikes Blad. Totalt har fire forskjellige leger fått identiteten sin misbrukt, ifølge tiltalen mot mannen.

Klartale - 21 sep 22 kl. 08:38

Fikk koronavaksine som hadde gått ut på dato

En smittevern-overlege i Bergen har sendt en e-post til Legemiddelverket. Den har avisa Dagbladet sett. Der spør legen om de som hadde tatt vaksine tok skade av feilen.

NRK - 08 nov 22 kl. 07:25

Influensavaksine på apotek

Etter tre år med influensavaksinering på apotek, vet åtte av ti nordmenn at man kan ta vaksine der. Det viser en spørreundersøkelse Kantar har gjort på oppdrag fra Apotekforeningen. – Den høye kjennskapen til tilbudet viser at apotekene på kort tid har etablert seg som et naturlig sted for vaksinering, sier Apotekforeningen i en pressemelding..

NRK - 22 nov 22 kl. 11:11

Skal ha truet ansatte på apotek i Stange

Politiet rykket ut til Apotek 1 i Stangebyen, der en gjerningsperson har fremsatt trusler. Det er ikke fremvist våpen, men oppdraget håndteres som et ran. Det er ikke bekreftet hva gjerningspersonen eventuelt har fått med seg.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Svensk koranbrenning stanser Afrika-flyvninger

Flyseslskapet KLM har stanset alle flyvninger til og fra hovedstaden i Tanzania på grunn av frykt for terrorangrep etter koranbrenningen i Sverige..

VG - 2 timer siden

Dette var de mest populære navnene i 2022

I fjor var det guttenavnene Jakob og Noah og jentenavnene Nora og Emma som tronet på navnetoppen i Norge..

VG - 6 timer siden

Nordmenn arrestert i Australia – knyttes til 82 kilo kokain

Ifølge australske medier forsøkte nordmennene å innføre 82 kilo kokain i en undervanns-aksjon da de ble avslørt av en flomlykt..

VG - 13 timer siden

Smuglerdømte «Angela» tapte anke: – Nedstemt og trist

EIDSVOLL (VG) «Angela» (36) ble dømt til fire og et halvt års fengsel for cannabis-smugling fra Canada til Norge. Kvinnen hun reiste sammen med har nå fått redusert straffen med ett år, mens «Angelas» anke ble forkastet..

VG - 16 timer siden

Frykter for studentenes helse: – Dropper legebesøk

Studenter dropper legebesøk fordi de ikke har råd, forteller studentleder. – På et eller annet tidspunkt går det ikke an å jobbe mer, og samtidig studere, sier hun..

VG - 17 timer siden

Én person fastklemt etter trafikkulykke i Råde

Luftambulansen har rykket ut etter en trafikkulykke i Råde. Politiet omtaler det som en alvorlig ulykke..

VG - 19 timer siden

Buss i Vestland har kjørt av veien

Nødetatene har tirsdag ettermiddag rykket ut til Samnanger, hvor en buss har kjørt av veien og ligger på siden i grøften..

VG - 21 timer siden

Ekspert spår mindre prishopp enn ventet etter Kiwi-grep

Butikkjeden fortsetter prislås på en rekke varer. Matbransje-veteran spår en overraskende priskrig – og at matprisene dermed vil holde seg på et lavere nivå enn ventet i februar..

VG - 22 timer siden

Karantenenemnda: Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022..

VG - Igår: 09:51

Kristiansand: Politiet fikk melding om at mannen bar skytevåpen

Mannen som ble skutt av politiet i Agder fredag skal angivelig ha båret et skytevåpen. En politibetjent er mistenkt i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com