VG > Økonomi

Søndag, 16 Mai, 08:22

VG - 25 jan. 21 kl. 09:13

Cidi bombardert med hatmeldinger fra falske profiler: – Hvor mye skal man tåle før politiet tar ting på alvor?

Rasistisk hets og trusler haglet mot norsk-angolske Cidi Nzita i sosiale medier etter en hendelse i nabolaget. Et halvt år etter at han anmeldte er saken henlagt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cidi Nzita

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cidi, bombardertmed , hatmeldingerfra , falske, profiler, Hvor, mye, skal man tåle før politiet tar ting på alvor
NRK - 13 feb. 21 kl. 06:51

Koronaforsker få hatmeldinger

Professor Jonas Ludvigsson i Sverige avslutter sin forskning på covid-19-sykdom etter at han har fått store mengder hatmeldinger i sosiale medier, melder SVT. Han har publisert funn som viser at det er lav risiko for at barn blir alvorlige koronasyke..

NRK - 13 feb. 21 kl. 06:51

Koronaforsker får hatmeldinger

Professor Jonas Ludvigsson i Sverige avslutter forskning på covid-19-sykdom etter at han har fått store mengder hatmeldinger i sosiale medier, melder SVT. Han har publisert funn som viser at det er lav risiko for at barn blir alvorlige koronasyke..

VG - 20 feb. 21 kl. 21:36

Hatmeldinger mot elever etter antatt smitte på Oslo-skole

Elever ble utsatt for hatmeldinger etter antatt corona-smitte ved Uranienborg skole like før vinterferien..

VG - 19 mars 21 kl. 18:46

Her spiste Solberg-familien: – Vi får hatmeldinger

Restauranten Hallingstuene på Geilo sier de får hatmeldinger etter at de tok imot statsministerfamilien i vinterferien..

NRK - 24 jan. 21 kl. 03:45

Selger falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr falske vaksinepass, falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

NRK - 02 feb. 21 kl. 05:28

80 arrestert for falske vaksiner

Over 80 presoner er arrestert i Kina, mistenkt for å være del av en bande som selger falske vaksiner. Banden skal ha solgt beholdere med saltvann som vaksiner mot koronaviruset. Over 3000 falske vaksiner er beslaglagt, melder nyhetsbyrået Xinhua..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:23

Solgte mange tusen falske vaksiner

Kinesisk politi har pågrepet en mann som skal ha stått bak salget av mange tusen doser falske koronavaksiner. Han skal ha kopiert emballasjen til ekte vaksiner og laget 58.000 falske doser ved å fylle sprøyter med en blanding av saltløsning og mineralvann.

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:27

Oppringt av falske smittesporere

Bodø kommune åtvarar mot falske smittesporarar, som dei siste dagane har ringt serveringsbedrifter og bede tilsette gå i karantene. Kommuneoverlege Tor Claudi i Bodø sa på ein pressekonferanse tysdag at fleire serveringsstader i Bodø har fått telefonar frå falske smittesporarar, som har ringt frå skjult nummer. – Det er to serveringsbedrifter som har fått telefonar frå skjult nummer om at dei skal vere i karantene.

NRK - 24 jan. 21 kl. 12:35

Opptøyer etter portforbud

I Nederland ble over 3600 personer pågrepet lørdag kveld under opptøyer i protest mot portforbudet som startet den kvelden fra klokken 21. Et testlab for koronavirus ble satt i brann og politiet ble bombardert med fyrverkeri av rasende ungdommer..

Dagbladet - 21 feb. 21 kl. 23:26

Kina: Dette «betyr krig»

Den lille øya er en del av Taiwan. I bakgrunnen lurer Kina. De gamle husker hvordan øya ble bombardert, mens de unge frykter historien vil gjenta seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Filip Lamprecht vant svenske «Skal vi danse»: – I sjokk

Etter noen intense uker med stort press privat, gikk Filip Lamprecht (24) seirende ut av svenske «Let’s Dance» lørdag kveld..

VG - 15 minutter siden

To brødre feilaktig dømt til døden i 1984 – får 650 millioner kroner

De psykisk utviklingshemmede halvbrødrene Henry McCollum og Leon Brown var 19 og 15 år da de ble dømt til døden for å ha voldtatt og drept en 11-årig jente. DNA-bevis renvasket dem 30 år senere, og nå får de 75 millioner dollar i erstatning..

VG - 7 timer siden

Israel med advarsel til Hamas: – Dere kan ikke skjule dere

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at operasjonen på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Hamas svarer at de er klare til å ta i bruk sterkere skyts mot Israel..

VG - 10 timer siden

Plateanmeldelse: Jorja Smith – «Be Right Back»: Vellykket venterett

Britisk soulhåp senker hvilepulsen..

VG - 7 timer siden

Israel varsler fortsatt offensiv i Gaza - Hamas sier motstanden vil øke

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at offensiven mot militante palestinere på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Hamas svarer at de er klare til å ta i bruk sterkere skyts mot Israel..

VG - 9 timer siden

Hylles etter FA-cupseieren: – Blant de beste keeperne i verden

Lørdag kveld jublet Kasper Schmeichel og Leicester for FA-cuptittelen. Nå hylles den danske keeperen etter å ha stengt buret mot Chelsea..

VG - 11 timer siden

Tilskuer-Mjelde klar for nervepirrende finalekveld: – Nesten litt vondt

De siste månedene har Maren Mjelde (31) fått kjenne hvor nervepirrende det er å være tilskuer. Søndag kveld er hun på plass i når lagvenninnene møter Barcelona til Champions League-finalen..

VG - 11 timer siden

Bonde Camilla Røed (27): – Vi blir ikke hørt

Camilla Røed (27) overtok familiegården sammen med mannen sin som 21-åring. Hun mener bønder ikke blir hørt i årets jordbruksoppgjør..

VG - 12 timer siden

Bernt Hulsker trakk seg fra «Kompani Lauritzen»: – Jeg var sjanseløs

Bernt Hulsker (43) hadde håpet å kunne klamre seg fast helt frem til mål, men måtte gi opp..

VG - 12 timer siden

Drømmescoring og VAR-drama da Leicester vant FA-cupfinalen

(Chelsea - Leicester 0–1) Foran 21 000 tilskuere kunne Leicester juble for seier i FA-cupfinalen. Det etter en drømmescoring og en annullert Chelsea-scoring etter VAR-drama..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt