NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:25

NRK - 02 nov 21 kl. 13:03

Conte blir Tottenham-manager

Italieneren Antonio Conte overtar som manager i Tottenham etter Nuno Espírito Santo. Det kunngjorde Tottenham tirsdag. Dermed blir det comeback i Premier League for Conte, som var Chelsea-manager fra 2016 til 2018. Conte ga seg i Inter i mai, men er tilbake i trenermanesjen etter et snaut halvår. Han får jobben med å løfte Spurs opp i toppkampen i Premier League.
Les mer på NRK


Les mer om:
Antonio Conte, Tottenham, Nuno Espírito Santo, Premier League, Conte, Chelsea, Inter, Spurs, Espírito Santo, Manchester United, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Conteblir , Tottenham-manager
VG - 02 nov 21 kl. 00:24

Guardian: Antonio Conte tar over Tottenham

Italieneren Antonio Conte (52) erstatter Nuno Espírito Santo (47) som Tottenham-manager..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 00:25

Guardian: Antonio Conte tar over Tottenham

Italieneren Antonio Conte (52) erstatter Nuno Espírito Santo (47) som Tottenham-manager..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 13:08

Bekreftet: Antonio Conte tar over Tottenham

Italieneren Antonio Conte (52) erstatter Nuno Espírito Santo (47) som Tottenham-manager..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 19:22

Kane-løst Tottenham slo Manchester City: Heung-Min Son matchvinner

(Tottenham - Manchester City 1–0) Et Harry Kane-løst Tottenham ble løftet frem av et stappfullt Tottenham Hotspur….

VG - 15 aug 21 kl. 19:22

Kane-løst Tottenham slo Manchester City: Heung-Min Son matchvinner

(Tottenham - Manchester City 1–0) Et Harry Kane-løst Tottenham ble løftet frem av et stappfullt Tottenham Hotspur Stadium. De liljehvite åpnet sesongen med å kontre regjerende mester Manchester City i senk..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 11:01

Nuno Espirito Santo ferdig i Tottenham – Conte pekes ut som erstatter

Etter 0–3-tapet hjemme for Manchester United lørdag, bekrefter Tottenham at portugisiske Nuno Espirito Santo er ferdig i….

VG - 01 nov 21 kl. 11:01

Nuno Espirito Santo ferdig i Tottenham – Conte pekes ut som erstatter

Etter 0–3-tapet hjemme for Manchester United lørdag, bekrefter Tottenham at portugisiske Nuno Espirito Santo er ferdig i klubben..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 17:05

Datterens navn forklarer hvorfor han er bransjens mest nådeløse

OM FOTBALL: Datterens navn forklarer hvorfor Tottenham-manager Antonio Conte (52) er en av fotballbransjens mest….

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 22:26

Tottenham-smell i Portugal

(Pacos Ferreira - Tottenham 1–0) Tottenham stilte nok en gang uten deres stjernespiss Harry Kane (28) i kamptroppen, og….

VG - 19 aug 21 kl. 22:25

Tottenham-smell i Portugal

(Pacos Ferreira - Tottenham 1–0) Tottenham stilte nok en gang uten deres stjernespiss Harry Kane (28) i kamptroppen, og tapte mot portugisisk motstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt