NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:07

NRK - 05 feb 23 kl. 04:54

Colombia: Ballonglignende objekt var i colombiansk luftrom

Luftforsvaret i Colombia melder om at de rett før helgen observerte et objekt som lignet en ballong i luftrommet sitt. – Morgenen den 3. februar observerte luftforsvaret et objekt 55.000 fot oppe i luften som var inne i colombiansk luftrom. Objektet hadde kjennetegn som lignet en ballong, skriver det colombianske luftforsvaret i en uttalelse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Colombia, USA, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Colombia, Ballonglignende, objektvar i , colombiansk, luftrom
NRK - 07 jan 23 kl. 21:36

To funnet døde i hjulbrønnen på fly i Colombia

To unge menn er funnet døde i understellet på et fly som kom til Colombia fra Chile, opplyser flyselskapet Avianca og colombiansk påtalemyndighet. Likene ble oppdaget av flyselskapets personell etter at flyet fra Santiago landet i Bogota fredag kveld. Det ble ikke funnet identitetspapirer på ofrene, men en av dem bar på valuta fra Den dominikanske republikk.

NRK - 14 mar 23 kl. 23:52

Objekt funnet ved Nord Stream-ledningene

Det er funnet et ukjent objekt rundt der Nord Stream-rørledningene ble utsatt for eksplosjoner i september, opplyser danske myndigheter tirsdag Det ble oppdaget store gasslekkasjer ved den danske øya Bornholm etter eksplosjonene ved Nord Stream 1 og 2 i september. Danske myndigheter har fått informasjon fra det russiske selskapet Gazprom, som eier gassledningene, om at det er funnet et mindre objekt ved Nord Stream 2. – De relevante myndighetene har bedømt at observasjonen ikke utgjør en umiddelbar sikkerhetsrisiko, og at det ikke finner noen umiddelbar fare for mennesker eller skipstrafikk i området.

NRK - 04 okt 22 kl. 19:48

Colombia gjenopptar fredssamtalene med ELN-geriljaen med Norge som tilrettelegger

Regjeringen i Colombia og geriljagruppa ELN opplyser at de vil starte nye fredssamtaler. Venezuela, Cuba og Norge skal være tilretteleggere, ifølge ELN. – Norge gratulerer regjeringen i Colombia og den nasjonale frigjøringshæren (ELN) med beslutningen om å gjenoppta formelle forhandlinger.

NRK - 24 nov 22 kl. 15:45

Flyktninghjelpen: Over 100.000 blir tvangsinnesperret i Colombia

Seks år etter fredsavtalen mellom regjeringen og FARC blir fortsatt 100.000 holdt innesperret med tvang av væpnede grupper i Colombia, sier Flyktninghjelpen. – Se for deg at du er tvunget til å bli værende i hjemmet ditt av menn med våpen hver eneste dag.

NRK - 12 apr 23 kl. 06:26

USA, Panama og Colombia enige om migrasjonsplan

USA, Panama og Colombia har inngått en avtale om å bekjempe udokumentert migrasjon gjennom jungelen mellom Colombia og Panama, melder nyhetsbyrået Reuters. Avtalen omfatter en to måneder lang kampanje. Hensikten er å få slutt på ulovlig forflytning av mennesker og varer gjennom den ufremkommelige Darien-jungelen mellom Panama og Colombia.

NRK - 10 feb 23 kl. 20:33

Objekt skutt ned av jagerfly over Alaska

Et objekt i stor høyde er skutt ned over Alaska, melder Det hvite hus..

VG - 10 feb 23 kl. 20:35

Objekt ble skutt ned over Alaska

Et objekt skal ha blitt skutt ned over Alaska, etter at USAs president Joe Biden beordret det, opplyser Det hvite hus..

NRK - 11 feb 23 kl. 22:21

Uidentifisert objekt over Nord-Canada

Et uidentifisert objekt er observert over nord i Canada. Det opplyser North American Aerospace Defense Command (NORAD) til Global News. Ifølge avisa kan det dreie seg om en ny spionballong som flyr i stor høyde.

NRK - 11 feb 23 kl. 22:59

Objekt skutt ned over Canada

Det uidentifiserte objektet som lørdag ble observert over Canada er skutt ned, opplyser Canadas statsminister Justin Trudeau på Twitter – Jeg beordret nedskyting av et uidentifisert objekt som krenket kanadisk luftrom. NORAD skjøt ned objektet over Yukon. Både canadiske og amerikanske fly ble sendt ut og objektet ble skutt ned av et amerikansk F-22, skriver statsministeren.

VG - 12 feb 23 kl. 16:14

Team på bakken i Canada leter etter mystisk objekt

Canadas statsminister Justin Trudeau opplyser at mannskaper nå leter på bakken for å finne og analysere vrakrester etter at et uidentifisert objekt ble skutt ned lørdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 45 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com