NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:55

NRK - 02 okt. 19 kl. 12:36

Conte godkjente kontakt med Barr

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte godkjente to møter mellom italiensk etterretning og den amerikanske justisministeren Bill Barr. Målet var å samle informasjon som kunne brukast mot Mueller-rapporten, melder italienske medium..
Les mer på NRK


Les mer om:
Giuseppe Conte, Bill Barr, Mueller, Barr

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Conte, godkjente, kontaktmed , Barr
NRK - 13 feb. 20 kl. 22:32

Barr ut mot Trumps Twitter-bruk

USAs justisminister William Barr slår tilbake mot Trumps kritikk mot Justisdepartementet. – Trumps tvitring gjør det umulig for meg å gjøre jobben min, sier Barr i et intervju med Washington Post. Han sier også at tvitringen undergraver rettsystemet..

P4 - 13 feb. 20 kl. 22:45

Barr ut mot Trump

USAs justisminister William Barr slår nå tilbake mot Donald Trumps kritikk mot Justisdepartementet. Presidenten har på Twitter kritisert departementets arbeid den siste tiden. Barr sier til ABC News at Trumps tvitring gjør det umulig gjør det umulig for han å gjøre jobben sin og at det undergraver rettsystemet..

NRK - 19 feb. 20 kl. 08:20

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..

NRK - 01 nov. 20 kl. 16:51

Demonstrasjon hjemme hos Barr

Tilhengere av president Donald Trump møtte opp utenfor hjemmet til justisminister William Barr i dag for å forlange at han reiser tiltale mot Trumps motstander Joe Biden. Barr møtte demonstrantene og roet ned situasjonen, ifølge en journalist fra AP..

NRK - 27 aug. 19 kl. 18:01

Trump håper Conte blir sittende

USAs president Donald Trump sier Giuseppe Conte forhåpentligvis blir sittende som statsminister i Italia, der regjeringsforhandlingene fortsatt pågår. – Representerte Italia på mektig vis på G7, tvitrer Trump, som kaller Conte «svært talentfull»..

NRK - 17 mars 20 kl. 20:17

DN: Høie godkjente karanteneunntak

Helseminister Bent Høie godkjente karanteneunntak for en ansatt i Helsedirektoratet som i etterkant viste seg å være koronasmittet, ifølge Dagens Næringsliv. E-poster som avisen har fått innsyn i, viser at Høie godkjente avgjørelsen..

NRK - 10 aug. 19 kl. 18:47

Barr forferdet over dødsfall

Justisminister i USA, William Barr, sier han er forferdet etter at Jeffrey Epstein ble funnet død i fengselscellen sin, melder AP. Han har bedt justisdepartementet etterforske saken, samtidig som FBI gjør det samme..

NRK - 12 feb. 20 kl. 13:44

Trump roser Barr i Stone-saken

President Donald Trump roser justisminister William Barr for å "ha tatt kontroll over" saken mot tidligere rådgiver Roger Stone. Aktoratet trakk seg fordi justisdepartementet vil be om lavere straff. Stone er dømt for bl.

NRK - 13 feb. 20 kl. 06:41

Barr skal vitne i Kongressen

USAs justisminister William Barr har gått med på å vitne for justiskomiteen i Representantenes hus i mars om straffeutmålingen til den tidligere Trump-rådgiveren Roger Stone, melder CNN..

VG - 15 feb. 20 kl. 02:23

USA-ekspert om Trump og justisministeren: – Neppe avtalt spill

Overraskelsen var stor da USAs justisminister William Barr åpent irettesatte president Trump for å ha blandet seg inn i Roger Stone-saken. Det har vært spekulert i at de kunne ha vært avtalt spill mellom Det hvite hus og William Barr..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt