NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:19

NRK - 01 nov. 17 kl. 23:33

Color Line senker farten

I flere år har folk på Nesodden klaget på at Color Lines ferjer fører til tsunamibølger. Nå senker selskapet farten på skipene som passerer Nesodden og legger ruten lenger unna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nesodden, Color Lines, Line

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Color, Line, senker, farten
P4 - 28 feb. 18 kl. 18:47

Color Line flagger Kiel-fergene

Regjeringen lar Color Line flagge Kiel-fergene til Norsk internasjonalt skipsregister. Dermed kan 700 norske sjøfolk bli erstattet av rimeligere utenlandske ansatte, skriver VG. Norsk Sjømannsforbund raser over endringene, og sier de hadde håpet at regjeringen tok til fornuft.

P4 - 11 april 18 kl. 05:57

Frp-politikere kjemper for Color Line-ansatte

Fremskrittspartiet kan redde jobben til 700 ansatte i Color Line. Det skriver Klassekampen. Regjeringen vil tillate Color Line å flagge om sine ferger til Tyskland, noe som kan føre til at alle de ansatte erstattes av utenlandske arbeidere med lavere lønn.

P4 - 01 juni 18 kl. 07:06

Color Line kan ikke nekte hijab

Color Line kan ikke nekte ansatte å bruke hijab. Det konkluderer Diskrimineringsnemnda, som mener Color Line brøt loven da de nektet en 28 år gammel kvinne å bruke hijab hvis hun skulle beholde jobben. Det er i strid med forbudet mot diskriminering på grunn av religion, melder NRK.

P4 - 22 aug. 19 kl. 05:22

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 03 aug. 20 kl. 20:34

Color Line skjerper rutiner

Rederiet Color Line skjerper smittevern-kravene for besetningen sin etter koronautbruddet på et av skipene til Hurtigruten. Nå må alt av båtfolk som kommer fra røde soner gjennom 10 dagers karantene i Norge, melder E24. Color Line er ikke bekymret for at utbruddet på Hurtigruten skal få store negative konsekvenser for deres virksomhet..

NRK - 31 mai 18 kl. 23:33

Color Line takker KrF

Under forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fikk KrF regjeringen med seg på å utsette hele behandlingen av Color Lines planer om utflagging. – Vi håper at de 700 arbeidsplassene våre er sikret, sier hovedtillitsvalgt Ronny Øknes i Color Line..

NRK - 01 juni 18 kl. 06:42

Color Line-ansatt får bruke hijab

Diskrimineringsnemnda mener Color Line brøt loven da de nektet en 28 år gammel kvinne å bruke hijab på jobben. Nemnda mener Color Lines praktisering av uniformsreglementet er i strid med forbudet mot diskriminering på grunn av religion..

Hegnar.no - 01 aug. 19 kl. 19:21

Verdens største hybridskip levert fra Ulstein til Color Line

Verdens største plugin hybridskip M/S Color Hybrid ble torsdag overtatt av Color Line. 9. august går jomfruturen fra Sandefjord til Strømstad..

E24 - 01 aug. 19 kl. 18:56

Verdens største hybridskip levert fra Ulstein til Color Line

Verdens største plugin hybridskip M/S Color Hybrid ble torsdag overtatt av Color Line. 9. august går jomfruturen fra Sandefjord til Strømstad..

P4 - 12 sep. 20 kl. 13:28

Innstiller fergeavgang etter koronasmitte

Color Line innstiller dagens avgang mellom Oslo og Kiel etter at en ansatt på MS Color Magic har fått korona. Den smittede er en utenlandsk arbeider, og har ikke hatt kontakt med passasjerer, ifølge Color Line. Vedkommende hadde vært i karantene før ombordstigning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 15 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 45 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 45 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 45 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 1 time siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt