E24 > Økonomi

Thursday, 09 February, 01:19

E24 - 17 aug 21 kl. 22:02

Corona-frykt og shoppebrems bidro til bredt fall på Wall Street

Wall Street-aksjer ramlet nedover etter en særdeles dårlig dag for varehandelen..
Les mer på E24


Les mer om:
Street, Wall Street

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corona-fryktog , shoppebrems, bidro, til, bredt, fall, Wall, Street
NRK - 29 sep 22 kl. 06:45

Amnesty: Facebook bidro til hatytringer mot rohingyaene i Myanmar

Facebook bør betale oppreisning til de hundretusenvis av rohingyaene som ble tvunget på flukt i Myanmar i 2017. I en fersk rapport skriver menneskerettsgruppa at Facebooks algoritmer bidro til spredning av hatefulle ytringer mot den stort sett muslimske minoriteten. – I 2017 ble hundretusenvis av rohingyaer drept, torturert, voldtatt og fordrevet som del av den etniske rensingen som Myanmars sikkerhetsstyrker bedrev.

NRK - 18 jan 23 kl. 14:26

Laveste strømforbruk på fem år i Sør-Norge

Mildvær bidro til lavt strømforbruk i det sørlige Norge sist uke. Folk brukte mindre enn på samme tid de siste fem årene i dette området, ifølge NVE. Mye vind og mildt vær ga lavere kraftpriser på kontinentet, og dette bidro til at Sør-Norge importerte kraft på flere av strømkablene til utlandet.

E24 - 05 aug 22 kl. 22:02

Corona-boom under pandemien

Corona-ølet har hatt tidenes salgsvekst i Norge de to siste årene. Professor sier pandemidekningen nok har gjort folk mer oppmerksom på Corona-merkevaren..

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 20:38

Svenske Pen: Frykt stoppet støtten til Lars Vilks

Lederen for svenske Pen sier at frykt bidro til at kunstneren Lars Vilks fikk liten støtte i Sverige, tross drapstrusler….

Klartale - 20 okt 22 kl. 12:32

Snart halloween, og denne er i huset ditt

Den beveger seg lynraskt. Med sine lange bein kan den være like stor som lokket på et syltetøyglass. Men zoolog Petter Jordan synes den er nydelig.

NRK - 26 okt 21 kl. 17:50

Johansen: – Det berører oss alle

Byrådslederen i Oslo, Raymond Johansen, sier skyteepisodene i Oslo skaper frykt og uro. – Jeg kan forstå at folk blir urolige når vi nok en gang opplever skyting i byen vår, sier byrådslederen til NRK. Mandag ble nok en person skutt i hovedstaden.

NRK - 07 jul 22 kl. 18:56

ECHR: Gresk kystvakt bidro til at flyktninger omkom

Den europeiske menneskerettsdomstolen slår fast at den greske kystvakten bidro til at elleve flyktninger druknet og har gitt landet en millionbot. I dommen fra ECHR slås det fast at et fartøy fra den greske kystvakten medvirket til at en båt med 27 flyktninger om bord kantret utenfor øya Farmakonisi i januar 2014. Ifølge de overlevende kantret båten da kystvakten i stor fart forsøkte å tvinge dem tilbake til tyrkisk farvann.

NRK - 08 aug 22 kl. 09:29

SSB: Fall i industriproduksjonen

Norsk industriproduksjon hadde en nedgang på 0,5 prosent i 2. kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Den samlede nedgangen kan knyttes til fall i kjemiske råvarer, samt trelast- og trevareindustri, viser de sesongjusterte tallene fra SSB.

NRK - 31 aug 22 kl. 00:01

Solberg: Gorbatsjovs bidrag har betydd uendelig mye for millioner av mennesker

Mikhail Gorbatsjovs bidro til en mer integrert verden og et bedre forhold mellom øst og vest, sier Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg. Gorbatsjov ble 91 år, og dødsfallet ble kjent tirsdag. – Som Sovjetunionens siste statsleder gjennomførte Mikhail Gorbatsjov en rekke viktige økonomiske og liberaliserende reformer, som bidro til avslutningen av den kalde krigen og til kommunismens fall i store deler av Øst-Europa.

NRK - 10 mar 22 kl. 08:06

Prishopp på matvarer

Fra januar til februar steg matvareprisene med 4,5 prosent, noe Statistisk sentralbyrå kaller en sjelden stor oppgang. – Økte råvarepriser har vært synlig over lengre tid. Disse økte kostnadene for matvareprodusentene antar vi nå reflekteres i prisene vi møter i matbutikken, sier seksjonssjef Espen Kristiansen, som legger til at de årlige forhandlingene mellom levarandørene og kjedene også bidro.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Disney vil kutte 7000 jobber og spare 5,5 milliarder dollar

Nyheten om nedbemanning og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder men bedre finansielle tall enn ventet..

E24 - 3 timer siden

Disney vil kutte 7000 jobber

Nyheten om nedbemanninger og innsparinger kommer samtidig med kvartalsrapporten, som viste nedgang i strømmekunder og bedre finansielle tall enn ventet..

E24 - 3 timer siden

Disney mistet strømmekunder – men tjente mer enn ventet

Underholdningskjempen gjorde det bedre enn ventet på det finansielle i forrige kvartal, men Disney+ mistet abonnenter..

E24 - 7 timer siden

Alphabet snubler i konkurransen om chatteroboter

Alphabet falt 7,68 prosent på Wall Street etter rapporter om at deres nyopprettede AI-bot gir unøyaktige svar. Samtidig jobber konkurrentene med rivaler..

E24 - 3 timer siden

Demonstrasjon av chatterobot trakk Wall Street ned

Teknologiaksjene trakk Wall Street nedover onsdag. Google-eier Alphabet falt tungt, og selskapets nye chatterobot er i fokus..

E24 - 4 timer siden

Betalte over dobbelt så mye skatt i fjor som verdens mest verdifulle selskap gjorde

På de siste ti årene har Equinor nå rundet 1 billion kroner – 1000 milliarder – i innbetalt skatt. Tilnærmet alt har gått til Norge..

E24 - 5 timer siden

ABG øyner flere fusjoner og oppkjøp i 2023

ABG Sundal Collier måtte i fjor se langt etter resultater som kan matche 2021-nivåer, men øyner håp for 2023. – Vi ser økt aktivitet på kapitalinnhenting i det nye året, både på aksjer og obligasjoner, sier norgessjef Kristian B. Fyksen..

E24 - 5 timer siden

Yara importerer fortsatt fra Russland

Den Oslo Børs-noterte industrikjempen har kuttet kraftig i Russland-kjøpene. Likevel er det ikke full russisk importstopp..

E24 - 6 timer siden

Økokrim: Rekordhøyt antall bedragerianmeldelser

Nettbedragerier har økt i omfang, melder Økokrim, som i fjor så en oppgang på 14 prosent i antall anmeldelser av økonomisk kriminalitet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com