NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 21:14

NRK - 24 okt 21 kl. 07:36

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen. 500 soldater og 22 helikoptre deltok i pågripelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Antonio Usuga, Panama, Golfklanen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Colombiansk, narkobaron, tatt
Klartale - 26 okt 21 kl. 14:15

Colombias største narkobaron er pågrepet

Colombia sendte 500 soldater og 22 helikoptre da landets mest ettersøkte narkobaron ble jaktet på. Han ble pågrepet rett før helgen..

NRK - 28 okt 21 kl. 22:01

Colombia: Soldater tatt som gisler

Kokabønder langs den colombiansk-venezuelanske grensen har tatt om lag 180 soldater som var sendt ut for å ødelegge plantene deres som gisler, skriver NTB. Det bekrefter den colombianske generalen Omar Sepúlveda torsdag. Gisseltakerne skal være lokalbefolkning som kjemper mot soldatene som ødelegger de ulovlige plantene de lever av å dyrke..

VG - 24 okt 21 kl. 05:20

Colombias mest ettersøkte narkobaron pågrepet

I årevis har de jaktet på mannen best kjent som «Otoniel». Nå er Colombias kokainkonge tatt..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 09:48

Colombias mest ettersøkte narkobaron er tatt

Dairo Antonio Úsuga har levd i skjul i den colombianske jungelen..

E24 - 04 okt 21 kl. 18:34

De tjente stort på narkotikapenger og omstridte plantasjer. Nå skjuler de profitten her, i hjertet av USA.

En colombiansk klesmogul knyttet til narkopenger og eierne av en omstridt sukkerplantasje har latt formuene gro i karibiske skatteparadiser. Nå viser lekkede dokumenter at de, og mange andre, har flyttet formuene sine til USA..

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 16:12

I årevis har amerikanerne fordømt skatteparadiser. Nå skjuler milliardærer sine penger midt i USA.

En colombiansk klesmogul knyttet til narkopenger og eierne av en omstridt sukkerplantasje har latt formuene gro i….

NRK - 15 okt 21 kl. 09:05

Fredsavtalane blir trua av vald

Den forverra tryggingssituasjonen i Colombia er ein klar trussel mot fredsavtalen frå 2016, sa FN på eit møte i Tryggingsrådet torsdag. FARC-geriljaen underteikna fredsavtalen med den colombianske regjeringa i 2016 for å få slutt på ein konflikt som hadde vart i 50 år. Men FN-utsendinga til Colombia, Carlos Ruiz Massieu, ber regjeringa mellom anna gi vern til geriljasoldatar som overgir seg, slik avtalen seier.

Klartale - 02 nov 21 kl. 14:30

Fra fattig bonde til narkobaron

Dario Antonio Úsuga var sjefen for den største narkotika-klubben i Colombia. Og var en av de mest fryktede og ettersøkte mennene i landet. Nå sitter han i fengsel..

NRK - 11 aug 21 kl. 20:15

Hevder å ha tatt over nytt fengsel

Taliban hevder at de har tatt over fengselet i provinshovedstaden Kandahar sør i Afghanistan. – Hundrevis av fanger har blitt løslatt og brakt i sikkerhet. Sikkerhetspersonell har overgitt seg, skriver opprørsbevegelsen på Twitter.

NRK - 14 aug 21 kl. 12:58

Har tatt ny provinshovedstad

Taliban har tatt nok en provinshovedstad i Afghanistan, melder AP. En lokal politiker sier til nyhetsbyrået at det er snakk om Sharana som er hovedstaden i den afghanske provinsen Paktika. Provinsen ligger øst i Afghanistan på grensen til Pakistan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt