NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:58

NRK - 31 aug 16 kl. 16:51

Corbyn på vei mot gjenvalg

Labour-leder Jeremy Corbyn (67) leder klart over utfordreren Owen Smith (46) i en fersk meningsmåling, utført for The Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jeremy Corbyn, Owen Smith, The Times

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Corbyn, veimot , gjenvalg
NRK - 24 sep 16 kl. 12:53

Corbyn gjenvalgt som Labour-leder

Jeremy Corbyn (67) er gjenvalgt som leder av Labour. Det var to kandidater som kjempet om ledervervet, Corbyn og utfordreren Owen Smith. Corbyn fikk ifølge Reuters 313.

NRK - 26 sep 16 kl. 11:31

Corbyn-bråket fortsetter

Bare 16 prosent av britiske velgerne tror Labour-leder Jeremy Corbyn har sjanse til å vinne valget i 2020, viser en meningsmåling fra the Sun. Kun 19 prosent svarer ja på om de tror Corbyn er den rette til å forene Labour. Corbyn ble likevel gjenvalgt som partileder lørdag..

P4 - 22 nov 19 kl. 22:37

Corbyn med løfte om ny avtale

Storbritannias opposisjonsleder Jeremy Corbyn sier han kommer til å holde seg nøytral hvis det blir en ny folkeavstemning om brexit. Hvis Labour vinner valget 12. desember og Corbyn blir statsminister, lover han å forhandle frem en ny brexitavtale og deretter la britene stemme over den nye avtalen i en folkeavstemning.

P4 - 13 dec 19 kl. 17:04

Corbyn går av neste år

Leder for Labour i Storbritannia, Jeremy Corbyn, går av etter valgnederlaget i går. Corbyn ledet partiet til sitt dårligste parlamentsvalg siden 1935, mens Boris Johnson gjorde et brakvalg, og sikret seg rent flertall i Underhuset. Corbyn antydet i natt at han ikke ville lede partiet inn i neste valg, og bekrefter altså nå sin avgang allerede neste år..

NRK - 24 jun 16 kl. 09:59

Corbyn: – Vanskelige dager

Labour-leder Jeremy Corbyn spår vanskelige tider i Storbritannia nå når landet har bestemt seg for å forlate EU. – Klart det er noen veldig vanskelige dager foran oss, sier Corbyn..

Aftenposten - 26 jun 16 kl. 07:08

Corbyn sparket skyggeutenriksminister

Det er omfattende uro i Labour og press mot partileder Jeremy Corbyn i etterkant av den britiske EU-avstemningen. Lørdag kveld sparket Corbyn sin skyggeutenriksminister, melder BBC..

Dagbladet - 26 jun 16 kl. 08:20

Corbyn sparket skyggeutenriksminister

Det er omfattende uro i Labour og press mot partileder Jeremy Corbyn i etterkant av den britiske EU-avstemningen. Lørdag kveld sparket Corbyn sin skyggeutenriksminister, melder BBC..

E24 - 26 jun 16 kl. 08:33

Corbyn sparket skyggeutenriksminister

Det er omfattende uro i Labour og press mot partileder Jeremy Corbyn i etterkant av den britiske EU-avstemningen. Lørdag kveld sparket Corbyn sin skyggeutenriksminister, melder BBC..

P4 - 26 jun 16 kl. 23:24

Corbyn vil ikke trekke seg

Leder for det britiske partiet Labour, Jeremy Corbyn, har fått kraftig kritikk fra egne partifeller etter at han tapte EU-avstemningen. Men Corbyn vil ikke trekke seg. Han sier til Sky News at han ikke vil sikte tilliten til de som stemte på ham..

NRK - 28 jun 16 kl. 18:25

Corbyn nekter å gi seg

Etter mistillitsvotumet mot seg, sier Labour-leder Jeremy Corbyn i en uttalelse at han ikke vil gå av som partileder, skriver BBC. Corbyn sier avstemmingen ikke har konstitusjonell legitimitet, skriver avisen The Guardian..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 2 timer siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 3 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 4 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 4 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt