NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:30

NRK - 22 april 21 kl. 16:34

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Colombia, vil, halvere, utslipp
NRK - 14 april 21 kl. 06:36

Kan halvere utslipp fra vegbygging

Bruk av mer miljøvennlige materialer kan omtrent halvere klimagassutslippene under bygging av veier og jernbane. Det viser en ny beregning som miljøstiftelsen Zero har fått utført av Asplan Viak, i samarbeid med Veidekke..

NRK - 28 jan. 21 kl. 23:01

Ap vil halvere fergeprisene

Arbeiderpartiet lover å halvere billettprisene på ferger langs hele kysten i løpet av kommende stortingsperiode. Det vil koste 1,3 milliarder kroner. Partileder Støre mener at prisene hindrer valg av bosted, arbeidsplass og skole for barn, melder NTB.

NRK - 02 mars 21 kl. 06:49

Colombia får 117.000 Covax-vaksinar

Colombia har mottatt 117.000 koronavaksinar via det internasjonale Covax-samarbeidet, som det første landet i Latin-Amerika. Colombia reknar med å ta imot totalt 20 millionar dosar via Covax..

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:34

TØI: Elbil-moms vil halvere salget

Full moms på elbiler vi halvere salget og gi en økning i CO2-utslippet fra nye biler med 60 prosent, mener Transportøkonomisk institutt. I dag er det 25 prosent moms på bensin- og dieselbiler, mens elbiler er fritatt for moms og engangsavgift..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:32

TØI-rapport: Moms på elbiler vil halvere salget

Full moms på elbiler vi halvere salget og gi en økning i CO2-utslippet fra nye biler på rundt 60 prosent, beregner forskere på Transportøkonomisk institutt..

NRK - 11 feb. 21 kl. 07:39

Moms på elbilar vil halvere salet

Full moms på elbilar vi halvere salet og gi ein auke i CO2-utsleppet frå nye bilar på rundt 60 prosent, bereknar forskarar på Transportøkonomisk institutt..

NRK - 26 mars 21 kl. 16:01

MDG-ja til kjøttkutt på sikt

MDG går inn for et langsiktig mål om å halvere det norske kjøttforbruket, «slik at forbruket ikke overstiger det vi kan produsere selv på egne arealer og ressurser.» Et forslag fra Oslo MDG om å halvere kjøttforbruket innen 2025 fikk ikke tilslutning..

NRK - 21 april 21 kl. 09:10

Kilder: USA vil halvere utslippene

Joe Biden vil denne uken love å kutte USAs utslipp med minst 50 prosent innen 2030, ifølge to kilder med kjennskap til saken. Det melder Washington Post. Fra før har USA lovet å kutte utslippene med 26-28 prosent fra 2005-nivå..

NRK - 14 april 21 kl. 05:34

Vil ha strenge regler for nye veier

Det er mulig å nær halvere utslipp av klimagasser fra vei- og jernanebygging ved å bruke riktige materialer, viser regnestykker gjort av Veidekke og Asplan Viak. Men det forutsetter nye krav, sier fagansvarlig Guro Hauge i miljøstiftelsen Zero..

NRK - 10 mars 21 kl. 11:09

Stoltenberg vil kutte Nato-utslipp

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg vil at alliansens militære skal redusere sine CO₂-utslipp. Det sa Stoltenberg da han onsdag tok imot USAs klimautsending John Kerry i Brussel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 10 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt