VG > Økonomi

Tuesday, 21 September, 19:35

VG - 29 maj 21 kl. 17:23

Champions League: Kristiansen-miss i straffedrama

(Györ-Brest 25–27 e.e.o. og straffekast) Hun scoret åtte mål i kampen, men Veronica Kristiansen blåste ballen langt over mål i straffekastkonkurransen. For første gang på 56 kamper i Champions League tapte Györ..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
brest, Veronica Kristiansen, Champions League, Györ, League

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Champions, League, Kristiansen-missi , straffedrama
NRK - 17 maj 21 kl. 05:34

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 28 apr 21 kl. 04:43

Får delta i Miss Universe likevel

Det lå an til at Miss Norway ikke ville få delta i Miss Universe i Miami på grunn av pandemien. Nå har Sunniva Høiasen Frigstad, kronet til Miss Norway, fått innvilget innreise til USA og er klar for konkurransen 16. mai, melder Fædrelandsvennen..

Aftenposten - 29 maj 21 kl. 17:23

Champions League: Kristiansen-miss i straffedrama

(Györ-Brest 25–27 e.e.o.

VG - 29 maj 21 kl. 17:23

Champions League: Bredal Oftedal & co. slått i straffedrama

(Györ-Brest 25–27 e.e.o.

VG - 22 apr 21 kl. 14:23

Dette er nye Champions League: – De største som kommer best ut

De nye Champions League-endringene druknet litt i all bråket rundt Super League. Her er det du trenger å vite om hvordan Champions League blir fra 2024/25-sesongen..

NRK - 14 maj 21 kl. 11:25

Kristiansen anker til Høyesterett

Viggo Kristiansen (41) anket i dag avgjørelsen fra lagmannsretten som i april bestemte at han ikke skal løslates. To dommere mente Kristiansen fortsatt bør sitte fengslet, én mente han bør settes fri, etter at gjenopptakelseskommisjonen gjenåpnet saken tidligere i år. Kristiansen ble sammen med Jan Helge Andersen dømt for drap og voldtekt av to jenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

NRK - 28 maj 21 kl. 13:01

Behandler fengslingsanke 17. juni

Høyesterett bekrefter i dag at de vil behandle Viggo Kristiansens fengslingsanke torsdag 17. juni. Viggo Kristiansen er dømt for voldtekt og drap på to jenter i Baneheia-saken i 2000.

NRK - 31 maj 21 kl. 11:58

Kristiansen løslates trolig tirsdag

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen vil trolig bli løslatt i dag eller i morgen. Det opplyser hans forsvarer Arild Sjødin til NRK. Det skjer etter at statsadvokaten har bedt om at Kristiansen løslates.

NRK - 06 jun 21 kl. 20:27

Kristiansen takker Kristiansand

Viggo Kristiansen takker Kristiansand for den positive mottakelsen han har fått etter løslatelsen. I et innlegg postet på en blogg driftet av støttegruppen til Viggo Kristiansen, skriver Kristiansen at han er overveldet av den gode stemningen han møter i hjembyen. Innlegget ble først publisert i Fædrelandsvennen..

NRK - I førrgår: 13:38

Viggo Kristiansen i avhør i oktober

Viggo Kristiansen er innkalt til avhør hos politiet i oktober, opplyser hans forsvarer Arvid Sjødin. Sjødin skriver i en e-post til NTB at når Viggo Kristiansen nå innkalles til avhør, anser de det for å være helt naturlig og en formalitet. Det kan tyde på at etterforskningen nærmer seg en avslutning, sier advokaten.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Stortinget starter full gjennomgang av skatt

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skattegjennomgang av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker..

VG - 1 time siden

Dobbelt drama for Aasbø: – Den hardeste smellen jeg har hatt

Det gikk hardt ut over både kroppen og bilen på forhånd, men Fredric Aasbø (36) har på mirakuløst vis klatret til topps i Formula Drift-mesterskapet..

VG - 1 time siden

Støres regjeringsplan: Skal redde SV fra «SV-fellen»

Forrige gang SV var i regjering, flyktet velgerne. Jonas Gahr Støre lover at SV og Sp skal få skinne i en ny regjering og tror SV vil unngå krise-reprise..

VG - 3 timer siden

Nordmannen «oppdaget» stjerneskuddet: – Skal ikke være mulig

Den britiske tennisyndlingen Emma Raducanu (18) fanget hele verdens oppmerksomhet med seieren i US Open. Norske Anders Borg oppdaget tidlig hennes enorme talent..

VG - 5 timer siden

«Farmen»-fest havner i retten

Den omstridte «Farmen»-festen havner i retten etter at deltager nekter å betale forelegg på 20.000 kroner..

VG - 5 timer siden

Normann hylles av manageren: – Utrolig potensial

Norwich-manager Daniel Farke (44) mener Mathias Normann (25) må tilpasse seg etter overgangen fra russisk fotball, men ser en lysende fremtid for svolværingen..

VG - 6 timer siden

Støre: Har hatt «rett-på-mål-samtaler»

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 6 timer siden

Vi kan ikke la Tolga-saken skje på nytt

Voksne som blir behandlet som barn, økonomisk rot og skrantende rettsikkerhet. Vi trenger ingen flere eksempler på at vergemålsordningen er utgått på dato..

VG - 7 timer siden

Dette blir VAR-kostnaden for Eliteserien – nå skal klubbene bestemme seg

Et sted mellom 12 og 18 millioner kroner vil det koste norsk fotball årlig for å ha videodømming i Eliteserien. Nå er det opp til klubbene om de vil ta sin del av regningen for å innføre VAR. Supporterne sier nei..

VG - 7 timer siden

Et helt unikt liv! Bokanmeldelse: Kadafi Zaman: «Den norske drømmen»

TV 2-journalisten Kadafi Zaman skriver engasjerende, spennende og morsomt om sitt helt unike liv og sin kjærlighet for Norge i boken «Den norske drømmen». Men: Han skulle bare skrevet mer!.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt